Ja de är sant...



Visst är jag duktig? Det här ska jag bannnemej klara av! Får tugga niktotin tuggummi helt enkelt! Ska bort från den skiten nu, bara slösar en jävla massa onödiga pengar!

Har träffat Emma idag, de var mysigt. Var på mitt favorit ställe Graffitti, älskar de stället. Litet men ändå mysigt!
Sedan åkte vi hem till mig där vi åt lite pizza, så Emma åkte precis nu och jag hade tänkt att se en film och sedan fortsätta min pluggning!

Vi hörs senare. Pusss

LÄNGTAR

Längtar så sjukt mycket till Ayia Napa nu, bara spara pengar sen sticker vi!!


Some Pic






Lördagskväll, plugga?!

Heej!
Idag har jag jobbat, och även om jag var grinig och jätte sur för att jag skulle jobba idag så har faktiskt allting gått super idag! Mockade snabbt och behövdeheller inte stressa vilket var skit skönt!
Jobbade med en jag aldrig jobbbat med innan ch de gick jättee bra, viktigt att komma överens å ha bra samarbete och de hade vi allt. Så de var positivt!

Denna helgen blir seg känner jag! Men har prov på Måndag så måste verkligen plugga även om de känns jävligt surt. Men vill ha bra betyg så då får man allt offra lite helger!
Nej får fortsättaplugga men vi hörs senre! Puss

 

I am ready to let go because then I never know what I been missing for

Anna


En lugn kväll, plugg och lite annat!

Hej på er!
Nu har jag bestämt mig, ska bort med dom p-pillrerna. Orkar inte, vet ni hur jobbigt deär för mig att vara känslig för precis allting? Gråter för absolut ingenting, fruktansvärt påfrestande!
Är på lite bättre humör just nu iaf, fått ett nytt jobb. Eller ah ett till, får se vad jag gör med de jag redan har. Eller har ett beslut men vill inte ta upp de på bloggen här!

Jag är inte den personen som klagar på allting, jag är en postitiv och glad tjej men just nu klagar jag på allting oh jag är rädd att någon eller fler har fått fel inblick på mig.
Men just nu orkar jag inte bry mig, orkar inte lägga mer tid och energi på nåt som går så fruktansvärt långsamt, eller nej jag vet inte. Vet ingenting längre, vissa säger så vissa säger si. JOBBIGT

Skaplugga denna helgen, mycket att göra nästa vecka! Prov på måndag, uppsats/analys på Onsdag, prov på Fredag och ett projektarbete på fredag som då ska redovisas.
Men de är bara till att kämpa på! Vill ha en bra utbildning, vill ha ett bra jobb, vill bo fint och skaffa familj, ha oberoende mycket med pengar, fin bil och ett lyckligt liv. Då måste man offra lite i sin tid och sitt liv för att uppnå sitt mål. Jag tänker absolut inte ge upp, oavsett vad som händer. Vill inte kännna mig beroende av kärlek, för de gör jag just nu. Rädd för att vara ensam, men jag kan vara stark. Jag är stark, bort med dom äckliga pillerna bara! Så kommer livet kännas så otroligt mycket bättre sen! Promise :)


I keep trying to find my way
Anna

Godmorgon!

Snart är de skola igen då! Hade egntligen svenska nu men den är inställd, mycket glad för de! Köpte ju ett nytt block förra veckan med 5 ämnen i så skrev in lite viktiga saker i blocket som är bra att ha.

Ber om ursäkt om mitt jätte långa inlägg igår,var ju som sagt på ett känsligt humör just då så skrev en massa onödiga saker. Men har iaf bestämt mig för att äta klart denna kartan på p-pillerna sen ska jag faktiskt sluta!
Behöver ju inte äta p-piller om jag inte är tillsammans med någon eller hur?
Så får väl börja äta då!
Nej nu ska jag smink mig lite och borstatänderna, GLÖMDE AV DE IGÅR! Hatar att gå till skolan när jag inte borstat tänderna känner mig jätte ofräsch då!
Vi hörs när jag kommer hem! Slutar 4 idag, orka


Testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
Anna

FÖRLÅT

Asså förlåt för att jag bara viker ut dig på min blogg här, men jag måste få veta vemdu är!!
Så snälla, SÄG VEM DU ÄR! BÖRJAR BLI RIKTIGT NYFIKEN NU


Showing no mercy

Jag får damp på mig själv!
Måste jag känna så här?
Måste jag tänka så här?
Så mycket tankar som snurrar runt
Allt är som vanligt
Inget nytt som händer
Skolan är som vanligt
Vädret är som vanligt
Vänner är som vanligt
Men jag är fan inte mig själv



Dom jävla p-pillerna får mig att bli överkänslig för allting, likadant som för några år sedan då jag tog dom. Gråter för ingenting, tänker alldeles för mycket, saknar alldeles för mycket!
Jag vill inte känna så här, jag är inte sån här egentligen. Jag är en stark person som står ut med väldigt mycket innan jag bryter ihop. Jag är inte den "veka" typen av person, jag får panik när jag känner mig så här. Det är fan inte jag, de är någon annan. Jag vill känna mig stark, inte svag!
Just nu känner jag för att skapa en helt egen blogg, där ingen kan läsa för jag vill skriva vad jag vill. Vad jag just känner för stunden, men de kan jag inte. För många i min närhet som läser denna bloggen, vill inte att ni ska se mig som en svag människa.
Hatar detta, vill prata med någon. Men ändå inte, vet inte vad jag ska säga. Vet ju inte ens varför jag känner så här, d är jobbigt. Man vill ju ha grepp om sina tankar och känslor, jag vill ha kontroll över allt. Har jag inte de så känner jag mig förvirrad. Åh de här har ABSOLUT inget med å göra med varken kärlek eller känslor. Så folk inte missförstår mig, de här handlar inte om någon. Utan bara om mig själv, just nu bara om själv.

När jag tänker tillbaka ett eller två år och dom misstagen jag har gjort med kärleken, förstår inte. Hur kunde jag bara lämna över mitt liv till någon annan?
Kolla här liksom, nu tänker jag tillbaka!! Ska inte göra de, de är historia nu!
ÅH VILL KÄNNA MIG LEVANDE!! Vill göra roliga saker i mitt liv, roliga stunder. Hittta på saker hela tiden, livet är så jävla kort. Likom så som jag och emma gjorde i förrgår, bara stack till Töreboda helt plötsligt. Vill göra flera sånna saker, spontana grejjer. De gör en lycklig, vill tåg luffa nånstans. Vill göra saker, vill inte känns mig rastlös.
Livet är alldeles för kort för att känna sig rastlös!




I wish that nothing was wrong
Anna

Kunde vi försvara vårat GULD ?

Hej på er idag ska jag ha lite mera att skriva , men ändå inte så mycket !  =)

Sverige mötte Slovakien imorse, för att avgöra vilket lag som skulle gå vidare till Semi-Final och ett lag åkte ut ...
Jag tycker att det va en ganska okej match men ändå inte, svenskarna släppte iväg slovakien in i deras anfallsområde väldigt lätt, å vissa spelare va inte tillräckligt snabba att jobba hem igen ! .. Slovakien att ett bra tempo gick på hela tiden , men det som gjorde att dom fick så många chanser va att dom väntade på Svenskarna skulle tappa pucken , å då sticker Slovakien till anfall och Svenskarna hinner inte jobba hemmåt . Då blir det ju självklart mål kommer dom 2 mot 1 så är det ju inte lätt för backen och framförallt inte för Henke =/ .. Sen tog dommaren såna jävla dåliga beslut om utvisningar och Slovakierna va jävligt duktiga på powerplay ... Men i övrigt så skötte sej Sverige ganska bra, foppas kedja fick göra mål det va ju riktigt roligt, målet kommer när Z sköt och pucken studasade på en Slovakier ! =) .. Sverige petade en 2 puckar till men tyvärr så räckte inte det, slovakien vann med 2-4 och nu är Sverige ute ur OS =/ Jälvigt Jävligt tragiskt men va kan man göra här hemma, det är ju bara att hoppas på om 4 år igen att vi kan få tillbaka vårat OS GULD :)



Men nu räcker det med Hockey !


