I could really use a wish right now

Hej!

Igår efter jobbet åkte jag hem till min vän Jennifer, hon tar hand om hennes mosters katt så att hon bor där under tiden. När jag kom dit så var hennes pojkvän där och två andra vänner där. Det var riktigt kul faktiskt, spelade en massa kort och spelade en rad massa olika ölspel. Jag blev ganska full, haha men de var kul. Sov över där den natten också, ville inte ta någon buss när jag hade druckit ändå. Så vi alla sov där, en massa gapskratt under hela natten fram till 3 halv 4, sen somnade vi alla sött haha.

När jag kom hem idag hann jag inte vara hemma länge, min hovslagare kom och hämtade upp mig för han skulle sko min ponny. Det gick suveränt och jag är stolt över min underbara ponny som skötte sig så bra.
Efter de träffade jag mormor en stund och fikade med henne, och nu ikväll ska jag in till Järntorget och träffa en vän :)

Spelar ingen roll vad du än säger, du har gjort bort dig inför mina ögon.

Född igår?!

Hej!

Är irriterad, sur, besviken, förbannad och vill helst av allt bara se dig dö just nu. Seriöst, tror du att jag är född igår eller?! Jag är inte så dum i huvudet som du tror, att jag går på precis vad som helst. Men var de verkligen värt att dra en sån stor jävla lögn? Du är bara patetisk, och jag fattar inte hur du kan leva med dig själv.
Jag hade en liiiten förhoppning att de kanske skulle bli bra, att du hade mognat till dig lite. Men som vanligt hade jag fel om dig, och du beter dig bara som en jävla omogen skitunge. Väx upp .

Servitriser som inte vill ha dricks?

Hej!

Idag var de en glad dag , idag fick man lön och då blir man alltid lika glad. Fast pengarna, dom går åt fort haha :)
Men så är de , pengar kommer och går och sedan kommer tillbaka :) Jag älskar pengar.

Åt på restuarang idag med mamma, innan så hatade jag all mat man köpte som t ex pizza , restuarang, kina mat osv. Men har börjat gilla de nu. Hängde med mamma när hon skulle hämta sin bil som var inne på lagning, så käka vi efteråt. Usch så pinsamt, sen igår har vi haft en lånebil som var skit ful. En nissan -88 och det var klistermärken över hela bilen haha. Så ful!

Efter att vi hade ätit och mamma skulle betala notan så gav vi servitrisen lite dricks, men han gav tillbaka de haha. Så dum man får vara , sen kom de annan som tog boken. Låg 4 kr där i , då blev han säkert glad.

Ångrar mig så mycket att jag skrev upp mig på midsommardagen, tänkte fan inte på de . Korkad är jag , kunde heller inte stryka mig för visste att ingen annan ville jobba. Borde fan få O B egentligen , men de får jag inte. Skit dåligt, jävligt dåligt faktiskt! Mamma får typ 300 kr i timmen när hon jobbar på röda dagar. Jag får inte ens en krona mer. dåligt dåligt dåligt.

Nej nu ska jag sova, träffa hjärtat imorgon. inte träffats på länge nu , mysigt :)

Folk som inte lyssnar ...

Hej!

Åh, fan vad jag stör mig på folk som inte lyssnar. Jag stod vid busshållplatsen och väntade på bussen för att åka hem från stallet, då går de förbi fyra personer på andra sidan gatan och pratar med varandra. Bussen där uppe går bara en gång i timman och nu klockan sju går de en sen får man vänta till klockan nio. Men iallafall så precis när bussen kommer ser jag dom tappa något, en grön sak. Först tänkte jag inte så mycket på de men så tänkte jag ropa på dom iallafall, så jag ropar lite försökt "ursäkta mig" men så hörde dom inte, då ropa jag högre och högre och till och med vissla. Pappan kollade lite på mig men fortsatte gå, så dom struntade totalt i mig. När jag går in i bussen för att sätta mig, då ser jag fan i mig att de är en iphone som ligger på gatan. Dom får fan skylla sig själva att dom inte lyssnade på mig, men hade bussen kommit lite senare så hade jag absolut tagit den. Men nu är de ju någon annan som tar den så dom får absolut skylla sig själva. Åh, hatar folk som inte lyssnar! Skiter i mig bara, jag som bara försökte vara snäll men men!

