Det du inte vet, har du inte ont av

Tjuliluuulu

Idag har jag varit hemma från skolan, har haft världens jobbigaste mensvärk. Fått säkert äta 4 ipren idag, knappt hjälpt nånting. Ömm överallt, inte kul alls. Vill inte vara tjej, tycker att killar borde få nånting. Äta p-piller eller nåt, varför måste vi tjejer alltid få ta ansvaret eller lida som t ex mensvärk eller föda barn? Förstår inte hur Gud tänkte när han skapade Adam & Eva , hmmm...

Imorgon åker jag till Lerum, ska bli skoj! Blev inställt med middagen, fick reda på det idag. Lite synd hade sett framimot de, men men! Får fira min Valborg med mina vänner istället =D Så imorgon åker jag med Maya och hennes pojkvän + två av mayas vänner till Lerum, grillfest typ. Ska bli riktigt roligt, vi ska övernatta där med så spännande haha:)! Imorgon hänger min hund med till skolan också, vi har hunddag igen. Ska se till att ta lite bilder imorgon så ni kan få se min tjocka sötnos haha, fast ni har nog redan sett henne.



Pollenallergisk?

Tjoo!

Hoppas ni mår bra , för de gör inte jag. Eller egentligen gör jag de fast ändå inte, tror jag har blivit pollenallergisk, men inte alls säkert. Bara det att jag är sjuukt förkyld, fast känner mig inte alls sjuk. Kan liksom ha gymnastik och anstränga mig som fan utan att känna något, när jag sedan kommer ut så täpps min näsa igen och jag blir "förkyld" igen. Känns inte så kul, men min kompis sa att man kunde åka ner till vårdcentralen och göra sånt allergi test, får väl ta och göra det när jag har tid. :)

Idag ska jag träna monté, ska tydligen få rida någon ponny idag så det ska bli spännande haha. Senare ikväll åker jag hem till Kim och sover hos honom, men först ska jag kolla på Greys Anatomy of course :)
Vi hörs lite senare, puss

"Det är psykos lilla grabben"

Tjaa!

Så jädrans ovärt att åka till skolan idag, åkte till skolan vid elva. Hade ett prov på energi och sedan slutade jag. Helt onödigt att åka dit, men jaja nu är jag hemma iallafall. Sov hemma hos Kim inatt, älskar att kolla på Animal Planet på morgonen hahaha. Sån djurnörd är jag, men de är kul. Speciellt den oklippt och otämjt eller nåt sånt där, handlar om privat personen som har filmat när de helt plötsligt händer något med djuren. T ex djuren attackerar människor eller nåt sånt. Kul å se på haha

Nästa vecka blir de praktik i tre veckor, ska bli kul! Jävligt bra merit, ska sköta mig som fan =) Måste fan sätta mig och plugga nu med, har prov imorgon också. Så sjukt mkt, orkar inte.

Berövad på sin frihet, tagen på sin vilja. Är nu en stulen stjäl

Anna

....

Finns absolut inga ord, tänker inte fortsätta vara omogen genom att skriva via min blogg. Försökte prata med er idag men lyckades inte, tänker inte sitta här och nagga på er. Ni påstår att jag är omogen, men ni visar så mycket tydligare på att ni är det.
Säger jag nånting om en människa så står jag för de, men när de väl kommer till kritan så backar jag inte undan. Jag erkänner det jag tycker och tänker, inte drar mig undan och påstår att någon ljuger.
Det om något annat är ren falskhet och omogenhet.

Vill ni mig något, kom fram till mig som en vanlig människa och prata öga mot öga. Inte skriva i sin blogg om vad ni tycker och tänker om mig, säg de till mig då.

Jag tycker om er, jag trodde verkligen inte att ett sånt här litet tjaffs kunde bli så här stort. Jag tycker att vi bara kan försöka lägga allting bakom oss och försöka diskutera som mogna människor. Jag har gjort lika mycket fel som ni har gjort, jag kan erkänna det. Jag försökte prata mer er idag, kom fram till mig om ni vill reda ut saken. Jag vill bara att ni ska veta att BÅDE jag och Maya tycker detta som har hänt är väldigt tråkigt..
Jag trodde verkligen inte att ett sånt här pytte litet tjaffs kunde splittra på oss, därför Josefin som du påstår i din blogg så försökte jag och Maya agera normalt idag och förhoppningsvis kunde vi prata och reda ut saken. Vi springer inte och gömmer oss och skiter i allt, vi försöker. Men ni har väl antagligen uppfattat de fel och trott att vi bara vill ha en anledning till att bråka, för de mina kära vänner har ni fel. Hoppas att allting kan bli bra iallafall, våran "grupp" var väl starkare än så?