Igår hade vi även 5 milen skidor herrar. Ni vet ju hur bra Svenskarna här på att åka skidor, och framförallt nu i OS vilken jävla form dom är i :) Jag såg inte allt igår så kan inte skriva så mycket om det förutom att  DET BLEV ETT OS GULD TILL  =)

Curling H Sverige_Storbritanien gick igår med men det såg jag inte klart somnade till där =/ Men när jag kollade låg Sverige riktigt bra till :)

Men nu finns det inte så mycket mera Ha det så jävla gött !
OS VANCOUVER 2010

SNÄLLA!

Ärligt talat, killar är sånna jävla svin!! Iaf vissa utav dom,eller ah de flesta!! Vafan tror dom? Att dom ska fjäska lite med och säga att man är söt och sedan fråga om man vill visa min kropp inför camen till dom. Fyan för er, ni skämmer ju bara ut dom normala och snälla killarna när dom äckliga och snuskiga killarna tror att dom kan knulla ba genom att fjäska. SVIN!

SKAFFA DIG ETT LIV äckel!


Tillbaka efter ett uppehåll om OS

Hej på er nu igen, har varit borta ett tag har varit ganska trött på dagarna efter inte sovit någonting. Men kommer med information imån :)

Sverige möter Slovakien i kvartsfinal 06.00 imån !

Sen har jag en kompis som heter Emil som skriver egna låtar och sjunger, så tänkte lägga ut en länk här åt er så ska ni få höra och kommentera jätte gärna :)






pussssss

Sötnosar!

Hej på er!
Haft lite dålig uppdatering nu den senaste dagen men har varit lite upptagen!
Efter skolan igår stack jag direkt till stallet och när ja var på väg därifrån ringde Emma mig och sa att vi skulle till Töreboda och hälsa på Coffe.
Så hade en kvart på mig hemma från stallet, sprang runt med en macka i munnen och packade haha!
Tågresan dit gick faktiskt väldigt bra, så de var skönt de. Så fick vi skjuts hem idag, kändes mycket skönt! Haha, sovit ganska dåligt denna natten men sov ganska mycket på bilfärden hem.
Tränade även Monté idag, lyckat på det med! Härligt, nu är jag bara väldigt trött men ska snart hoppa in och duscha och sen sova! Älskar att sova, bästa jag vet <3

Har även vunnit ett presentkort idag!! Eller ah alla mina tjejkompisar och jag har gjort de, vi ställde upp på en frågestund från  Resia och vi hade då tydligen alla rätt!
Jag och Maya vann ett presentkort på sånna nivet weekendbussar på 500 kr och Elin vann på 1000kr. Sen lilla Josefin vann hela alltet!! Hon vann fanemej en kryssning till Tyskland för 2 pers. Men så synd för henne att hon inte kan använda den eftersom hon då inte är 18 år. Så vet inte vad hon ska göra med de faktiskt.

Nej nu somnar jag nästan snart, ska hoppa in i duschen och sen sova i min älskaaaaade säng. Fast vill ha en ny, en större säng. Har bara en 90 säng, för litet! Villkunna rulla runt och prata för mig själv i "nattmössan" för jag gör ju tydliigen de väldigt ofta. Funderar på om jag ska spela in mig själv en natt och höra vad jag säger, haha!





You took my heart, I think you took my soul
Anna

Mer snö :(

Godmorgon!

En till underbar dag! Eller vad säger ni? Snö är väl de bästa som finns?! Haha, NOT!! Hatar snö, hatar kylan jag är en sommar människa!!
Är egentligen lite sen nu, borde tagit bussen som går nu men tar nästa istället. Orkade inte, var faktiskt vääldigt trött! Andra dagen i skolan liksom, lärarna har väl lite överseende med de? Om dom inte har de så har man ju en väldigt bra ursäkt, snökaos inne i göteborg liksom!

Nu har jag druckit upp mitt underbara morgon kaffe så måste börja göra ordning mig, kanske hinner kasta in en bild på hur jag ser ut men vi får se! Pusss




"I know I did wrong"
Anna

NU blev det fler medaljer !

Hej på er !

Nu kommer lite information efter dagens SprintStaffet med Charlotte Kalla och Anna Haag !

I kväll körde stjärnduon till sig ett silver i sprintstafetten.Tysklands Claudia Künzel-Nystad spurtade ifrån Haag på upploppet och bärgade guldet. Det vore helt sjukt om man inte vore nöjd med ett OS-silver. Charlotte Kalla och Anna Haag krossade allt motstånd i sin semifinal – och var en av de stora favoriterna till guldet. Och visst var det nära: Charlotte Kalla öppnade på ett brutalt sätt och Sverige låg sedan i täten i princip hela sprintstafetten.Det avgjordes inte förrän på den sjätte och sista sträckan. Det var Anna Haag mot Tysklands Claudia Künzel-Nystad. Haag grillade tyskan i varje backe men när upploppet kom fanns Künzel-Nystad fortfarande vid svenskans sida. Och efter ett grymt starkt upplopp gick OS-guldet till Tyskland, där Evi Sachenbacher-Stehle kompletterade sin kollega på ett fantastiskt sätt. Ryssland med Irina Chazova och Natalja Korosteljova tog hand om bronset. Charlotte Kalla körde sträckorna 1, 3 och 5. Och Anna Haag sträckorna 2, 4 och 6. Kalla har nu ett guld och ett silver i sin OS-debut. Och Haag är inte mycket sämre med två silver, även hon i sin debut. Svenska längdlandslaget har nu tagit fem OS-medaljer och därmed gjort ett mycket bra mästerskap.


Sverige-Usa damernas Hockey !

Sverige mötte även Usa i damernas hockey, men där finns det inte mkt att skriva om förutom att Usa vann med 1-9. Men jag har hört att kanske damhockeyn ska bort ifrån OS , att det är alltför mycket ojämna lag. Och det tycker jag är helt rätt ! :)
Curling damer Sverige-Kanada
Men det vet jag inte så mycket om , såg inte hela matchen med senaste jag såg va i 8onde rundan och där stog det 1-6 till Kanada . Så vi förstår nog att Kanada tog hem det =/ Men Sverige spelade verkligen inte alls bra den matchen !

Ne nu blir det att göra något annat , ha det så gött där ute nu :) PUUUSSSS

 

 



Helt Fascinerad!!!

Heej!
Idag var de skola, helt okej vi började med två timmar lång djurlektion så de var nice!
Sen i skolan vid taken så hade vi en massa istappar hängande ner och då menar jag inte små!! Och ja var ju helt fascinerad så jag stog där med min kamera i säkert en kvart! Haha fast ännu coolare var ju när några arbetare komför att slå ner dom, oh harre tänk om man hade fått en sån i huvudet. Borrat igenom hela kroppen ju :O



Tänk å få en sån  huvudet??!!






Sen träffa vi på en ny vän, hihih :)


"Before you know, all you're chances will be gone"
Anna

OS VANCOUVER SVERIGE-FINLAND !


Hej nu va det dags igen att ge er lite mera information, igentligen orkar jag inte har varit några nätter man knappt sovit på nu . Men det får la gå för denna gången då =)

Tre Kronor hade inga problem att slå Finland i morse.

