Hate love


Rädda livet på två pojkar

Vill ni veta en sak som säkert inte alla vet om mig?
Jo jag har faktiskt fått ett diplom för att jag har räddat två små pojkar för ett par år sedan. Av en slump gick jag och en kompis ner till stranden i Hindås, och då var de två pojkar som lekte på isen.
Efter typ 5 min så försvinner bara en, och jag hör hur de skriker. Så jag ringde ambulansen och då kom de en ambulansbil, en helikopter och en brandbil tror jag.
Tydligen så hade denna lilla kille som trillat i hockeyutrustning på sig vilket blir väldigt tungt och de blev så himla mycket svårare för honom att komma upp. När räddningstjänsten kom på plats hade denna lilla killen 34 grader, och de är jätte farligt.
Men han klarade sig, vilken tur att jag och Linnea var där då ;)


I'm better off without you here by my side

Hemma från skolan nu, skönt! Hade faktiskt ganska trevligt i skolan idag, hade ju bara sällskapsdjur och samhällskunskap. Vi har grupparbete på båda två, men gillar mina partners haha :)
Har ju börjat umgås med lite nya människor nu, och jag trivs verkligen med dom. Min nivå liksom, haha :) Like you

Idag händer de inte så mycket, men tänker ge er dagens låt nu ;) Lite gammal kanske, men OTROLIGT bra!!




Skolan suger!

Hej!
Sitter nu i skolan och har sällskapsdjur lektion . Ganska segt, har gjort prov nu och de gick inget vidare bra men så är de. Kan inte alltd få de bästa :)
Nu har vi teori typ och jag ska skriva ett häfte om amfibier och reptiler, ska skriva om klogroda ?! revbenssalamander , majsorm och leopardgecko .. Haha knappt någon aning va de är för något, men de får jag snart se :)

Skolan är inte rolig just nu , beroende på vissa anledningar .. Men de är bara till att kämpa vidare, ta ett steg i taget !!

En leopard gecko haha, as söt ju

En majsorm

 en klo groda :P

 En revbenssalamander

 


Don´t bring flowers after I´m dead

"Ditt liv är ditt eget.
Du äger din tanke och tid.
Låt ingen ta det ifrån dig"

Hittade denna lilla dikt av min älsklings blogg, sjukt bra! Stärker en så otroligt mycket, eller iallafall för mig så gör det de!
När jag läser den dikten så får de mig att tänka hur jävla dum jag har varit dom tre senaste åren! Hur fan kunde jag bara gett ut mitt liv till en person som är helt borta från verkligheten, hur kunde jag falla för denna människa? Vad fick mig att inse att jag älskade honom? Jag menar vi är två helt olika människor, har helt olika framtidsplaner och är verklige totalt olika.
Men nu är de slut, i stort sett så är jag lättad. Men jag kan inte låta bli att tänka på honom, men jag FÅR INTE!! Det går inte, de fungerar inte. Vi bråkar bara jämnt, du ljuger hela tiden, och när jag vet en sak då kan du fan inte erkänna det! Skriv inget mer till mig, jag vill inte!! Fattar du inte de ?! Du förstör allting hela tiden, jag såg dig på bussen med henne. ÄNDÅ kan du mä och säga att du satt själv? Tror du att jag är så dum i huvudet att efter tre års förhållande att jag inte känner igen dig? Haha , skrattretande ändå!

Låt mig bara vara, jag har inte tid till dig ändå. Blir rent ut sagt äcklad när jag tänker på dig, så jävla äcklad! Och hoppas att den tjejen du umgås med , vad de nu leder till , att hon fattar vad hon ger sig in på! Att hon fattar att hon inte kan bära vilken tröja som helst, att hon fattar att hon inte kan umgås med vem hon vill, att hon fattar att du gör än illa om man inte lyssnar på dig, att hon fattar hur du ser på förhållanden. Ärligt, du är en ren jävla svensk människa men du går ändå på arabiska koreanen eller va fan de nu heter. SJUKT, du är så jävla sick!!




One tree hill!!

Åhh va jag älskar den serien!! I somras kollade jag hela tiden typ, haha :) Har mina idéer för mig :P

Skriver sen :)


Solat klart nu!!