Nu & föralltid
Anna

kommer sakna dig


Watching you kiss her

Hej!

Har inte skrivit på ett par dagar nu , men har jobbat så orkar inte skriva när jag kommer hem. Inte kul alls att jobba i helgen, eller ja de är aldrig roligt. Men i Söndags så försov jag mig, kom till jobbet 08.30 när jag började 07.00. Inte populärt kan jag då säga, var skit sur hela morgonen och blev ju inte lättare att jobba med en ännu surare människa!!!

Nåja, jobbar bara där till slutet av Augusti nu. Jag orkar inte ha ont i hela kroppen varje Måndag, det är helt enkelt inget tjejjobb. Det kan jag ju då konstatera :) Haha
Har lagt in ett CV på arbetsförmedling och hela förmiddagen spenderade jag på att försöka hitta jobb, men vafan alla ska ju ha massa erfarenheter hit och dit och dom erfarnheterna jag har jo de är ju i stall. Det kommer man ju långt med? Knappt så man får tidningsjobb med dom meriterna.... Men jag tycker faktiskt att man borde de en människa en chans, man är ju inte mer än människa . Men folk ställer så höga krav på varandra hela tiden , inte lätt att leva i detta samhälle förstår ni . Haha låter som en bitter 50 årig tant som har upplevt revolutionen men jag tycker att sverige ska ändras. Iallafall när de gäller med jobb , liksom till och med en café assistant ska ha minst 2 års erfarenhet när de gäller de området plus gymnasierelaterat.. Hur kan man få 2 års erfarenhet när alla ställer dom kraven? Finns liksom ingen ände att börja på .

Efter Augusti lönen ska jag köpa sånt startpaket på en körskola med 10 kör lektioner och 1 teoripaket, ska äntligen börja med de förbannade körkortet!! Vill verkligen ha de så fort som möjligt. Sån frihet, plus att de blir lättare att få jobb då med!

Nej vafan nu är de sommarlov, ska vara sol hela veckan så blir väl kanske snart dags att åka till havet steka sönder ?

ååååååh

Hej!

Nu har jag jobbat klart, skönt att jag är färdig. Men det har varit en sådär dag idag måste jag säga, när jag började på morgonen kunde jag inte sluta tänka på hur mycket jag hatar detta. Men på något sätt så gick tiden oerhört fort och jag fick långa sköna pauser. Älskar att jobba med Henrik, allt går så mycket snabbare då.

När jag kom hem hade mamma lagat middag och jag fixade efterrätten, glass med typ lite som marängsviss. Kommer bli as gott :) Ska sova tidigt idag, så de ska bli gott. Ska se om jag hittar biljetter till Twilight filmen, jag och Jennifer skall antagligen se på den tillsammans. Ska bli kul :)

Måste verkligen lägga in lite mer bilder på bloggen, den känns ganska klen just nu faktiskt. Hatar att varenda jävla kanal är upptagen med de förbannade bröllopet, seriöst jag bryr mig inte om det. Det kostade fan 79 miljoner att göra de, tänk på dom stackars människorna som svälter ihjäl medans kungafamiljen skall äta 6 rätters middag på kvällen. Idiotiskt tycker jag bara, vi skattebetalare borde ha en egen donering av typ några procent av våran skatt som går till hemlösa. Nåja, jag kan inte göra så mycket men jag har rätt att tänka vad jag vill :)

Tonight, I´m not the same girl

Hey!