Två mål av Loui Eriksson och en ny nolla av Henrik Lundqvist innebar en 3–0 seger – och att Sverige får möta Norge eller Slovakien i en kvartsfinal.Det var Finland som hade imponerat under de två första omgångarna i OS, medan Sverige haft problem med både Tyskland och Vitryssland. Som ni redan vet som jag talat om innan att det har varit lite osäkert !... Men i dagens match var det inget snack, Tre Kronor va bäst under hela matchen mot Finland från första nedsläpp och fick en ganska så enkel resa fram till en 3–0-seger.. Loui Eriksson inledde målskyttet i den första perioden, när han stötte in en retur i spel fem mot tre.Nicklas Bäckström pricksköt 2–0 i det bortre krysset innan Loui Eriksson slog till igen, framspelad av Johan Franzén.Tre Kronor var egentligen bara ordentligt pressat vid ett tillfälle. I den andra perioden fick Finland dubbla chanser i fem mot tre, men inte ens då lyckades man få hål på Henrik Lundqvist.– Jag behöver bara vara stabil än sålänge tycker Henke som jag tycker har varit helt otrolig under denna match idag och även i andra matcher :) ... Och nu blir det antagligen Norge eller Slovakien att möta i Kvartsfinal själv hoppas jag på att det kommer bli Norge för då kan jag nästan gå ut och säga att vi vinner med 5-0 =)..

KING HENKE =)



Det va curling Sverige-Usa inatt, men Sverige förlorade efter en skiljeomgång !

Men nu har jag inte tid att skriva mer, blir nog att ta det väldigt lugnt idag . Det är ju en ny kväll med massa spännande ikväll med ;D



Skolan börjar idag!

Har lite bråttom nu , men tänkte bara säga att idag börjar skolan och jag ser iinte riktigt framimot de ;)


MEN VAD TYCKS OM MIN NYA HEADER?

Baby, i'm hurting now

Hejsan!
Förut skrev jag ett jätte långt inlägg men jag råkade trycka på ngn tangent så raderades allting, fasen så sur jag blev!
Har iallafall städat mitt rum ikväll, nånting jag borde ha gjort för längesedan men så lat jag är så hände de miraklet idag! Haha att städa är inte direkt min grej, lyckades faktiskt muta mamma att städa mitt rum för 100 kr. Haha fast hon fick aldrig pengarna hihi

Uppdatering från OS
Vad jag fattade de som gick de inte så bra för herrarna på 15 km, nu pratar jag givetvis om Sverige. Björn Ferry hade tydligen bommat (?!?!) Och damerna sög de för dom hade för bra motstånd. Höhö
I´m coming baaaaaaaaaack ;) The secret person oooooh





"So when do I give up what I’ve been wishing for"
Anna

OS VANCOUVER

OS VANCOUVER 2010
Hej på er ! Nu är det OS idag med och nu klockan 18:30 börjar herrarnas skidskytte massstart 15 km sen är det massa annat gött ikväll :) Som ni alla vet så kommer det Hockey 06:00 inatt Sverige-Finland, men jag tror inte att ni alla kommer vara uppe för att se den matchen då... Men det kommer jag göra så kommer med mer information om hur det gick under matchen på morgonen . Samt skidorna idag kommer jag in med mer information ikväll =)

Nu får ni börja läsa bloggen varje dag och börja kommentera för annars kommer den att läggas ner . Och det vill ni väll inte, vad ska ni då ha att läsa på dagarna  ?

Aja men har inte tid nu skidorna börjar :)

Ha det gött sålänge Pusss

Sökes - inspiration!

Jag behöver verkligen hjälp, behöver inspiration! Vart kan man hitta de ? Har absolutingen aning om vad jag ska skriva om, men ah de finns ju lite fakta om OS men sedan då? Ska jag lägga ner bloggen? Känns ju ändåinte som någon är direkt så intresserad. Sitter varje dag och kollar på statistiken men de ärinte ofta den höjs.
Får fundera lite...

Var iallafall ute med min hund förut, älskar att gå långa promenaderoch ha högsta musik i öronen och bara gå och gå och gå.. Blir så mycket att tänka på ochman kan sortera alla tankar beroende på vilken låt man lyssnar på och reda ut alla jobbiga tankar och saker man oftast tänker på.
S¨å nu är de flesta tankar utrett men de kommer ju säkert mer och mer och mer. Tankar asså, man blir aldrig av med dom men däremot så fylls det upp mer och mer hela tiden och de blir mer tankar man måste sortera ut och sedan reda ut dom. Tänk om man inte kunde tänka? Eller liksom bara stänga av allt för en dag? Fan va skönt de hade varit , då hade man inte känt nånting. Inte på samma sätt som när man ständigt tänker på de.

Tog lite vinter bilder ute också men självklart hittar jag inte de usb grejjen där man kan sätta in flera olika minneskort, har alltid legat här vid datorn men tyligen inte idag!
Men den kommer säkert fram sedan, mamsen kommer ju hem sen och honvet vart allt ligger haha!
Hörs sen  pusssss<3

Foton

Idag tänker jag inte skriva så mycket mer utan tänker lägga in lite bilder ba:)


OS

20 km herrar !

Hej nu kommer det lite mera information om Olympiska Spelen det va skidor 20 km och det har varit ett riktigt nervöst lopp med 20 varv kvar leder Jonas Olsson med 20 sekunder, in på sista loppet leder han med 5 sekunder och klungan som ligger bakom honom kommer ikapp , men i den klungan fanns det en svensk med Marcus Hellner :).. Väl inne på Stadion  kommer dom ikapp Jonas Olsson och Jonas kommer ner på en trejde plats och Marcus kommer in på en första plats och orkar ge allt hela vägen in i mål och Olsson håller kvar sin tredje plats ! Så som ni kanske förstår så fick SVERIGE två OS medaljer i denna tävling , Marcus Hellner Guld och Jonas Olsson fick Brons :D

Sen är det även Sverige-Ryssland i curling damer ! Men den tänker jag inte blogga om så mycket för Sverige ligger under med 0-4 efter fjärde omgången =/

Detta är ju fan bara underbart så många guld Sverige ha tagit detta OS och det kommer bli ännu mera :D

Ha det så bra nu mina kära läsaer :)   PUSSSSSS


Jason Walker - Youre Missing It


My sisters keeper

Såg nu en skit bra film, ganska hemsk och sorgsen men ändå enriktig bra film! Ni borde se den verkligen!
My sisters keeper

Åh har verkligen gottat ner mig i min säng typ hela dagen idag , gick ner till affären förut och köpte chips, dipp och cola! Riktigt gott, och jag kommer säkert bli jätte tjock haha! Äter ju som en häst, men ni tycker väl om mig likamycket även om jag har en fläskig mage? hihi
Funderade på en sak förut, undra ens omjag kommer komma till skolan på Måndag? Det ska ju komma ännumera snö nu och typ all spårvagns trafikinne i stan var juinställd! Men de får väl tiden utvisa ;)? Vi hörs sen mina godingar <3

OS

Nu är jag tillbaka den okända eller om det är jag Anna som skriver det får ni reda på när OS är slut !

Sverige-Vitryssland

Som alla vet så spelade ju Sverige - Vitryssland igår och jag själv tyckte att det inte va den bästa match jag har sett mej vi började ju ta ledningen med 1-0 sen 2-0 i första period sen i andra period så drog vi till med 3-0 och det va ju väldigt gött då tänkte man ju att denna matchen vinner vi lätt med tanke mot för 8årsen då vi förlorade mot vitryssland. Men så lätt blev det inte Vitryssland kom tillbaka med 3-1 sen 3-2 då blev det jätte närvöst för Vitryssland spelade på jätte bra och va väldigt nära på att kvittera 3-3 men så långt gick det inte vi hade ju Jonas Gustavsson i målet och han släppte väldigt mycket returer men det räckte ändå till en seger och i tredje perioden blev det 4-2 till Sverige :) Men jag tycker att bästa spelaren igår va Daniel Alfredsson :)

Nu är det curling Herrar Sverige-Usa , Usa leder med 6-7 i tionde omgången och det hara varit blandane känslor i denna omgång och jag har inte kollat så mycket har bara fått lite information ifrån sidan ! Men nu sitter jag och tittar och det blev skilje i tionde omgången och den va väldigt jämn men Sverige förlorade i elfte omgången med 7-8 =/


Damernas Super G gick ju idag och Anja körde även där hon tog dom första kurvorna riktigt bra men sen när den svåra högerkurvan kom så blev det lite jobbigt för henne och tappade massa tid så hon gick ner sej till den åttonde platsen sen vet jag inte mer :) Men tycker det är jätte starkt av henne att kunna köra tävlingar efter den hårda vurpan :)


Men ha det så bra sålänge så hörs vi senare förmodligen PUUUUSSSS

CDE mitt hjärta det bankar

Vad finns de att hitta på en sån här snöig dag?