Någon skillnad??
En bra början iallafall haha!


Hatar killar!

Okej lite för överdrivet kanske, klart jag tycker om killar!! Men är så trött på dom, varför ska dom ALLTID vara otrogna, ljuga och helt jävla korkade? Varför? Kan någon svara på denna frågan varför dom gör så mot oss? Vi som spenderar hela vårat liv inprincip på dom, vi som spenderar alla våra tankar på dom, köper nya kläder, försöker göra oss så fina som möjligt för deras skull?

Tycker dom är så jädrans otacksamma, tänker bara på sig själv och när man är jävligt sårad och man försöker berätta detta så är de som dom är i en annan värld. Dom förstår inte, dom är verkligen från en annan planet eller nåt.. Har haft ett förhållande i tre år nu och nu är de slut.. För att han är hela tiden otrogen och hela tiden ljuger för mig. Jag fattar inte att jag kan förnedra mig så jävla mycket, PINSAMT att ha vart tillsammans med han.

Aja, har kommit fram till en sak..Vi tjejer, vi tänker så jävla mycket.. Vi vänder och vrider på allting och kommer fram till olika slutsatser, är totalt utseendefrixerade, vissa opererar sig liksom för deras skull?!?! VARFÖR???

Har bestämt mig för en grej, jag ska vara singel nu! bara tänka på mig själv, de är väl inte fel att få tänka på sig själv ibland? Göra sig fin för en själv skull, de är väl inte fel?

Nej nu får jag ta och sluta och tänka, haha jah tänker så otroligt mycket! Alldeles för mycket, tänk om man inte behövde tänka alls? Lite skönt ifall man bara kunde trycka på en knapp och sluta tänka.. Haha jaja, nu tänker jag igen hihi ;) Hörs sen puss!

Älskar denna låten!!

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes
Looking into your eyes
Looking into your eyes
Oh won't you walk through
And bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...
stay....

Thinking of you ...

Hej på er!

De blev fest igår iallafall, hade svin roligt! Fick typ ett ryck vid elva tiden och stack till Emma på en fest, sjukt skoj hade jag! Gick och la mig 04.30 igår, eller rättare sagt kom in då!!
Dansade typ hela natten igår, de var ju olika band som spelade där så man kunde ju inte direkt sitta still.. :) Söta killar fanns de med, fått några vänförfrågningar idag hihi ;)

Idag ska jag inte alls göra mycket, ska snart hoppa in i duschen och sen sticka iväg och sola.. Och jag vet att de har varit så jävla mycket snack om detta jävla solariumet att de inte är bra osv.. Men snälla, man lever bara en gång?! Man kan inte gå runt och oroa sig för allting, man kan dö av allting.. Visste ni att man kan dö om man dricker för mycket vatten utan att kissa? Att äta för myckt apelsiner kan man dö? Så sluta oroa er svenska folket!

Imorgon är det då skola, börjar 08.30 och börjar med med sällskapsdjur.. Två prov har jag imorgon, men jaja.. Jag kan de så de är ingen fara ;)


Kissie, otrogen?

Tja!
Lite tråkig helg måste jag erkänna .. Men man kan inte alltid få de bästa, för då uppskattar man inte de lilla roliga händelserna i sitt lilla liv :)

Pluggat lite nu, även kollat på Robinson.. Eller rättare sagt kollar! Såg att de är en kille som bor i Mölndal, MICCO eller v han heter.. Hmm, jag bor ju i mölndal så jag kanske vet vem de är :O de ni ;)

Haha, vet ni vad jag såg igår kväll då.. Sökte på KISSIE på Youtube och hittade denna filmen :O

http://www.youtube.com/watch?v=V0wGmCHsul4

vet inte riktigt hur man sätter in en videobild i denna men ah , tryck på den så får ni  se ;)



En ny blogg , igen!!

Hej till er..

Haha jag måste väl vara hopplös eller?? Nu ändrar jag blogg igen , men jag tycker att blogg.se är bättre än metrobloggen. Det är liksom lättare att hitta min blogg såhär, tycker jag :)

Håller fortfarande på att uppdatera och fixa och dona på bloggen, därför tänker jag inte skriva så mycket nu .. Men ah, nu vet ni de .. MIN BLOGG :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0