Bild sen igår


2 pac Ghetto Gospel


Måste bara säga, jag gillar att jag fått så långt hår!!:)


EMMA & JAG

Bilder sen i somras på mig och Emma, vi hade en galen rolig sommar! Älskar dig gumman <3




Galen kväll igår

Det blev ingen poolparty som jag trodde att de skulle bli, utan jag mötte tjejerna i korsvägen vid 9. Så åkte vi till Partille till en av tjejernas kompisar och förfesta lite där.. Trevligt va de allt!
Sen var de meningen att vi skulle på någon fest, som en utav killarna vissste vart den var. Så vi åkte dit då, men då fick tydligen inte killarna komma in. Utan dom ville bara ha in oss tjejer, så vi gick in då. Trodde ju att de skulle vara en fest liksom, men vettefan va dom gjorde egentligen. Äckligt hus och allt, kniv på bordet och dom försökte få oss HB. Och jag är inte så jävla dum och tar emot dricka från någon jag inte känner. Har dåliga erfarenheter av de...
Sen så gick Elin och Josefin upp på övervåningen för att gå på toa, så ja frågade en av killarna vart dom var så sa han att dom va på övervåningen och så skulle han följa upp mig dit.
Så han som ägde huset, han ba ey va gör du? Så svarade jag att jag skulle bara gå upp för mina kompisar var där. Men de fick jag tydligen inte då och han berättade att de är hans hus och de är han som bestämmer. Men så kom Elin och Josefin ner så sa ja ba men ta de lugnt, ja ska inte göra nåt.
Han ba: Jag säger när de är lugnt, ett ord till så åker ni ut. Och sen så höll han på att flippa på han som följde mig upp, så ja gick ner till mina kompisar och sa att vi måste sticka nu. Jag vill inte vara kvar, vi ringde då dom vi va me innan så dom kom.
Sen åkte vi alla hem till Elins lilla etta och sov där. Jävligt trångt, jag låg typ på en killes ben och de va inte bekvämt!!
Så jag sov väl kanske någon timme inatt. Vakna av att maya peta mig i näsan, äckel unge hahah <3

POOLPARTY IMORGON

Ååååh ska bli så kul imorgon, ska möta upp Maya, Lovisa och Josefin inne i stan imorgon så åker vi hem till Elin och fixar ordning oss. Sen ska vi på poolparty, ska bli fett nice!! Inomhus pool i eriksberg, ska bli så jävla kuul!

Lovisa, Viktoria, jag och Elin. Maya och Josefin ej med på bilden :P

Ni är underbara <3


<3

I want to feel the wish of a time that’s as bright as freedom,

feel hope again, to want but not to feel must be so hard.

To see but not hear, you turn away You said: nothing here is certain because such is life.

In your words there is no hope or any desire or longing.


Vad är hemipenis för något?

Jo mina kära vänner nu ska ni få veta lite fakta om............. ORMAR!
Som säkert ni alla vet så har även ormar könsorgan, för hur ska dom annars kunna para sig? Men de speciella med en orm, eller en hane då rättare sagt. Det är att den har en hemipenis!!
Vad är de då?
Jo, de ska ja just säga!! Det är två snoppar! Haha, de är faktiskt sant. En orm har två snoppar men den använder bara en! Varför vet jag inte, här får ni se en bild!


BONDE FLICKAN!!!


Har samhälls lektion!

Sitter på lektion nu och jag och Elin borde egent´ligen fortsätta skriva om våran abort debatt men vi börjar ju bli klara så de ´är nog lugnt!
Dom har så lätta lap top på denna skolan så de är as gött, kan nästan longjera med dom utan att tappa dom, haha nej klart jag inte kan. Är ni dumma eller?;)
Jag slutar fyra idag, och jag vill verkligen inte de. Hatar de!!



 

Yeeey:D


EXTRA INLÄGG

Christoffer får en riktigt stor ära att få vara med i min blogg! Han ska känna sig riktigt stolt nu, för nu kommer han bli känd!! :)

Han är så söt :) <3


En lång skoldag imorgon, suck!!

Hejsan!
Nu är de slut med frågestunden, riktigt mogna läsare jag har verkligen!
Haha men jag var ju faktiskt snäll och svarade på dom, så hoppas att ni blev nöjda med era svar!