Fint väder eller hur? Helt underbart, bara lite varmare och de blir dax att åka till havet och pressa! Det är inte så jätte varmt tycker jag faktiskt men de är bra ändå!
Idag åkte jag till hästen ganska tidigt, red ut med en annan tjej :) Trevligt. Kommer kännas såå konstigt att inte ha någon häst sen, men på något sätt ganska skönt.

Imorgon ska jag hjälpa han som äger stallet och träna hans häst, eller ja jag ska hänga med för att hjälpa till. Lite svårt att lasta en häst själv. Ska bli kul :)
Händer inte så mycket i mitt liv just nu, ganska segt men ändå ganska skönt. Bara få vila ut efter ett jobbigt halvår.

Puss

15 juni 2010

Hej!

Idag mår jag mycket bättre, är inte alls lika negativ idag! Men jag tror att man blir lite sån direkt när man får sånt här långt lov, eller jag blir alltid sån iallafall. Jag får alltid såna höga krav att jag måste göra något hela tiden, speciellt nu under sommarlovet så vill man ju få tid till de mesta! Men egentligen så är ju faktiskt sommarlovet till för att vila ut från skolan. Så jag ska strunta i dom kraven idag, för idag ska jag inte göra något alls känner bara för att ta de helt lugnt.
Skriver kanske mer sen, '

Kom på en grej nu, det var alldeles för länge sen som jag lagt in bilder här på bloggen. Får börja göra de nu igen.

SÅ JÄVLA TRÅKIGT!!!!!!

Hej!

Jag är sur, eller jag är trött eller jag vet inte. Vet ingenting, har ingenting att göra, jag vill göra nåt men vad fan finns de att göra då? Blir galen, vill inte ha något sommarlov, de kommer suga som fan ändå! åååååh mitt liv suger.

Haha nu får jag sluta, jävla emo trams kör jag ju med nu. Kan lika gärna färga håret svart och måla hela ansiktet svart, skära mig lite så är jag en jävla fucking emo. Men de är jag inte nu, :)
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva just nu, orkar inte skriva något. Är så sjuuuuukt trött. Har lust att bara ladda ner typ 15 filmer och spendera hela sommarlovet med att kolla igenom världens alla filmer, men vem fan gör de då?
Nej sånt tråkigt sommarlov vill jag verkligen inte ha!

Har glömt mina jävla skor på jobbet med, antingen får jag cykla dit och hämta dom eller så får jag skita i de. Men måste ha dom! ÅHHHH


Detta inlägg SÖG

Skolavslutning

Hej!

Jag kan inte förstå att de är sommarlov nu? Känns verkligen inte så, känns som att jag bara är ledig idag. Har verkligen inga komentarer igår om skolavslutningen, men kan ju säga att den blev lite extra kryddad hahah :) Efter avslutningen i Aulan åkte vi hem till Elin, vi köpte med oss chips, cola och pizza. Så gott var de verkligen, efter att vi hade fläskat i oss pizzan så la vi oss alla i Elins bäddsoffa. Till slut så somnade alla, riktigt gott. Fast de var lite segt att åka hem sen, kände inte för det så motsträvligt på något sätt. Har ju liksom ingenting att göra här, känner inte folk här så jag kan ju inte direkt gå ut för att umgås med någon utan då måste jag åka ganska långt bort. Det är inte alltid man orkar de, klart jag känner ju min älskling som bor här. Fast han bor ju egentligen inte här, typ.

Känns som att detta sommarlovet kommet att suga, men jag får göra de roligt helt enkelt. Umgås med mina vänner, och sånt där. Nej nu känner jag för mig en dusch och sedan kanske åka till stallet. Puss

Äntligen är pluggandet över.

Hej!