Funderar lite på vilka alternativ man kan haikväll och allting lyder till ett alternativ, stanna hemma!!! Haha , så de ska jag göra. Ska ner till affären ochköpa lite gott och lägga mig och se på någon film!
Tror att de blir de perfekta valet faktiskt! Ska snart ut med min hund i all snö och klampa mig framåt. Tur att jag inte jobbade idag iaf, haha synd fördom som gjorde de. Tycker faktiskt lite synd om er :)

Finns inte så mkt mer att skriva men snart kommernog lite uppdatering från den hemliga OS personen :) Inte listat ut än vem de kan vara? Men de kan ju faktiskt vara ja också som har gjort tidinställda inlägg ellerhur ;)

Snö kaos inne i stan!!

God morgon!

Haha nej lite sent att säga de nu kanske , men gud ni ska ba veta vilken kaos de är inne i stan nu!
Var ju som sagt på fest igår men de va ju ganska fail om man säger så , vi skulle ju egentligen till Partille men bussarna var ju inställda så hade tänkt att åka hem. Men så var Maya redan på väg så kunde ju inte ba lämna henne men vi fick tag på någon Fest? inne i hisingen!
Inte direkt någon fest kan jag väl inte påstå, de var en liten etta och typ 10 pers. Så ah vi ba drack lite och chillade lite, och rökte lite vattenpipa.
Men kunde ju gått på roligare om man säger så, men de var jualltid ngt iaf!

Idag när jag skulle komma hem så var de helt kaos måste jag säga, bussar var försenade och spårvagnstrafiken var inställd i Hisingen. OCH DÄR STOG JAG!! Frös rumpan av mig, men de kom till slut en varm och trång buss och med mycket ihopklistrnaden med bussar kom jag äntligen hem! Borta bra men hemma e självklart de bästa!
Så idag får jagsitta inne hela dagen, man är ju typ helt insnöad.

Det är ngt fel på mitt tangentbord för vissa bokstäver är heltsega så man måste trycka extra hårt så kan int skriva fort för då missar jag en massa bokstäver!
Har redan dammsugit de en gång innan och först hjäpte de men inte nu , jätte störande!

Hoppas att ni får bra information av OS här , och undra hur jag kan hinna med att skriva informationen + är ute och festar. Va tror ni? :) hihi älskar att hålla hemligheter för mina lite osmarta läsare! puss på er

OS

                                                              Vilken otrolig match !!!!
Nu är jag tillbaka med lite mera infortmation om OS. Det gick en match inatt mellan Kanada-Schweiz vilken jävla match ska ni veta ! Det va nog den bästa matchen jag har sätt på hur länge som hellst. Alla vet ju att Kanada är ett riktigt bra hockeylag och som borde spöa skiten ur Schweiz men icke sa nicke visst va Kanada ett mycket bättre lag än vad Schweiz va . Men dom hade ändå en bra chans dom tappade mkt Kanada började leda med 1-0 sen blev det 2-0 men Schweizarna peta in 2-1 och sen 2-2 det va riktigt gött : ) .... I Tredje period blev det inga mål men det va en riktigt bra stämmning på planen och båda lagen kämpade allt va dom hade, och den tredje perioden va slut. Sen blev det 5 minuter förläggning och även där blev det inga mål. Så det gick över straffar 3 stycken var även där blev inga mål sen blir det att dom får lägga en straff var och den som lägger mål vinner om den andra missar och då satte Kanada ett mål och Schweiz missade =( Men men ett stort beröm till Schweiz och deras målvakt Jonas Hiller som räddat hans lag i flera flera situationer :)

Sen har vi Hockey idag Sverige-Vitryssland vi får se hur detta slutar men klart så hoppas vi alla på vinst ifrån Sverige :) Jag kommer tillbaka med mera Information senare ikväll.

Ha det så bra nu och hoppas ni alla får en fortsatt trevlig Fredagskväll =)


Fest ikväll! :)

Ikväll åker vi till Partille , ska bli trevligt! Skriver mer imorgon! Pusspuss




OS

Hej igen ! Nu är det dags att lägga ut lite information . Men idag blir det bara kortfattat är väldigt trött nu efter en lång natt . Idag va det curling herrar Sverige-Kanada men det blev en förlust tyvärr =/

Ett stort grattis till anja efter en bronsmedalj i OS
Sen va det ju störtlopp idag med och Anja körde efter den stora vurpan hon gjorde igår så det va väldigt starkt av henne, men då gick det inte så bra jag tror hon kom på 8onde plats . Men det är ju ändå väldigt bra efter att vurpat så hårt som hon gjorde, efter det så va det slalom och tro det eller ej så fick Anja en bronsmedalj tackvare att Lindsey Vonnsom körde ut kom fel in i en pinne . Men det va ju bra för Sverige och Anja ;D

Sen har vi ju även skidskyttet 20 km herrar , där det inte går bra för Björn ferry som har bommat 5 gånger och det ger ju 5 extra minuter , men loppet är inte färdigt ännu . Så har ju inte så mycket mera att skriva om just nu jag kommer kanske tillbaka efter och ger lite mera information men hoppas detta ger er lite information iaf :)

Så nu får ni ha det så bra mina kära läsare Pusssssssss



Överskidit mitt rekord nu!

Nu har jag överskidit mitt rekord på besökare, mycket trevligt! Snart uppe i 100 så de är toppen!

Dagen har flytit på som vanligt typ, mamma väckte mig tidigt så åkte vi och handla och sedan åkte vi hem till mormor. Åt lite och fikad lite hos henne sen blev de av till sallet.
Så de har intehänt så där jätte mycket idag förutom att jag både fått bra och dåliga nyheter idag,
men de är så de ka vara ibland. Först är man helt nere och sedan mår man toppen igen!
Livet är som en bergochdalbana helt enkelt!:)

Snart ska jag iväh och sola, va så längesennu! Börjar tappa lite färg så ska sola två dagar i rad nu så jag kommer ikapp! Haha nej nu måste jag dra så ja inte missar bussen!
Puss!

OS

Hej på er ! 

Sverige har fått en drömstart i OS-turneringen i curling. Först seger över Storbritannien (6–4) och på torsdagen 6–3 mot Tyskland.Lag Niklas Edin, tillsammans med Fredrik Lindberg, Viktor Kjäll och Sebastian Kraupp, gjorde ännu en toppmatch. Det var jämnt, 3–3, efter sju omgångar då svenskarna lyckades knipa en poäng.I den nionde stod matchen och vägde efter bra spel från båda lagen. Tyskland hade chansen att ta en poäng, och kvittera till 4–4, men valde att slå stenen igenom boet och därmed få fördel av sista sten i den sista omgången.Skippern Niklas Edin gjorde ett mycket vasst sista slag och Sverige hade de två bästa stenarna. Tyskarna satsade på att slå borta båda – men missade det svåra slaget och svenskarna fick två poäng.Världsmästarna Storbritannien fick känna av lag Edins respektlösa spel i första omgången. I tredje omgången väntar Schweiz och i den fjärde Kina, båda spelas på torsdagen.