Idag gick jag till skolan som vanligt och hade två lektioner, riktigt kul i skolan nu faktiskt. Har så roligt på rasterna och dampar runt som små galna kottar :D
Jag längtar oerhört mycket till våren nu, är som faan trött på denna skitennu. Lovar att de kommer säkert vara så här minst en månad till! Men kanske bättre de än regn och lera? Vet inte, men nu är de så jobbigt eftersom de är så kallt. Inte alls lust att göra nånting alls, de värsta som är nu när de är så kallt de är fan att vänta på bussen. Det är verkligen så jävla lidande, stå där och kolla klockan hela tiden och minuterna går ju så jädrans långsamt!
Ska ta mitt körtkort detta året, och jag längtar!!! Tänk va skönt å bara åka när man vill, i en varm bil och lyssna på as hög musik. Snacka om att livet är underbart!

jaja, imorgon börjar jag 8.10 och slutar 16.00!! Åt helvete med de, hur dumma får dom vara att sätta en 2 timmar lång lektion på eftermiddagen? Innan slutade jag 11.30 och började 10.00. Så ganska stor förändring haha!

Nej nu ska jag sluta och tjöta!! Ska hoppa in i duschen nu och sen se på Weeds! haha!!!!

Min dröm bil <3

Den står och väntar på mig just nu!!!!


FRÅGESTUND! FRÅGA EXAKT VA NI VILL, BESVARAR PÅ ALLTING

















Ska bli skit mycket snö imorgon!

Åh jag vill ha sommaren, saknar den så mycket nu. Tänk att bara kunna gå till skolan med en tunn tröja och ett par shorts med sina bruna ben. Kunna sitta ute vid skolgården och ta en cigg och värma sig i vår solen.
Saknar de, känns ju som de kommer vara vinter för evigt nu. Hatar att stå och vänta på bussen och man står och fryser som en galning, eller åka till stallet och frysa rumpan av sig. Nej, nu vill ja ha sommaren!!!!


HEJ HOPP FÖRIALLANLEJ

Snälla, var inte så dum och förstör henne som du har förstört mig. Var snäll mot henne, du måste tänka på vad du säger och gör.

Idag har de varit en skön dag, skolan då som vanligt och sen åkte vi alla sex tjejer in till stan och jag köpte mig en brunkräm, en tröja från Bik Bok (typ alla fjortisar har sånna tröjor men jag tycker dom är fina så bryr mig inte) sen typ lite toffsar och kam och sånt shit. Sen åkte jag och köpte mig en limpa och imorgon ett solkort. Åh herre, tänk att så mycket pengar kan försvinna på nästan en dag? Hahaha helt sjukt, kan fan inte hålla i pengarna! Hoppas inte Emma läser detta, hon blir rasande på mig då haha så söt är hon <3
Ska färga mitt hår sedan, köpte två färgförpackningar eftersom jag har så långt hår nu haha! Love it, ska ha ungefär ner till naven sen så räcker de.
På onsdag ska vi simma, i skolan då. Ska bli rätt skoj!
Love

PLuggad klart allt igår!

Godmorgon!
Nu är de ny vecka man ska framför sig, och just denna veckan känns som en lycklig vecka. Dels då så får ja mina stackars slit pengar haha, montén början och ja ska köpa en massa ny saker. Älskar att se på kontot när man fått sin lön, för de bästa är att jag förtjänar de så grovt mycket! Ni fattar inte hur slitsamt de är, men jag tycker ändå om de. Speciellt när man jobbar med Johanna, för vi jobbar otroligt bra ihop!!
Nu ska jag snart till skolan, har djurvård första lektionen. Eller den heter inte så, sällskapsdjur heter den. Och de är inte så att vi pratar om elefanter eller kor typ utan vi pratar om sällskapsdjuren, dom man har hemma för sällskap. Som t ex gnagare, reptiler, amfibier och hundar och sånt där.

Kändes underbart igår när jag var ledig, kunde göra alla mina läxor. Så beöver inte tänka på nåt utav de denna veckan, gjorde klart mitt reptil/amfibie häfte ( skriva lite om olika djurslag) och sedan min hund redovisning där jag skriver om Grand Danois och Chihuahua haha!
Ska ha en grand danois någon gång i framtiden, älskar dom när dom är så stora. Hatar små hundar, bara löjligt. Då kan man väl lika gärna ha en katt istället!
Själv har jag en labrador, och den är ju heller inte lverdriver stor men ändå lagom. Men vill ha större, Grand danois är ca 80 cm i mankhöjd och min är typ 40 kanske, haha!