Saker inte ändrar sig

Hejsan!

Nu har jag kommit hem, eller ja för ett tag sedan. Har tränat monté, och de gick verkligen hur bra som helst. Mamma var med och kollade idag, tycker jag var väldigt rolgit. Nu får hon se hur mycket jag har utvecklats!
Vi red på banan idag, de gick jätte bra. Men jag har lite svårt för att rida långsamt, jag rider väldigt gärna foort. Men min tränare tycker nog inte om de alltid, haha så idag skulle jag rida 1 km på 1,40 minut. I början av varvet tyckte jag de gick för långsamt, så tänkte jag skulle öka lite så jag hinner. Men den hästen jag rider han smygöker lite hela tiden, man märker inte de förrän de går väääldigt fort. Jag avslutade 1 km på 1,10 minut.
Den farten rider elit loppen som mellantid har jag för mig. Så de gick lite väl för fort, nästa varv fick jag rida på 2,00 minut och då gick de väldigt långsamt, missade med 3 sekunder men de gör nog inte så mycket haha!

Idag i skolan var de riktigt roligt faktiskt, började med en lång Svenska lektion och jag fick beskedet om att jag får VG i kursen. De tyckte jag var roligt eftersom jag egentligen inte ens har ansträngt mig. Kanske kan satsa på MVG på b kursen? Lite överskattat kanske, men man kan väl försöka. Hade sedan gympa lektion, den var rolig. Men tycker inte om att inte vara i samma lag som Maya, haha låter lite löjligt men grejjen är den att båda är så jävla dåliga förlorare, väldigt ofta som vi börjar bråka då. Det var en gång när vi spelade någon bollsport, så var de sekunder på att vi började slåss haha. Vi gick mot varandra, knuffa lite med varandra. Men maya gav sig, inte för att hon var feg haha utan för att hon vill ju inte slåss med någin vän. Men jag har lite svårt att kontrollera min ilska ibland så om de hade fortsatt så tror jag inte att de hade slutat roligt för varken mig eller Maya. Vi har damp helt enkelt, hahaha :)

NU måste jag verkligen springa och lägga en kiss, annars blir de blött i trosan. hihihihi ;)

Where have you been?

Tjena!

Är hemma nu, sitter vid datorn och nyss druckit kaffe. Ett måste för att orka med hela dagen.. :) Skolan var mycket roligare idag, alla var med varandra idag förutom Vic. Hon var tydligen sjuk?
Vi var på Universeum idag, det var trevligt. Sjukt fint dom har gjort de för djuren ändå, t ex deras regnskog. Djuren måste må bra där ka jag tänka mig. Vi fick höra lite om djurens sex, haha. En kille som var guide, han va skit roligt. Ludvig hette han, kul att driva med honom haha!

Idag har en häst i stallet blivit avlivad, väldigt hemskt måste jag säga. Men något som var bra för den hästen, hon mådde så fruktansvärt dåligt. 22 år gammal, kunde varken dricka, äta eller knappt röra på sig. Usch, försöker tänka mig in i den situationen som ägarna har just nu. Jag kan verkligen inte föreställa mig, tänker när de är mitt beslut att ta bort min ponny. Kommer vara skit svårt, men tyvärr så har man de ansvaret som djur ägare. Därför är de egentligen helt kasst att äga djur, men när dom väl mår bra och dom oftast långa åren man kan tillbringa med dom brukar oftast vara minne för livet! Speciellt hästar, dom är så personliga. Min ponny äger hela mitt hjärta! <3

Ska snart byta om, åker strax upp till stallet. Tänk att jag är där så ofta, eller ah egentligen så är jag inte där så ofta längre. Bara tre dagar i veckan, men när sommaren kommer så har jag nästan han varje dag. Håller på att sätta igång honom nu, det går bra. Har ridit ungefär mellan 15-30 minuter i paddocken tre dagar i veckan, denna veckan ska jag öka till ungefär 20-40 minuter. Man måste vara försiktig, så lätt att dom skadar sig.

Bad boys, bad boys
Anna

Follow me, everything gonna be allright

Tjo!

Nu kom jag nyss hem från skolan, skolan har varit helt ok. Så himla segt med Naturkunskap nu bara, om evolution och tråkig skit :(! Men nu är de bara naturkunskap A , jag måste läsa B kursen också. Ännu segare! Men jaja, lite roligt är de ibland när de blir intressant. Men när man skriver om fåglar är det faktiskt ganska segt.