                                   Vi är här för att försvara vårat GULD !

Nu hockeyn som spelade 01:30 svensk tid. Detta va även också Sverige-Tyskland som va en väldigt bra match. Jag trodde inte att Tyskland skulle spela så bra hockey men Sverige va ju bättre, nu är det viktiga att vinna matcherna och vara beredda på att möta Canada för dom kommer bli väldigt väldigt farliga. Men Henke såg iktigt bra ut i målet och även Foppa , som har haft väldigt mycke skador nu det senaste. Men vi får hoppas på att han kommer att ta det ganska lugnt för jag tror att vi kommer behöva honom senare in i turneringen . För er som inte vet så slutade matchen 2-0 och målskyttarna va 1-0 gjorde Mattias Öhlund och 2-0 gjorde Daniel Alfredsson.

Så nu orkar jag inte skriva mera hoppas ni har fått lite information .

Ha det så bra PUSSSS


Björn Ferry tar hem andra guldet

Och så har Sverige fått ett nytt OS guld under pågående turnering i Vancouver och denna gång heter hjälten Björn Ferry. Ferry som startade som åtta,  en minut efter ettan vann på en bragdartad sätt med över en minut före närmaste konkurrent. Nu har Sverige två OS guld och då har inte ens hockeyn börjat. Grattis Björn och grattis Sverige.
Mot nya medaljer!'


Hej mina kära läsare

Hej på er . Nu sitter jag här hemma och väntar på den kära hockeyn ska börja det är ju Sverige-Tyskland som spelar inatt klockan 01.30. Som ni kanske vet redan så har ju våran kära Anja Pärsson åkt ur störtloppet . För er som inte såg olyckan så va den väldigt hemskt så hemsk så att det kändes som någon anhörig hade dött ! det va väldigt tragiskt, men som tur va så kunde hon ju gå därifrån . Menmen så är det ibland Charlotte Kalla tog ju ett OS guld och Björn Ferry tog också ett , det som va lite roligt med att Björn tog ett guld va för att senast någon från Sverige som tog ett OS guld i skidskytte va för 50 år sedan.. Nu lämnar vi OS ett tag, somsagt jag har ju lov nu och jag känner mej väldigt tråkig mina vänner är ute och festar medans jag sitter hemma vid datan och bloggar för er . Men ni måste ju också ha något att läsa jag kan ju inte bara lämna er mina kära läsare utanför heller !

Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mera vi får höras imorgon igen, Ha det så bra nu


Den eleganta middagen!

Visst ser de gott ut?










Varför är jag alltid så klantig för? Berättar saker som jag egentligen inte borde, de är historia nu och ingen behöver veta ........ STUPIID!!

Det blev min fettis dag idag!!

Jag förstår inte hur jag kan äta så mycket utan att vara så tjock så jag rullar iväg, för ni förstår inte. Jag äter som en häst!! Blir knappt mätt av Big mac & co!! Hahah när jag fikar så måste jag alltid ha så mycket för jag vill bli mätt oavsett vad jag äter! Slöseri med pengarna annars bara! Haha

Idag så fikade jag då med Benne och ah de va trevlig. Satt väl där någon timma tror sen gick vi till Coop och så köpte jag lite godis som ja å mamma har vräkt i oss idag! Blev helt enkelt min fettis dag idag iställe!! Haha på fiket åt jag en stooor choklad kaka men blev inte nöjd med de så köpte jag en negerboll med. Hah de va goottt! SÅ på coop köpte jag en påse med cheeseballs lite godis och en cola! Så gott, fast har ite ätit upp allt än haah!
Jaja ni villl nog inte veta att jag äter så mkt men sån är jag :D Kan va lite pinsamtibland när man äter emd kompisar så äter dom lilla menyn typ på donken och blir skit mätta!! Så kommer jag medfrölunda målet!! Hahahha!

Imorgon ska de tydligen bli snöstorm och jag är så förbannat trött på denna snön nu!! Vill ha våår nu!! Vil börja träna min häst nu och bygga muskler på han igen för han är så tanig nu stackarn!!
Men så är de, nu ska ja ladda ner några nya vampire diaries hihi :D

Är det bara jag som har missat att de är fettisdagen idag?

Jag visste inte att de va fettisdagen idag? Men haha ah där ser man! Får ta en efterskottssemla imorgon då:D
Förövrigt så ska jag träffa Benne imorgon, vi ska ta en fika tror jag och så ska hon hänga med och sola! Haha två solarium i ettrum, gott ju kan ligga och steka samtidigt som man pratar om allt runt om kring! Vi tjejer asså..?
Har fått en ny favvo serie, som jag har kollat på i ca 4 timmar nu? Haha vilket roligt lov jag har, absolut!
Vilket fall som helst så är den nivet Vampire Diaries som går på 6an, innan så var de Weeds som jag älskade men de har inte kommit någon 6e säsong än så länge. Hmm innan de var de nog One Tree Hill, Greys Anatomy, Gossip Girl, Scrubs och så en annan som ja inte kommer ihåg namnet på men kollade skit mycket på den serien.
Jag älskar serier! Bättre än filmer faktiskt, för de tråkiga med filmer är att i början är man nyfiken sen händer de något och sen svalnar de av och man får reda på alla lösa pusselbitar och sen var den slut. Hur roligt är de då?

Ska nog lägga mig strax men tänkte bara lägga upp en låt som jag fastnat för. Otroligt bra!




Tjejmiddag!

Hej!
Äntligen lov, visst är de skönt? När skolan börjar igen så ska jag verklien börja sätta igång med all pluggandet på allvar! För nu när de inte långt kvar tills alla kurser avslutas och måste ju verkligen ha minst VG i de flesta ämnena. Så nu får jag börja fjäska lite med lärarna haha! Fungerar ju alltid..=)

Igår kväll hade vi tjejmiddag hemma hos Elin i hennes lägenet, hon bor ju ute i Hisingen i en egen lägenhet så de va roligt!
Kom tid vid 6 tiden och handlade lite mat, chips och dricka. Åt tacos och vi hade riktigt trevligt. Sen skulle vi se på en film men så hade colan tagit slut så vi gick ner till en liten turkaffär och skulle köpa en cola. Så precis när vi skulle gå ut så skulle maya och josefin skoja med att plinga på en dörr, men  ja tänkte inte så mktpå de.
Så jag och Elin skullestanna kvar vid porten för att hålla den så vi kunde komma in igen så kommer han ut som viplinga på. Så ah så här va våran konstig konversation.

- Ey,  plinga ni på min dörr?
- eh, ne inte jag
(sen började han prata engelska)
- Bitch, sa han å gick iväg
- haha ah svarade ja ba på skoj
- Do you have a problem,mother fucker?
HAHAHA
- ehhhh, nooo?
Sen gick han in i sin lägenhet och hämtade en väska och kom ut igen och gick iväg. Så såg ja att han gick mot Maya och Lovisa så ja gickefter å va helt säker på att han skullle slå ner dom. Så kom dom ut och så började han draoch slita i Maya inne i affären å typ sa att ifall vi skulle ringa på hans dörr igen "then I come up and fuck you all"
Så jävla störd människa, måste typ tagit nånting. Äckliga Blattejävel!!!!!!!

Iallafall innan de så va vi lite på damphumör så jag maya och josefin gick ut i korridorren och knackade på en av grannarna så hade Maya min mobiloch spelade in allt haha
Så här skulle de låta, råkade radera videon dumma ja!!

- Ja hej?
(Maya) - Hej, jag bara undrar om jag skulle kunna få låna din toalett för jah behöver bajsa!
- Vill du bajsa i min toalett??
- Haha ja, alltså min toalett är trasig och jag behöver verkligen gå och bajsa!
- Ja vasågod!