Innan trodde jag att Grand Danois va den största hunden men den irländska varghunden är typ över 1m! Haha men dom är inte fina.

 

Dålig bild jag vet, men så här ser ja ut idag iaf!


Dålig dag överhuvudtaget

Usch, igår var nog en av den mest jobbigaste kvällen på väldigt länge. Jag var ju som sagt hos Elin och Vikkan var där, vid tio stack vi till Elins kompisar och skulle chilla lite där.
Vi kom dit, jag var fortfarande väldigt sugen till att dricka eftersom ja inte har gjort de sen nyår. Tog ungefär fyra klunkar av min cider, sen slog de bara pang. Fick världens huvudvärk, och den varade ungefär från halv elva till ett på natten. Jag låg bara i soffan och höll om mitt huvud och de gjorde så jäälvla ont. Går inte att beskriva de, tog även en huvudvärkstablett men hjälpte ingenting, helt meningslöst. Sen ungefär halv tre när vi åkte hem släppte huvudvärken, då började tabletten värka. Men inte nog med de, nej då ska min äckliga visdomstand börja växa under tandköttet. Fy helvete va ont de gjorde i min tand då, så nej de va en utav de vidrigaste nätterna på väldigt länge.
Jävligt synd, för jag ville verkligen ha lite kul och umgås med nytt folk visst jag umgicks med dom men va på piss humör.
Men så är de, legat i sängen och suttit vid datorn hela dagen. Fläskat i mig donken och nu har ja ont i magen, visst har jag all tur i världen?
Jaja, ska sova nu. Skolan imorgon sen in till stan, sen hem till mormor, sen till sportlife och köpa solkort och sen hem tror ja. Aja love

Hemma hos Elin

Hej förlåt för dålig uppdatering , as usual? Haha ärni trötta på min ursäkt nu kanske? Okej, ska försöka bättra mig.
Iaf! Så är jag hemma hos Elin nu med Viccan, vi ska ut ikväll. Troligtvis till avenyn på någon hemma fest så de ska bli trevligt,wiie:D
Men ska snart dra men hann ta någon bild iaf, hihi!






Dålig uppdatering, I KNOW

Jag vet att jag har dålig uppdaterings tid just nu, men vet inte har inte känt som mig själv ett tag. Men de går ju över, så är de ibland!
Har kollat på Det Okända ikväll, och jag tror faktiskt på andar, jag tror att de finns andar som har svårt att acceptera att dom har dött. För jag har själv varit med om de, om övernaturliga saker...
Men jag totalt vägrade att ta emot den uppmärksamheten till mig, för den skrämde mig jätte mycket och jag tänkte hela tiden ja vill inte, vill inte! Och då slutade de, men jag tror att ifall jag hade varit  öppen för det och tagit till mig uppmärksamheten hade de blivit värre. Eller jag vet inte....

Men strunt samma, idag har de varit en hel vanlig dag. Eller kanske inte, varit hos tandläkaren idag. Kändes ganska onödigt på något sätt att åka till tandläkaren , för satt och väntade en halvtimma och läste en massa sagor haha! Och sen kom jag in, dom kollade lite, tog ett kort och sa att de är en visdomstand som tränger sig upp. Och de kan ta ett par år sa dom, men att de kommer göra ont! Hade inte velat höra de för nu kommer ja tänka på de hela tiden och tro att jag har skit ont! Haha jag är så sjukt löjlig.

Asså jag säger bara en sak, jag kommer ALDRIG äta i min matsal. Aldrig på dom tre åren jhag kommer att gå där, tänker inte absolut INTE äta någons kiss och sagge. UUUUUUEW!
Så idag åt jag tre knäckebröd, men sen gick vi över till donken och jag åt lite gott där wiie:D Haha, jaja ska väl fortsätta kolla runt lite på internet sen se på weeds! pussheeejs

Dagens outfit

En enkel outfit har jag på mig idag, ska ju som sagt snart till tandläkaren. NERVÖS :O Haha , men de kommer nog gå bra hoppas jag! Har inte så ont i tanden idag men har typ en kula eller nåt under tanden som man känner om jag trycker bakom mitt käkben som gör ont :S Aja får ju snart reda på vad de är !