Helgen har varit helt ok det med, i Fredags var jag med Kim och grillade med hans kompisar. Trevligt var de förutom att min jacka stinker bränd prinskorv, det är ju inte så mysigt faktiskt.
Lördagen tillbringade jag hemma hos Kim, åkte hem vid nio. Vi gjorde inte så mycket, kollade på tv och jag höll hans orm helt själv. Första gången jag vågade det, men den ormen är lite läskig bara. Idag ska den få mat också, men jag tycker om den ormen. Vet inte varför men den är mysig, hihi :)

Nu väntar jag på att mamma ska komma, hon har köpt hem donken till mig. Ytterst mysigt och gott!! Jag beställde frölunda målet MOHAHAHA, så gott :D Maya jag vet exakt vad du tänker nu hahaha :D

Skolan är inte riktigt som den brukar vara, känns som gruppen börjar bli lite splittrad. Det tycker jag inte om, men det ska nog bli bättre. Vi alla måste umgås snart igen så vi får upp den stora kontakten igen. Nu så småpratar vi typ bara lite med varandra. Tycker jag inte om!


Hahaha


Hard work

Hej!

Idag har de varit en chill dag, gillar faktiskt skolan nu. Inte just pluggandet men mina tjejer, vi har alltid så kul i skolan. Jag gillar det! :) Har bara haft två lektioner idag, fast försov mig lite. Mamma tänkte vara lite snäll att ringa och väcka mig imorse, men jag är sån när jag ställer klockan tidigt så vill ja ha varenda liten minut och sekund till vara och kunna sova på. Så hon ringde mig typ 07.29 och mitt alarm stog på 07,30. Jag blir skit sur på henne, men direkt efter att jag hade lagt på så somnade jag om. Klockan ringde ju då men jag måste ha stängt av de i sömnen för att jag kommer inte ihåg de iallafall. Och de hade då inte hänt om mamma ringde mig, så alla skyller på henne :)

Imorgon ska vi ha med oss våra hundar till skolan, ska faktiskt bli roligt. Sist vi skulle ha de så blev jag skit sjuk, så är glad att jag inte blivit de iår! :) Men nu är de så att min tik är otroligt tik ilsken av sig, men jag har fått låna en munkorg av mammas kompis för att förhindra så hon inte råkar bita någon. Men när jag kom hem från stallet med henne skulle jag sätta på den på henne, de tyckte hon inte om! Så hon såg ut så här



Så söt hahaha!:) ser helt förskräckt ut! :P

Tjuuliluulu

Heej!

Fasen så dagarna går fort, redan kväll. Skolan har rushat på som fan, kom hem och sedan drog ner till Åby och tränade monté. Det var kul, eller de är givetvis alltid roligt, men idag så skulle inte Malin leda oss utan en annan tjej hoppade in lite hastigt. Så de blev inte som de brukar vara, men så får de vara ibland!

Jag bakade kladdkaka förut, skiiit gott :D Med grädde till, sån gottegris jag är hihi!
Ska nog tänka lite på vad jag skriver här i bloggen också, trodde först de var mina närmsta som bara läste den. Men då hade jag fel, så ska nog inte skriva ner allting. Lite pinsamt att stå till svars sen, hihi.

Nej nu ska jag sova, trött! :) Puss


Free Fallin'

Godmorgon!

Nu har jag vaknat och redan hunnit äta lite frukost och satt på mig kläder! Så nu sitter jag här framför datorn som jag alltid gör på morgonen, lyssnar på musik och läser olika bloggar! Att stressa är inte min grej, då får jag bara ont i magen. Älskar att bara sitta här och lyssna på musik och vakna till lite!

Nu är de två tema fri dagar, så nu blir de bara vanliga lektioner. Dagen börjar med en lång Svenska lektion, sista lektionen är sällskapsdjur. Ska bli roligt, längesen man träffade skolans djur nu!
Ska träna monté idag också, ser jag också väldigt mycket fram imot. På jobbet i söndags träffade jag en gubbe som vet mycket om trav och kuskar osv. Han berättade att världens bästa monté ryttare tränar SEX dagar i veckan!!
Har då bestämt mig för att till sommaren ska jag börja träna Spinning! Tror nog är väldigt bra för mina ben, för är man på ett monté lopp och man blir väldigt trött vilket man blir väldigt fort så fattar man dåliga beslut. Är man då vältränad och inte alls tycker de är jobbigt då fattar man ju bra beslut! Det är ju självklart de man strävar efter! Annars kan de hända väldigt stora olyckor, de vill man ju absolut inte ska hända nån gång!

Nu ska jag sminka mig lite och se lite fräsch ut!

Tomorrow I will be gone
Anna

Älskar detta!