Haha meningen va att Maya skulle säga att hon bara skojade men hon kunde inte med och göra de så hon gick in på toa!! Hahah, fan att ja råkade radera den, den hade ju varit så jävla rolig haha

Hatar att vara ensam, känns så tomt!

Jag hatar verkligen att vara ensam hemma, de är helt okej under dagen och så. Men när dagen börjar närma sig natten,de är riktigt hemskt!!
Det är lite roligt ibland, för jag menar ibland är man ju jätte trött på familjen haha ta inte illa upp lilla mammi som läser min blogg dagligen, men när man är ensam så är de riktigt tråkgt. Ingen att prata med och ingen att reta sig narr av haha! Nej men vet inte varför, men känner mig inte trygg när jag är ensam. Känns som allt dumt vill komma åt mig då för då är jag ensam och liten haha!

Imorgon ska jag jobba och även på Söndag, orkar inte Söndag också men skit samma. Jobbar med maysen då så är de rätt lugnt :)!
Nej nu ska jag bädda ner mig imammas säng och se på tv där. Älskar att sova i mammas säng när jag är ensam hemma, sover aldrig i min egna då! Haha knäpp är jag , jaja vi hörs imorgon efter jobbet! Puss på er söta där ute




Jag är helt hopplös!!

Godmorgon hjärtegullingar!
Självklart så försov jag mig, varför måste jag alltid göra det? Och självklart missar jag än en gång en svenska lektion, de här suger ju riktigt hårt asså!! Måste ju ha bra betyg och här ligger jag å sover liksom, BRA!!
Men så är de, lov nästa vecka ska vila ut ordentligt då för sen när skolan börjar så måste jag börja ligga i !! För snart avslutar vi alla kurser och kan ju inte vara där med ett G, måste ju vara VG eller MVG så börja kämpa för tusan!

Idag på So ska vi se på en film som jag laddade ner igår, När mörkret faller heter filmen och handlar om hedersmord och sånt där. Ska bli kul att se den!
Oj så klockan går nu måste jag gå och göra ordning mig lite, ser ut som ett troll hihi!! Är faktiskt på riktigt bra humör idag konsigt nog? Kände ni vår solen igår? UNDERBART ju!!
Jaja love you

Jag ogillar dig just nu faktiskt, väldigt mycket!!!

Jag stör mig så hårt på lärare ibland, man kan sitta flera timmar och skriva typ som en tenta. Man sitter hemma på kvällarna i flera JÄVLA timmar och skriver och skriver och skriver!
Man tror att man gjort de så himla bra, och att man verkligen kommer blir godkänd.
MEN NEJ DE ÄR FAN INTE FALLET HÄR INTE!!! Man får ett jävla äckligt fittigt jävla ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ig för att man skriver bör och de ska vara SKA!

Asså du är så äckligt jävla dum i huvudet, så jävla ful är du med!!! ÄRLIGT? Sätta ett IG för de? Du är fan STÖRD!!

En del av mitt rum :D


21 Anledningar till att dejta en häst tjej ;)

HAHAH, va tvungen att lägga upp den! Så kuuul!!:P

  1. Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner
  2. Vi har på oss tighta byxor
  3. Vi gillar att bli smutsiga
  4. Vi vet hur man rider rejält
  5. Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
  6. Vi älskar att ha kontrollen
  7. Vi kan rida i timmar
  8. Vi vet hur vi ska behandla stora saker
  9. Vi kommer av och på lätt
  10. Vi är alltid redo
  11. Vi gillar det hårt
  12. Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
  13. Vi gillar att använda piskor
  14. Särade ben är våran naturliga position
  15. Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
  16. Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck
  17. Vi kan rida stående eller sittande
  18. Vi använder ett läderplagg varje ridpass
  19. Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida
  20. Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
  21. Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin

Darren Hayes - Darkness


Godmorgon!

Godmorgon sötisar! Idag ska jag faktiskt till skolan, woho!! Känns så längesen, saknat Burgården lite :P Haha måste sticka nu men vi hörs sen! Puspsuss




Haha!!

Lite ironiskt ändå, de ser ut som dom har snittat upp halva armen på mig men i själva verket är de bara typ 2mm!! haha


Något av de värsta jag någonsin varit med om!!

Tog ju ut min p-stav idag, asså de var nog något av de värsta jag varit med om! Gud va hemskt de var, kom dit 8.15 och fick mina bedövningsplåster. Fick två stycken bara för att de skulle vara extra bedövat!
Så sen åkte jag och mamma till donken och åt frukost, sen skulle jag ju dit 9.30 igen. Så vi kom dit, gick upp en trappa upp till undersökningsrummet. La mig där och kände redan hur nervositen ökade ganska mycket. Men så började vi prata om allt möjligt, men de konstiga var att jag kände inte alls när hon tog snittet utan jag kände när hon började greppa tag om staven och då gjorde de faktiskt ont! Så började allting snurra och jag bad henne om en liten paus. Sen så började jag gråta haha (jag vet att jag är skit löjlig!!) så hon hämtade en spruta (!!!!!!!), en lokalbedövning eftersom de gjorde så ont.
Men FY HELVETE  va de gjorde ont att spruta in bedövningen, hahah så jag började gråta som bara den!!! Hahaha men så fick hon ut den då. Och då tänkte jag ju att de värsta var över, men de var de inte!! Jag försökte resa mig upp men då kändes de verkligen som jag skulle svimma så fick lägga mig ner hela tiden. Till slut tänkte jag att jag kan ju inte ligga här hela tiden så jag satte mig upp. Och då börjar jag må illa, riktigt illa!! Så ah, till slut spydde jag. Ganska mycket faktiskt, usch. Min frukost de där, helt onödigt att äta det! Haha mamma fick gå ut för hon höll oså på att spy. Men sen mådde jag faktiskt mycket bättre så åkte till apoteket för att hämta ut p-pillerna. Så nu är allting klart!! Så till er alla tjejer där ute, SKAFFA ALDRIG P-STAV!! inte om ni är lika känsliga som jag är :P

Emma är bäst!! Hon får mig alltid bli så glad :D

Nu har jag varit med Emma jätte länge haha :) Men hon är så underbar, hon får än att alltid börja skratta oavsett vad man är på för humör! Tänk att vi har känt varandra ända sen jag var pytteliten, vi va så söta när vi va små! Haha, har många roliga minnen ihop! Och mer ska de bli!!

Börjar bli lite friskare nu , skönt de faktiskt! Imorgon ska jag upp tidigt, ska upp 7 tror jag. Ska till Ungdomsmottagningen och ta ut min p-stav, usch hemskt!! Dom ska först lägga på ett plåster som ska bedöva min arm, eller ah just på de stället som staven ska ut. Sen gör dom ett litet snitt och försöker pilla ut staven, men grejjen är den att jag ballar ur så fort jag ser blod så de är det jag är så jävla nervös över. Liksom kommer jag känna när dom gör hål i min hud? Kommer jag känna när dom pillar i detta lilla såret och försöker hitta en pinne liksom.. Tänk om den är flisig? Nej fan nu får jag sluta tänka, gör ju bara allting värre!
Kommer ihåg när min bror hade skärt upp sin pulsåder på sin handled (asså han gjorde de av olyckshändelse så inget självmordsförsök!! Han slog genom en ruta) så åkte jag in till sjukhuset där han var. Tog ca 20 min sen så skakade jag som en galning och var helt kallsvettig och började lipa för hatar den känslan när de känns som jag håller på att svimma sen spydde jag som en gris. Haha jag vet!!!! Jag är skit löjlig ibland, så fort de händer nånting som gör ont så blir jag som ett litet barn. Men sån är jag, inget jag kan ändra på direkt för att ni stör er på de. Så just live with it or leaaaaaaaave!! hahaha :)