Äntligen så är allt detta över med skolan, har suttit hela helgen och bara försökt tänka på hur jag ska lösa detta. Men med lite tålamod så gick de, och de har gått väldigt bra med dessutom vilket jag absolut inte kunde tänka mig.
Fick reda på igår att jag har fått VG som slutbetyg i datorkunskapen, ganska nöjd men jag kunde ha fått MVG om jag inte hade haft så mycket frånvaro. Jag får skylla mig själv, men jag kunde faktiskt ha ansträngt mig.

Det känns ändå lite konstigt i skolan, jag har inte ansträngt mig nånting den här terminen men ändå känns de som jag får mer och mer VG. Så nästa termin, kan jag försöka anstränga mig mer för då har jag heller ingen häst som jag måste upp till efter skolan. Då kanske jag får större chans att få MVG i de flesta ämnen, jag behöver ju de. För att komma in i SLU programmet efter gymnasiet.

Nåja, imorgon slutar jag skolan. Känns konstigt på något sätt, oftast innan man slutar skolan så är de så mycket som jag ska planera inför sommaren. Har inte planerat nånting alls, jag tar en dag i sänder.
Idag är de sista dagen på montén också, skit tråkigt. Men så är de, de här är den 19e gången. Känns inte så, tiden har gått så fort.

Igår trillade jag av min häst också, av ren olyckshändelse. Så idag har skit ont i höften, kommer säkert synas om ett par dagar. Ett riktigt stort blåmärke, eller så blir de pyttelitet. Är jävligt ömm iallfall.
Nu ska ja se på tv innan jag drar till montén.

Jävla skit väder ...

Hey!

Äntligen har mitt tangentbord kommit tillbaka till sitt rätta ja, förstår inte riktigt varför de blir så ibland. Men typ en gång i månad börjar de sega sig. Får typ trycka skit hårt på tangenterna och sen helt plötsligt blir de bra igen. Hmm, konstigt . Min dator gör som den vill :)

Alltså, just nu känner jag för att gräva ner mig under jorden och inte behöva göra något. Är skit seg, måste till stallet. Men vafan de spöregnar ju som inåthelvete! På ett sätt ska de faktiskt bli ganska skönt att slippa ha häst under hösten, men liksom jag har haft häst enda sen jag var 10 år. Ett tag hade jag honom 7 dagar i veckan, nu har jag visserligen honom tre dagar i veckan men jag jobbar ju liksom i stallet också. Så det ska bli gott att bara ägna sin tid till skolan och sånt som man aldrig har haft tid till innan :)

Nu är de bara två dagar kvar i skolan, en dag kvar som är normal. Sen slutar vi, ska bli så skönt! Men denna terminen har gått sjukt fort om man tänker tillbaka. Jag är inte så nöjd med min insats i skolan, kunde ha gjort bättre. Men de är alltid lätt att kolla tillbaka och tänka att jag kunde ha gjort så här istället. Men när man väl är där så väljer man alltid de som inte tar så mycket på krafterna. Människan är en lat individ, så är de bara.

Jag ser tre snorungar hoppa i vattenpölarna, leka i spöregnet. Tänk när man var liten, man förstod inte så mycket. Man levde i nuet och hade inte en tanke på konsekvenser eller problem. Nu när man blir äldre känns de ibland som man har hela världen på axlarna, ganska tungt kan jag ju då påstå. Ju äldre man blir desto svårare blir livet, man får ta större ansvar och större beslut. Tänk när man är typ 60 år, och vill bli 25 år igen. Kommer ju aldrig att ske, jag vill inte bli gammal. Men så är de med livets cykel.

Haha känner att jag börjar bli lite djup, nu ska jag ta mig en cigg och sedan ut med min svarta hund som inte förstår att hon är svart. Hon borde vara stolt, men hon är för dum för de :)

I'd cross the desert
Anna

Så jävla mycket plugg!

Hej!