Tjohoo!

Åh vad glad jag är idag, vädret är på topp, hästen börjar bli på topp, jag är på topp!!! Härligt, dessutom fick jag reda på att jag ska praktisera på djurkliniken i Partille, vilket jag är otroligt glad över! Skit bra merit för mig, synd bara att jag inte har hunnit fylla 18 för då kanske jag inte får göra så mycket. Men de spelar ingen roll, vikitgaste är att jag ska vara duktig så dom tycker om mig. Förhoppningsvis något sommarjobb där med, men de får vi se!

Igår när jag kom hem från skolan åkte jag nästan direkt upp till stallet, mamma körde mig då. Det gick jätte bra igår också, tycker de är grymt roligt att få sätta igång min ponny igen. Jag märker på honom att han tycker om det, att få träna lite. Det förstår jag, de är skönt! Sen efter stallet körde mamma mig till Kim, där spenderade jag kvällen och natten. Det var mysigt, min lilla sötnos <3

Idag gick jag till ungdomsmottganingen på morgonen, jag bestämde mig för en koppar spiral iallafall! Får ju inte äta kombinerade p-piller, hon vågade inte sätta de på mig. Eftersom min pappa dog i hjärtinfarkt och sånt där, och äter jag då kombinerade p-piller så löper de större risk för mig att ¨få sånt. Men de fanns ju en anledning till att han dog av de, de är ju inte så direkt att de finns i släkten. Men dom tycker att man ska vara på den säkra sidan.

Maybe together we can get somewhere
Anna

Nu börjar allvaret igen!

Hallå!

Nu är denna helgen äntligen över, har jobbat så är jätte trött i både kroppen och huvudet! Men de känns skönt att kommit iväg till jobbet och avklarat det! Vädret har varit kanon också så de var lite roligare att jobba då!
Fast däremot så har jag fått en blåklocka på ena kindbenet, jag orkar inte dra upp hela historien men kan säga att de var ett gummibands fel med en järnkrok. Tur att jag inte fick den i ögat, då hade jag nog varit halft blind vid detta laget!

Imorgon börjar skolan då, allvaret sats säga! Känner inte alls för att börja plugga stenhårt igen, men de är bara till att börja bita ihop för om tre veckor tror jag börjar praktiken! Ska bli spännande och se vart jag hamnar :D Bara de inte blir till någon djurförsök eller nåt, haha då kommer ni få läsa i tidningen hur en liten flicka försöker fria alla dessa stackars djur! Haha hela Astra Zenicas stora mängd med djur springer löst i Mölndal. Undra vad man hade fått för straff då?

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, funderar på om ja ska ta mig ett bad. Har så ont i kroppen! Förstår bara inte hur människorna på jobbet orkar syssla med detta jobbet DAGLIGEN! På en dag mockar jag ca 16-18 boxar, lyfter trettiotal med vattenhinkar, lyfter hö osv osv. Tänk er hur många kilo jag lyfter per dag, dubbla på två! Tänk då dom stackarna som gör detta 5-6 dagar i veckan. Tycker synd om er! Därför ska man ha en utbildning då man kan få ett bra jobb, inget jädrans neger jobb! Men jag får vara nöjd med det jag har, tur att man är ute så mycket som möjligt nu när solen äntligen ger oss lite energi!

.......
Anna


Snart är lovet slut

Hej!

Jag vet att jag ine har uppdaterat nu på ett par dagar, men de är lov och jag tar en liten break från bloggen.
Detta lovet har verkligen sugit , hade velat göra en massa men så har de inte blivit. Har inte ens druckit en endaste dag, inte ens festat till de lite. Så de suger!

Nu är snart lovet slut, och dom två sista dagarna på lovet ska jag jobba. Det är ju verkligen roligt!
Jag har typ bara varit med Kim hela lovet känns de som, och med emma lite också. Sen har jag varit i stallet också, min häst vaccinerades i Onsdags så han får ta de lugnt fyra dagar till. Känns som jag aldrig får chansen att sätta igång honom, men ska börja på Måndag nu.

Nu när skolan börjar så ska vi börja med Tema, det suger verkligen. Man har så långa lektioner då ! T ex på Tisdagarna har vi lektion från 12 till 16. Alltså fyra timmar lång lektion, och de enda vi läser typ är naturkunskap. :(!!