Jag har nog hål i min tand, eller nåt :(

Just nu har jag telefonen bredvid mig för ja ringer till tandläkaren, har haft sjukt ont i min tand hela dagen och liksom när jag trycker mitt finger upp under käken så gör de skit ont :(
Vill inte ha hål, men vill inte heller ha ont så lika bra att beställa tid så dom får kika!

Ska dit nu 10.50 imorgon, ååh vill inte ha hål för då måste ja ta en spruta å de vågar jag inte :(! Är jätte sprut rädd, men jaja. Nu ska jag dricka lite kaffe och se på tv och sedan åka till stallet för har hand om två hästar idag serrö :) Haha tänker inte gå till skolan om ja får ta en bedövningsspruta för då ser de ut som ja har förstorat ena sidan av min läpp haha!


Så jävla äckligt!:O

Det här är så jävla vidrigt men de är kock treorna i skolan som fick hjälpa till att laga skolmaten i Fredags, (tur att jag inte var i skolan då) så serverade dom kyckling och fisk.
Det äckligaste var att dom hade saggat i kycklingen och pissat i fisken, jag tänker ALDRIG äta där igen! Tänker fan gå till rektorn imorgon och säga att jag ska ha matkuponger, annars tänker ja fan anmäla detta till typ hälsogrejjen. haha de är ju fan jävla slav mat , som förnedras så jävla mkt som får äta sån skit mat!!
Det tolerrar jag fan inte! DET TÄNKER JAG FAN INTE GÖRA!!!

Jag orkar verkligen inte.....

Asså nu får jag fan ta och sluta jobba så mycket som jag gör, det går inte och jag får inte vara så här trött! Min rygg värker så som att när jag tar ett steg så känns de som de hugger i min rygg. Jag orkar inte detta, visst jag får pengar. Men är verkligen pengar allt? Är de värt att slita ut sin kropp för några slantar? Skulle inte tro de...
Men nu strök jag iallafall mig på Söndag nästa helg, måste plugga. Ska lämna in min djur uppgift så får sitta på dagen och plugga.
Sen ska jag också bara jobba lördag helgen därpå så ska bara jobba en dag varje helg nu ett tag framöver!

Men dagen flöt ju ändå på ganska bra på jobbet idag, tog de lite extra lugnt och mockade lite extra noggrant. Uteoxarna är ett helvete att mocka, så jag typ tömde allt idag. Kände bara för de haha :)
Men dom kommer bli lika skitiga imorgon ändå för då kommer ju ändå Tony, en riktigt slarvejohn haha!!




Kvällens låt, skön att lyssna på när man är trött :)


Testa nya vägar, som aldrig tycks ta slut

Hejsan!
Idag har de varit en lång dag i stallet, åkte upp vid tolv och kom hem vid 5.
Hovslagaren kom så fick vara där och hålla hästen, han är ganska konstig ibland. Och just idag skulle han tydligen vara ännu jobbigare, hoppa runt lite och sånt där.

Visste ni att jag har en privat blogg? En blogg där jag skriver som att de är min vardag. Haha nej ni ska inte få läsa den, tänkte bara skulle vart lite skoj att ni visste om de iaf =)

Ska snart baka en kladdkaka :) Hörs sen puss

Godmorgon.

Godmorgon godmorgon!

Nu har jag vaknat och jag hade tänkt att locka mitt hår, göra mig lite extra söt idag. Men jag orkar inte, haha. Det får bli mjukisbrallor och en tjock tröja.
Jag är en inte den som alltid ska vara fin i skolan, kanske ibland när man har lust men jag gillar att gå osminkad och ha sköna kläder på mig. Man ska ju bara plugga, eller hur?

Idag händer det nog inte så mycket, stallet bara efter skolan som jag verkligen inte alls har någon lust till. Sen måste jag börja göra de stora arbetet som ska in.
Har inte börjat nånting, men orkar inte. Vet inte vad de är med mig just nu men jag känner att allting jag gör är segt just nu.
Men man har ju sånna perioder, dåliga tider och bra tider!
Ska äta lite nu, vi hörs sen. puss!