Helt sjukt, ni förstår inte hur mycket plugg jag har framför mig just nu! Tre prov på dom fyra sista dagarna i skolan, har prov på Måndag på hundens inlärning. Låter kanske inte jobbigt men de är 36 sidor på hur man lär in hunden på olika sätt och vad man skall tänka på under inlärningens tid. På Tisdag har jag ett prov på datorkunskapen, på WORD. Inte så svårt men har ingenting att öva på, fick MVG på förra provet så hoppas jag får de på detta med. På Onsdag har jag prov på hundens anatomi och fysiologi. Fast de är mest anatomi tror jag? Vilket fall som helst så ska man kunna alla delar på hunden, alla olika delar  öron och ögon. Vad tänderna heter osv. Det är jätte mycket iallfall, jag försöker plugga så gott de går. Kan nu vart alla delar sitter på hunden och ögonen och allt detta. Men det är heller inte bra att plugga för mycket utan pauser för annars så blandar man bara ihop saker. Brukar göra så att jag pluggar intensivt i ca 10 minuter sen tar jag en paus på typ en halvtimma och sedan fortsätter.
Lärarna är iallafall taskiga som sätter sån här press på oss när vi redan är så skoltrötta!! Men jaja, inget att göra åt.

Mina tangenter är jätte jobbiga att skriva på så orkar inte skriva mer. Skriver kanske senare, ska jobba imorgon också. Puss!

Skolan snart...

Hej!

Nu sitter jag här framför datorn, hur trött som helst och försöker få i mig något att äta men de går inte så bra. Har verkligen jätte svårt för att äta på morgonen, speciellt om de är ett bröd man inte riktigt tycker om! Haha.
Om en vecka, exakt en vecka, så slutar vi skolan. Då är hela första året avklarat, IGEN för mig. Lite så segt faktiskt, hehe. Men till hösten blir de andra året, och de är däremot första gången för mig. Men de kommer bli svårare och svårare. Ska bli tyngre djurämnen och tyngre övriga ämnen. Usch, hur ska man hinna med? Men jag får inte vara lika lat som jag har varit nu, jag måste verkligen ta tid och chans till att få bra betyg. Jag kan, bara jag vill! 

Jävla tangentbord, ibland är de skit bra och sen helt plötsligt blir de skit segt att skriva. Vet fatiskt inte varför de blir så. Jag har hittat ett varmblod som jag vill ha , vill så hemskt gärna. Men frågan är om jag har tid? Nåja, vi får se!
Nu får jag göra ordning mig, ska ut med Thessie och sen skolan!

Now that the love is gone

1 Juni 2010

Hej!

Usch, det är så mycket i skolan just nu. En massa inlämningar och prov som ska vara klart innan skolan slutar, men jag orkar inte. Orkar seriöst inte bry mig. Min lärare har satt IG på mig, på DJURVÅRDSlektionerna. Hon satte de pga att jag svajjade så mycket på proven, ibland VG och ibland IG då ville hon sätta IG pga hon inte tyckte om att man svajjade så mycket. Men själva praktiskt så har jag VG. Hon är jätte konstig, känner inte alls för att göra bra ifrån mig längre, känns inte som de är någon idé när man försöker allt man kan så får man ett IG.

På ett sätt så vill jag bara hyra ut min ponny just nu!!! Vill ha en monté häst nu, blir galen! Men samtidigt så får jag ta de lugnt, inte ta något förhastat. Har hittat en del hästar på annons sidor. Till och med en som ska bli bortskänkt pga att dom inte har någon plats till den. Men nu under sommaren så ska jag få rida en häst på travskolan och få träna med honom. Så jag får vänta till hösten, finns inte så mycket att göra åt! Ska strax till stallet också, vet inte ens vart jag ska rida. Är inte sugen på de, tycker inte de är lika roligt längre. Men får göra de för hans skull, han förtjänar att få tränas lite då och då. Nåja, nu ska ja inte sitta här och snacka en massa hästar!

I remember like it was yesterday,
First kiss and I knew you changed
the game. You had me exactly
where you wanted and I'm on it.

RSS 2.0