Igår när jag var i stallet så skulle jag hjälpa Martin att ge hans häst en spruta, han ville att jag skulle hålla henne. När han satte in sprutan så efter ett par sekunder efter så blev hon hel knäpp. Fick rent av panik, jag och Martin förstod ingenting. Vi försökte ta loss henne, då slet hon sig och sprang iväg. Både jag och Martin blev jätte rädda, för vi sprang efter och försökte kolla efter henne men vi hitta henne inte. Som tur var så sprang hon tillbaka igen, men de visades sig att Martin hade satt sprutan fel på halsen. Den hade kommit i ett blodkärl så medlet i sprutan for rätt upp i hjärnan på henne, så de slog slint i huvudet på henne. Usch så hemskt det va, jag har nog aldrig sett en häst vara så rädd innan. Alla dom 12 år jag har hållt på med hästar så har jag aldrig sett de, och jag hoppas verkligen inte att de händer något sånt igen för de var ingen rolig upplevelse!

Här kommer lite bilder från Kims släktingar som vi var hos på Långfredagen!



(Kim, jag, Kims mamma och hans morbror)



(Jag, Kim & hans morbror)



(Kims morbror, jag, Kim, Kims moster och Kims syster)

Påååsk juue

Heej!

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, men har inte haft så mycket att skriva direkt. Men nu de senaste dagarna har de ju hänt lite mer! I Torsdags var jag med Emma, åkte till henne typ efter skolan. Hann med stallet innan också, sen när jag var hemma hos Emma så fixade vi mitt hår igen!! La i blonda slingor, men de hände egentligen inte så mycket mer än att de blev en annan färg. Mer röda slingor, men jag tyckte de va snyggt ändå! Ska göra de ett par gånger så blir de ju bättre och bättre. jag gör de bara för att min naturliga hårfärg, när den utväxten kommer så ska de mer smälta in liksom! Jag är ju egentligen rödhårig, men har aldrig accepterat den hårfärgen. Har rent ut sagt hatat den, skämts för den liksom! Men nu för första gången ska jag försöka acceptera den! Men att göra slingor i de istället. Men får se hur de blir med det!
I Fredags var jag med Kim, hans kusin fyllde år så jag fick hänga med när dom träffade hans släktingar. Var riktigt trevligt, hans moster bodde otroligt fint inne i stan! Vi åt middag där, hade mysigt!
Igår var jag med Emma, vi tog de bara lugnt igår. Kollade lite på film, åt lite godis och hade mysigt. Vi tänkte åka till Fjärås och umgås lite med hennes kompisar, men de blev aldrig så!

Dags att träna benen, eller?!

Hej!

Igår tränade jag då monté, och de gick oerhört bra! Älskar denna sporten så otroligt mycket, älskar när de går fort och igår kära vänner så kan jag meddela er väldigt stolt att de gick fort igår! Hehehe.. Vi tränade på stora banan igår, skulle öva på att volta och rida provlopp. Volterna går skit bra nu, förstår de nu! En gång fick vi göra omstart för att jag vände upp för tidigt, de andra gångerna satte jag dom! Ska verkligen filma nästa gång så ska ni få se hur roligt det är! Sen sista gången, skulle vi göra provlopp. Meningen var att vi skulle göra de i lugnt tempo, men jag tycker inte om lugnt tempo så mycket. hehhee!

Vi startade iallafall i volt, som man oftast gör! När speakern sa Kör så släppte jag min häst lite, en väldigt snabb startad häst är de. Men jag tappade kontakten lite vid första svängen, men så var vi i så hög fart så tänkte jag att kanske skulle sakta ner lite så jag inte springer alldeles för snabbt iväg dom andra. Men så tyckte jag de var så jäkla roligt så jag saktade aldrig ner. Vi var i så otroligt hög fart och rätt som de var så började mina ben muskler darra av trötthet, lika så mina armar. Jag fick lite panik, jag orkade inte längre stå upp och jag orkade heller inte sakta ner hästen eftersom jag fick kramp i armarna. Så jag försökte rida lätt i den höga farten, ganska svårt men har man bra balans så går de. Så jag red lätt och började må illa av trötthet, kände att allt blod från huvudet bara rann ner, fick en känsla av svimhet. Otroligt läskigt. Men så fick jag ner honom i skritt, usch jag måste verkligen börja träna benen. Så nu under lovet är de ingen monté, så ska korta upp stiglädrerna på min häst och träna lite själv hemma. Inte i trav då utan i galopp. Måste orka iaf 1600 meter på banan! Mitt mål för montén är att jag ska klara 1600 meter utan några som helst problem! Så de gäller att sätta fart!

Idag börjar jag 12,10 och har bara en lektion och då ska vi se en film. Sen åker jag till stallet direkt och fixar där och rider lite, sen ska jag hem till Emma och fixa mitt hår. Hon ska slinga mitt hår.

Vi hörs sen!
Anna

RSS 2.0