Skolan suger, den nya klassen suger och jag är trött

Jag fattar inte vad skolan tänker med egentligen, varför var dom tvugna att sätta in den jävla florist klassen i våran klass. Bara nördar allihopa, en åt paprika och då menar jag inte en liten paprika och en annan typ emo?! var så himla duktig och skulle ha allting rätt och en annan blir röd i ansiktet så fort läraren ser på henne.
Schemat är skit dåligt med, långa lektioner börjar skit tidigt och slutar sent. Får ju aldrig någon sovmorgon....
Och jag är så jävla trött, trött på allting. Skolan, jobbet, you name it.
Vill ha en ny start och bara börja om, men de kan man ju inte direkt få... Men man får se på den ljusa sidan helt enkelt, de är inte alltid man kan vara uppe i dom rosa molnen eller hur.
Fick tillbaka lite av svenskan, min saga. Trodde verkligen att de skulle gå bra för den, men de gjorde den inte. Ibland tror jag inte att jag är svensk helt enkelt, för jag kan ju fan inte svenska. Eller ah iallafall inte grammatiken, lika så när jag skulle prata engelska på lektionen. Ärligt, finns de någon som har värre engelska dialekt än mig? Tror inte de,

Men ska se på De okända nu, haha han Jörgen suger! " Jag vågar inte vara här nu faktiskt " okej, men du är ett medium tönt?
Jaja, ska sluta vara så negativ. Finns alltid massa och få antal människor som kan få mig att bli positiv!


Elin du är ju bara för fiiiiiiiiin!

Ååååh, fan va fin jag! hahahha

Haha!

Kolla va söta, hade de inte varitgulligt att ha en sån hemma?

As grymt ju, tufft att ha en sån som ridande poliser. Haha alla hade ju blivit skit rädda!

 

 


Godmorgon

Är i skolan nu och har datorkunskap, skit tråkigt!
Vi gör typ ingenting speciellt utan vi ska bara skriva om instuderingsfrågor men de är verkligen as tråkigt, ingenting som intresserar mig ett skit.
Jag slutar tio över 12 idag så ska hem sen och ringa runt en massa, måste fixa min lön och skatter och allt sånt där tråkigt! Sen blir de väl att åka till stallet och fixa lite där, sedan har jag ingen aning.

Gillar inte att de är så kallt ute!!



En gammal bild på mig när jag gick i 9an! haha


Kvällens låt


Sorry-.-

Hej igen!
Jag vet att jag har verkligen totalt sugit på att uppdatera men jag har jobbat och varit skit trött så ni får respektera de helt enkelt!:)
Nu är jag i skolan , har just nu SO och vi ska skriva om en debatt. Jag jobbar med Elin och vi ska skriva om Abort, de är ett riktigt bra ämne för de finns otroligt många åsikter om de.
Men jag är ju självklart för abort, vem är inte de liksom? Varför neka till nåt som man själv väljer?
Men så klart, de finns en massa olika religioner som har sina så kallade regler där vissa helt enkelt inte får göra abort för vissa tycker att man  dödar ett annat liv.
Men hallå tjena eller?
Dom första veckorna är de ju typ bara en liten molekyl, de är inte ens ett liv! Så sluta mesa er :D
För jag menar tänk om man blir våldtagen av en skit äcklig gubbe så blir man gravid, ska man inte få ta bort de då?

Jag jobbade ju som sagt i helgen , och jag hade med mig en stegräknare just för skoj skull! Lite för att se hur mycket jag går, och jag hade gått 17000 steg från klockan 7 till 16!
900 kalorier brändes de också, och till er som undrar just nu ifall jag strävar efter att gå ner i vikt. De gör jag absolut inte , jag är jätte nöjd med min kropp och vill inte gå ner i vikt, heller inte gå upp i vikt men jag är nöjd nu iallafall, men jag går i allafall väldigt mycket på jobbet så jag ville bara se hur mycket jag gickk :)

Men nu slutar jag, ska strax gå bort till spårvagnen.
Men vi hörs sen , lovar att skriva bättre nu ! :D

Jag orkar inte.

Jag orkar inte uppdatera nånting nu, kanske skriver imorgon kanske inte.
Annars hörs vi på Måndag.