Men om vi går tillbaka till ungdomsmottagnningen så ska jag iallafall dit 8.10 och sätta på plåstret och ta mina tabletter som bedövar extra mycket. Sen ska jag ha på de 1 ½ timma och medan den tiden går ska jag och mamma äta frukost på donken haha! Men mackorna där är skit goda och en kaffe på de, gör ju susen!! Hihi

Asså igår haha skrattar så mycket åt de. Jag skulle ju iväg och fika med Emma på Graffiti , och jag visste ju inte att min bror skulle ner till sin lägenhet så tog ju aldrig med mig min nyckel.
Så när jag åkte hem så var jag hemma 16.10 typ, så såg jag att de va låst!! Fan va sur jag blev, så satte mig bredvid min dörr i min kalla svale och läste tidningar som jag lätt kunde hitta i brevlådan. Sms.a lite med emma men mobilen höll på att dö, men de roliga är va att jag tänkte fan va lyhört de är runt lägenheterna. Jag hörde liksom tillochmed när dom åt, asså besticken och tallricksljudet. Hörde när dom var på toa och hördeexakt varenda ord dom sa, eller ja.. Jag förstod ju inte vad dom sa direkt. Ingen svensk som bor i min trappuppgång, eller jo ett par.
Så sen kom min granne (svensk) och berättade att dom skulle ha kalas på Lördag och att jag var inbjuden haha. Mycket det hände fram till 17.30! Haha, de värsta va att jag var så jäävla kissignödig så höll på att kissa ner mig, men tillslut kunde jag fan inte hålla mig så jag fick springa så långt upp i skogen som möjligt och lätta på trycket haha! Men ja va ju tvungen?! Men gjorde de innan grannen kom, annars hade ja säkert fått låna toan där. Men just därför jag vill flytta härifrån, kom och tänka på de just då. Vi känner ju ingen här!!! Absolut ingen, liksom hade jag bott i Lindome eller nåt sånt där så hade jag bara kunnat gå till någon för känner ju alla där. Jag känner EN person i Balltorp eller ah kände. Förträngt han nu, fast de gör ju inte så mkt för nu sitter han 60 mil härifrån i ett ungdomsfängelse. HAHA RÄTT ÅT DIG, IDIOT!!!!!!!!!!

Nej nu orkar ja inte blogga mer, ska nog sova nu! Natti natti <3

usch & fy & blä!!

Godmorgon era friska lovers!!!
Själv sitter man här och ser helt död ut, håret står åt alla håll och kanter, påsar under ögonen, röd näsa och ett dåligt humör. Haha lite överdrivet där kanske, men lite så är de faktikst!
Kände mig konstigt nog frisk när jag vaknade, men så nös jag ett par gånger så kände jag mig dålig igen. Ska aldrig nysa igen!! Men har tagit en panodil så febern är lite bättre nu iaf!
Har haft sjuka drömmar inatt, kommer inte ihåg så mycket men de va en jävla massa drömmar som va helt sjuka!! Tror jag pratade i sömnen förut för jag vaknade av att jag funderade på vad nånting hette, haha konstigt.
Emma ska till mig sedan, men får sitta några meter ifrån henne så jag inte smittar henne. Haha , hon ska ju åka iväg och åka skidor på lördag i en vecka, kul för henne!!
Nej nu orkar jag inte skriva mer, ni får nöja er med detta:D

Bilder på piercing nr 1!





Det skulle egentligen stå fuck me, men dom hade skickat fel å ja orkar inte skicka tillbaka de så de här får duga!! haha :P

Usch, ja är sjuk :(

Jahopp, nu har man då blivit sjuk. Jag är nästan aldrig sjuk och när jag väl blir de så blir jag jätte sjuk! Men jag och mamma åkte och köpte nässpray förut så de känns ju lite bättre, vaknade upp och hade ont i halsen och jätte täppt så kunde ju inte andas med näsan alls. Men nu kan jag de, underbart ju!!

På Tisdag ska dom skära i min arm, ååh jag vill verkligen inte! Dom ska plocka ut min p-stav och den sitter ju i armen, helst vill jag sövas ner för tål inte blod. Svimmar hur lätt som helst "/
Men icke sa nicke, den tanten tyckte att de är ju värre att bli nersövd med en stor maskin än att göra ett snitt i armen å dra ut den! Haha hon fattar ju ingenting !!!
Men jaja, jag får väl stå ut då.... Mamma ska iaf hålla mig i handen, hihi :P Men de kommer nog gå bra, och jag ska verkligen inte sätta in en ny. Dumma stav, den är sååå dum!!

Jaja tryckte ju i min piercing i fredags. Så duktig jag är!! Har inte alls ont nu och jag tål den . skit underbart ju! Nej nu måste ja te lite till nässpray. Nu blidde de täppt

Höll på att dö idag!!

Okej nu ska jag berätta om vad som hände idag, jag jobbade ju som sagt idag. Och ni som inte vet så jobbar jag i ett stall med en massa travhästar. Och dom är ju framavlade till att springa så fort dom bara kan och då kan jag ju inte direkt skälla på dom när dom vill gå fort, för dom går ju itne direkt långsamt..
Men vilket fall som helst skulle jag gå ut med en av stallets hingstar, och han är relativt ny så känner han inte så bra. Men dom gångerna jag har gått med honom så har han ju ändå varit snäll, skrikit lite bara men inte mer än de.

Maya var med mig på jobbet idag också för hon ska börja jobba här , men ville att hon skulle bara komma å provjobba lite å se hur de känns. Så hon gick med den andra hingsten bakom mig , och allt verkade helt okej. Men helt plöstligt börjar min hingst skrika och vända upp sig mot mig, och ställer sig rätt upp på sina bakben och börja SLÅ MOT MIG!! Typ som han ville ha en strid mot mig, så jag bara hölll om mitt huvud och av ren reflex går ja bakåt. Men jg såg ju ingenting, så precis när jag gick bakåt så fick han fram ena sitt framben mot mitt huvud, och hade ja inte gått bakåt så som ja inte förstod på den stunden att jag gjorde så hade jag fått den i huvudet. Och tänk er, ett halft ton på sitt huvud. Snacka om hjärn död efter de :S
Nej usch, var helt chockad efter de. Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv, fyfan vilke jävla änglavakt jag hade där.
Maya stod precis bakom mig och kollade å va också i chocktillstånd. Hon berättade att de ända hon tänkte va att snart dör hon, snart dör hon!!


Mina piercingar! :)




(hehe en skämt piercing, de måste man väl få ha :D ?

När du tittar på mig flackar min blick, när du vänder dig om glor jag som mest

Usch jag börjar bli sjuk tror, känns som de är nånting i halsen fast de gör inte ont eller något utan de bara känns nåt konstigt.. Vill verkligen inte bli sjuk, hatar att vara sjuk! Inte kunna sova på natten för man är så tät i näsan, är helt nere för man orkar ingenting. NEJ VILL BASKEMEJ INTE BLI SJUK!!!
Idag har jag varit på skit dåligt humör, vaknade upp på helt fel sida och var från hela första början. Så började jag bråka med min familj, vilket blev att jag blev på ännu dåligare humör. Så satt på hela vägen fram till skolan och lyssnade på arg musik hahah, så söt jag är (A)

Imorgon kommer jag få mina efterlängtade piercingar, ska bli så skoj! Verkligen längtat efter dom, men kommer göra lite ont eftersom jag måste trycka i dom. Har ju en ganska smal piercing i naven just nu , egentligen inte riktigt en navel piercing utan de är en ögonbrynspiercing så nu när ja ska få dom lite tjockare piercingarna kommer de göra jätte ont ju :(
Men ja klarar de, ja är ju en kvinna!!! hahaha ;) Nej lite skämt och sido så kanske, jag är faktiskt en väldigt känslig liten flicka. Aa de är sant, jätte känslig är jag även om de inte märks..