Avatar

Snart ska jag in till stan och se på bio med älsklingen emma :D


Det är sååå kalllt!!

Är de inte jädrans kallt ute ändå?
Usch gillar inte detta, gillar värmen! Men solen skiner ju lite så de är ju skönt de, hihi!
Snart ska jag till stallet och frysa rumpan av mig :( Men bara på med termobyxorna och på med jackan på lilla hunden och bara gilla läget, inget annat att göra åt ;)



Busa lite med pollen idag:D

Godmorgon!

Godmorgon på mina söta små blogg läsare ;)

Igår skrev jag att jag och emma skulle till Ayja Napa eller hur? Ja och det är sant, och jag tycker att de ska bli oerhört roligt eftersom jag precis fyllt 18 då och de var typ 8 år sedan ja var någonstans med flyg.
Vissa av er kanske tänker att de här blir en enkel match att bara ligga framför soffan och slappa fram till 16 Augusti, men haha nej!
Jag är en precis lika verklig människa som lever i verkligheten , som precis er alla andra som läser min blogg (hoppas jag)
Så de blir till att slita röven av mig, om jag får uttrycka mig så. Ska ärligt talat jobba varenda helg nu, kanske någon helg de är bara en dag men ändå varenda helg så ska jag på något sätt jobba hos Bo Falsig!
På sommaren ska jag jobba varenda dag, och de här låter kanske som aja visst så säger man bara!

Men kan säga så här, jobbar jag inte så här mycket så blir de ingen resa. Jag skiter inte ur pengar och denna resan får jag betala helt själv!
Och eftersom jag är i de 18 året nu så är de ju inte direkt dom pengarna som jag tjänat ihop att allt de går till resan, nej nej!
Som ni såg i de tidigare inläggen om vad som är planerat iår, de är ju då körkort. Och alla vet som har körkort att de är då fan inte billigt!

Ja sen är de ju en massa andra utgifter också, och som ni alla vet så är inte jag en liten kissie eller dessie som ligger i sängen och får alla drömmar uppfyllda bara genom att knäppa på fingrarna.
Nej, jag lever i verkligheten och dom som gör de, vet vilket jävla helvete de är!

Jaja, ska snart åka till stallet!
Hörs sen, pusssss

Ayia Napa

Emma och jag åker till Cypern istället för Teneriffa!
Vi ska åka till Ayia Napa, och de ska bli som fan så jävla roligt!
Vi åker 16 Augusti :D

 

 



Addes nya täcke!


Mer bilder





Så här får han INTE göra, men de gör han när han blir dum och busig


You´re the best <3


Förlåt för dålig uppdatering!

Förlåt för min hemskt dåliga uppdatering, men igår satt jag inte nånting vid datorn!
Jag jobbade ju igås och fick hem mitt efterlängtade täcke, kom hem duschade snabbt och sedan var jag inte hemma förräns på natten!
Så hade inte en chans till att uppdatera men jag tror att ni överlevde ändå, för jag är ju inte direkt sveriges största bloggerska, hmm haha!

Men iallafall så idag vaknade jag typ halv 1 , kollade lite på new moon väldigt bra. Men de kommer en till, garanterat!
Sedan åkte jag upp till stallet och träffade min medryttare, vi skulle rida min ponny lite. Och jag ville helst inte släppa ut henne själv så jag ville följa med och rida lite först!
Men innan de så longerade jag honom och de gick väldigt bra, i början så tänkte jag att de bara var löljigt eftersom att han bara sprang runt som en ridskoleponny, men efter andra varvet började han vakna till! haha

Julia tog en massa fina kort, som jag sedan ska få!
Lovar att lägga upp dom då, otroligt fina kort med en riktig systemkamera! woho :D
PUSS

Jobba imorgon då!

Imorgon ska jag ju jobba då , ser inte direkt fram i mot det! Men så är de , ska vara glad att jag ens har jobb. Otroligt många där ute som är arbetslösa, så grattis till mig då eller?
Haha jaja kollade nyss på Robinson, Annika har ganska tur. Hon blir utröstad hela tiden men kommer tillbaka hela tiden nu med.
Funderat lite nu med 2010 hur allt ska gå, och det som kommer hända detta året är då.
  • Få igenom min montélicens så jag kan ut och tävla!
  • Skaffa körkort
  • Teneriffa med bara Emma
  • Köpa en monté häst!
Detta är mina mål under 2010 och det kommer jag att lyckas med, yes :D

Red på ängen idag!

Åh va roligt de var att få rida idag, har inte ridit på flera veckor känns de som! Iallafall inte ordentligt, och de blev ju inte riktigt ordentligt idag men ganska ändå!
Shet, han va riktigt pigg också! Bockade som en galning och stegra och allting! Haha var ganska kul, men inte när han gjorde den spanska stilen haha!
Han hoppade liksom fram, och när han fick fäste med frambenen så bockade han jätte högt en gång. Så jag trilla lite framåt och tappa greppet om tyglarna och då försökta han bocka igen men fick tag på tyglarna igen. Haha buspojk!!!
Verkligen glad att jag hade en liten ponny nu, hade kanske inte varit lika roligt om jag hade ridit en stor bjässe på 170 cm haha.

Självklart gick de inte att sätta på kameran så mamma fick klura ut hur man använde min mobil till att fota, haha!

 

 

Haha sista bilden här, så ser man hur chockad jag ser ut efter att han gjorde de spanska hoppet haha!

Synd att ja inte fick med dom roliga hoppen han gjorde, men mamma blev också helt chockad, han brukar ju aldrig göra så här. Men han är ju bara pigg han är ju absolut inte dum nånstans!


Du om någon borde förstå att man inte gör så här mot mig

Jag är skeet trött, och jag funderar på att lägga mig i sängen och sova. Så de ska jag nog göra snart!
Men här har ni kvällens skönaste låt <3





Emma kommer snart hit..

Nu kommer snart Emma hit så vi ska se på en film tillsammans och bara ta de lugnt , ska bli skönt. Eftersom man inte direkt har någon lust att göra något speciellt idag, bara ta de lugnt liksom...
Jag ska jobba på Söndag och de känns skönt att de bara är en dag denna veckan då jag jobbade fyra dagar i streck sist, och de kan man ju lugnt ta och säga att de var ganska segt!

Emma och jag ska se på The Ugly Truth, den har ju gått på bio så jag hoppas att den är bra. Kollade nyss på When a man loves a woman, otroligt bra! Lite sorgligt men bra slut, så dde ska vara =)
Såg min samtalslista igår, haha en del jag hade ringt tydligen.
Kommer ihåg att jag ringde en person, pratade ju ganska länge med honom. Usch, jag satt liksom på min bara rumpa i snön och kände inte ens att de var kallt.
Får skylla mig själv att jag blir sjuk!
Men men , funderar på att hoppa in och duscha! Luktar cider i mitt hår, inte så fräsht haha speciellt inte när man absolut inte har någon lust att känna den doften!

Men vi hörs senare =) pusss!

Kan de bli kallare?!

Va nyss uppe hos hästen , fy va de är kallt ute!
Kan ju inte göra ett skit med honom, men imorgon så ska jag nog släppa han lite där nere i gräshagen eller om jag kanske ska rida på en liten volt.
Får se hurja gör, tror jag hellre släpper honom! Så kan jag ta lite fina bilder!

Det känns verklgien tråkigt att inte kunna träna honom som jag vill, tappar mycket muskler och blir bara tjockare och tjockare. Men akn inte göra nånting åt de, kanju inte direkt åka transport eftersom dom ionte ens grusar vägarna :S
Men de är väl bara till att hålla ut och hoppas att de blir bättre snart!'




Glömde ju fan min kamera igår!

Gottnytt år på er mina kära läsare, nu är de 1 Januari 2010. Hur känns de ;)?

Haha de va helt galet igår, drack nog lite för mycket! Dansade som en galning och hade sjukt ont i mina fötter för mina högklackade skor!
Haha men de va roligt, lite trögt i början men de blev bättre!

Jag glömde ju tyvärr min kamera, helvete också! Hur kan man vara så dum att glömma den??
Men men, finns ingenting att göra åt nu!
Tog lite mobilkort innan vi skulle åka iaf!:)



Vi åt då PIzza, och den var inte ens god :S?!


Emmiis som gör i ordning sig!









Och här var vi på väg till en förfest, och sen blev de tyvärr inga mer bilder. Väldigt tråkigt tycker ja! Men så är de ..

RSS 2.0