På lördag ska de nog bli ganska nice, förutom att jag ska jobba men om jag bortser från de så kan jag försöka hålla mitt relativt glada humör att stanna haha :) Jag och Emma ska till någo som jag inte alls har någon aning om vem de är, men iallafall så har han tydligen någon tunna , ni vet sån man kan bada i när de är kallt ute som är jätte varm , och dricka lite. Så de ska bli trevligt, får ta med mig kameran. Borde se lite roligt ut när d eär snö ute och man har på sig en bikini. Folk som inte fattar att jag ska bada måste tycka att jag är helt ute och cyklar. haha!
Nej nu får jag sätta igång och skriva lite svar på dom tråkiga frågorna, pusspuss

Ska man ringa polisen om man ser nödraketer?

Asså idag när jag red monté så såg vi långt bort hur de lös så mycket, men så insåg vi att de var sådana nödraketer. Det var ju typ sju eller åtta stycken var eller nåt sånt där.
Det är ju egentligen till för att tända dom i nödfall och den som ser ska ju ringa och berätta de för polisen/räddningstjänsten. Vilket fall så gjorde jag faktiskt de, onödigt ändå! För jag ser ju bara de, men jag vet ju inte exakt vart de är någonstans. Så försökte berätta de och lokalisera så gott jag kunde , men han i rädddningtjänsten upprepade typ 15 gånger, men vart ligger de då? Ja ba, men asså ja kan inte säga så mycket mer än va ja säger just nu, jag ringer för antagligen är de ju någon som behöver hjälp...
Men så låg de också precis bakom polishuset vid Aminogatan, så sa ja de att poliserna kan väl bara sticka ut sitt huvud från sitt fönster för dom kommer ju att se.
Men ah sen la ja på så skulle dom ringa upp, men när dom ringde så var jag uppe i så hög fart med hästen så kunde inte svara haha!
Jaja, hoppas att nödmänniskan mår bra, men liksom vem är de som äger 15 nödraketer?? Man brukar väl äga en :S?

I don´t mean to carrie on ....

Träna Monté!

Nu ska jag iväg och träna Monté, ska bli kul så vi hörs senare. pusspuss

Lata läsare :(

Jaja orkar inte klaga på er , men jag tycker ni är lata!! Fy på er, men jaja.

Imorse när jag vaknade ville jag inte gå upp!! Ville ligga i min varma säng, för jag sov så gott. Men så ja fick shasa mig upp och när jag precis hade vaknat till liv så smsa Maya och Elin att Svenskan är inställd, vilket gör att jag börjar 11!!! Kunde ju få sovit flera timmar till :(
Jaja, har kollat lite på Weeds och druckit en jävla massa kaffe, haha. Inte bra för magen:P

 


Vad ska jag skriva om?

Ni får verkligen vara bättre på att berätta om va ni vill veta. För har verkligen brist på inlägg, så ni får välja mellan

Veta mer om mig?

Veta mer om min häst?

Min fritid?

Åsikter

Fest/kompisar/booooys ;)

Haha nej men ärligt, svara nu och orka verkligen kommentera. Så jobbigt är de faktiskt inte, jag lovar det tar knappt 1 minut.

Don´t turn around 'cause I am sick and tired of you face

Ärligt, så här rastlös har jag inte varit på skit länge! Eftersom jag alltid brukar ha nånting å göra, men nu?! Ingenting, å jag orkar inte kolla film hela tiden heller!!
Nej orkade egentligen inte skriva ett inlägg så jag avslutar kort nu, haha ;) Ha de gött HAJ


Vad ska man hitta på idag?

Skulle egentligen till skolan idag, men så försov jag mig. Men fattar inte riktigt hur jag kunde göra de? Eftersom jag hade ställt klockan och jag vaknar alltid, men måste ha gjort de i sömnen då. Konstigt nog..
Jag missade ju då mitt prov, smart gjort av mig eller hur? Nej faktiskt inte, men de var bara ett dataprov om Word, och som sagt jag kan ju allt så de är inga problem för mig ;) haha ne lite skämt åsido...
Måste de snöa så mycket?? Fattar inte vädret att de är skit jobbigt för mig när han fäller så mycket snö, allt blir så himla mycket jobbigare. Tänk va skönt de kommer bli när man bara kan gå med shorts och linne utan att behöva darra som ett asplöv :(
Men men, hade velat åka och sola idag men bussarna kommer ju säkert åka ner i diket eller nåt. Dom kör ju i typ 10 km/h nu , och man måste kisa så mycket för att de blåser samtidigt så man blir helt slut. hahah, låter kanske konstigt men när ja red förut så satte jag riktigt hög fart på min häst på en raksträcka, jag såg typ ingenting men va ju tvungen att kolla så inte dumma hästen sprang ner i diket. Så sen va ja faktiskt trött, aah!:)

Nej orkar inte blogga mer nu, Christoffer duger de här eller?? Hahha ;) Behöver inte skriva så mycket om dig mer än att du är gullig och söt, hihi!:)

Ha de så bra mina finaste och trogna ganska liten del av läsare ;) Enjoy!!

Har den verkligen i hjärnan, haha!


Äckel!!!!!!

 

Varför ska killar vara så jävla äckliga för? Kåta äckliga svin


Så som de ska vara ;)

Här sitter jag vid mitt matsalsbord, 
så liten och svag på denna jord.
Fy helvete, jag skyller all min ynkedom på Anna.
Jag lindar upp henne kring mitt finger.
Hon sliter sig loss, iväg hon springer från mig.
Hon vill bara leka kurragömma,
är hon en sån jag bara måste glömma,
det vill inte jag.

Stanna Anna, jag ber dig, Anna du jag vill ha dig,
Anna jag kommer ta dig, innan natten blir till dag.
Stanna Anna, jag ser dig, Anna du jag vill ha dig,
Anna jag kommer ta dig, innan natten blir till dag.

Om jag ändå var stark, om jag ändå var kall,
skulle hon inte vara så säker på mig,
men nej, jag ger henne alldeles för många chanser.
När hon tittar på mig, då flackar min blick.
När hon vänder sig bort, då glor jag som mest, och det är fel,
det är för faan inte så som det ska vara,
så hade jag aldrig gjort med Sara, till exempel.

SLU - etologi och djurskydd

Längtar verkligen nu, vi var på ett informations möte idag i skolan angående högskolan och allt detta. För väldigt länge sen kom jag på att jag vill jobba som djurskyddinspektör för de allra värsta jag vet är när folk plågar djuren och skkaffar djur men har inte en blekaste aning om hur man i själva verket vet hur djuret mår som bäst.
Men i vilket fall som helst så finns denna utbildning i Skara , på SLU programmet!
Där läser jag etologi och djurskydd med inrikting som djurskyddinspektör, man kan också köpa en lägenhet där för ca 25 000-30 000 kr. Och då är de en 2a, skit billigt. I göteborg så kostar de ju liksom typ närmare 600 000 kr för en 1a :S Plus då att man får tillbaka dom pengarna när man har avslutat utbildningen!

Och när man har avslutat denna utbildningen så hänvisas man till en ort där man vill jobba och man får jobb på dirren! As sooft, å va kul!!!


:)


Men mina drömmar har krossats för länge, länge sen
Jag hoppas bara att jag kan bli lycklig sen igen
Att det finns någon därute som känner som jag
Som har blivit lämnat och besviken, som kan få mig att må bra
Man ska aldrig sluta hoppas, det har ja gjort
Du är inte värd mig längre, du har spelat dina kort
Du har haft dina chanser, varför gjorde du så där?
Det enda du har gjort är att slita mig isär


Sofijah - en saknad. Hon suger på att sjunga, men ibland så passar hennes låtar verkligen in!!

RSS 2.0