Kvar hos Elin

Godmorgon!

Ja, vad ska man säga om igår. Haha. Den blev inte som vi hade planerat men så är det, vi visste att det skulle kunna hända. Synd bara att vi inte tänkte så slapp det bli så stort...
Men för övrigt så hade vi kul! Vi åkte till Queens där vi var typ 6 stycken. Jag klädde mig då ut till en leopard, elin till hm jag vet inte typ the devil hehehe :) Maya till polisofficer haha :D
Vi åkte hem ganska tidigt, vi fick skjuts hem av elins killkompis. När vi väl kom hem till hennes lägenhet kom det in två andra killar som elin kände som ville sova här. Fast jag låg och sov så jagmärkte inte att dom kom in haha!

Igår var jag även och red med benne på dom hästarna som jag och maya tar hand om. Maya hann inte så benne hängde med istället. Vi red ut typ en timma, hästarna var pigga och glada så det var skönt. Vi slapp även regnet vilket var skönt för de är inte alls roligt att rida när det regnar!

Nu ska jag vara lite social med elin och snart kanske killarna vaknar också, fattar inte att killar kan sova så länge...!Jag och elin vaknade as tidigt.. Skriver kanske sen:)


Halloween!!




Blogga i mobilen

nu har jag lunch rast och vi har ingenting att göra. haha har inte så mycket att skriva förutom att de är två fjortisar som skriker till varandra, skit kul att höra. det typ skriker hora och sånt. haha jag och maya ska nog till stallet idag om det inte börjar regna.

En regnig helg!!

Hej!

Denna helgen har inte varit överdrivet roligt, det har ju regnat så mycket!! Jag och Maya möttes upp i Mölndal i Lördags för att åka till stallet där det två fina herrarna stog. Tyvärr så var det jätte tråkigt väder så det blev inte sån jätte rolig ridtur eftersom vi blev väldigt blöta, men vi blev snabbt kära i hästarna eftersom det kändes så tryggt att sitta på dom. Men vi hade lite krångligt att sätta på dessa sadlar, det var ju typ som barbacka sadlar men otroligt bekväma! Vi traskade där inne i skogen, gick över lite murar och trän som trillat över stigen. Mysigt var det allt, förutom alla blöta kläder som blev sen!!



Hehe, vi ser lite roliga ut. Jag är den som går först och sitter på Bellman, Maya bakom med Beethoven! :) Vi ska rida där ett par gånger i veckan, och nästa gång vi ska dit är imorgon! Hoooppas på bättre väder, annars vet jag inte vad jag gör :(

Få rida igen :D

Hej!

Idag var det sista dagen på praktiken, skönt att komma tillbaka till skolan samtidigt som de känns lite vemodigt eftersom man har varit där en månad och fattat tycke för vissa hundar. Men så är det, det är ju en praktikplats!

Fick även glada nyheter idag när jag kom hem från praktiken. Mammas kompis var här och frågade mig om jag skulle kunna tänka mig att hjälpa Hennes kompis med hennes två tinker hästar. Självklart var det ett ja direkt! Vi beslöt oss för att åka dit nästan direkt så jag får hälsa på dessa två stora hästarna. Hon som ägde hästarna frågade mig om jag hade någon kompis som var intresserad. Tänkte efter och kom på att Maya är jätte sugen på att börja rida hon med, så jag sa då att jag visste någon. Så imorgon ska jag och maya dit och rida, ska bli sjukt roligt eftersom vi får rida i stort sett hur mycket vi vill beroende när vi kan osv.

Här kommer två fina bilder på Beethoven & Bellman :P




Träning i fulla drag!

Hej!

Nu är jag verkligen trött, det har varit en riktig träningsvecka! I måndags åkte jag och tränade, även igår samt idag.
Igår körde jag ett MRL pass, alltså man tränar mage, rumpa och lår. Idag gjorde jag och emma ett Yoga pass samt ett cykel pass i 30 minuter.
Yogan var väldigt annorlunda, svårt att ta till sig i början. Men den kan nog vara riktig bra när man väl går in för det. Men det var en del övningar som man bara inte kunde göra, kändes ganska omöjligt. Men det gick bra!

Imorgon skulle jag och Emma egentligen gjort ett bodycombat pass och de är olika stilar med som karate, box och nån Thai chi .. Hade varit as roligt men vet inte om jag är lika pepp att göra det själv. Men får se! Känns bra att kommit igång med träning på allvar nu. Funderar även på att göra något med min kost men det får vänta lite. Jag är ju inte överviktig direkt hehe.. Men sluta röka är ett måste!!!!!!


Inget är lätt

Hej!

Har inget att skriva, kan inte uttrycka mig med ord. Jag önskar bara att jag var någon annan och att någon annan fick leva det liv jag lever för jag orkar snart inte längre.
Du förstör bara mitt liv mer och mer, du gör mitt liv så litet och obetydligt. Du får mina vänner att vända ryggen och det är det du vill. Jag vill vara stark, jag vill vara någon som folk kan se upp till inte någon man ser ner på.
I will never be nobodys wife

Trevlig kväll igår!

Hej!

Igår åkte jag till Hisingen, träffade Elin och Maya. Det var en trevlig kväll, vi åt middag och tjöta lite! Myste lite med Elins kanin Namie :)
Sedan åkte Maya hem och jag sov över hos Elin, vi vakna jätte tidigt och kollade lite på tv. Vid elva tiden åkte jag hem och jag har bara degat hela dagen. Bakat negerbollar som blev myyycket goda! :D

På Fredag ska jag, Maya, Lovisa och Elin eventuellt kolla på premiären på Paranormal Activity 2. Vet inte om jag kommer våga se på den men det ska ändå bli roligt att se på en skräck film på bio för det har jag aldrig gjort innan haha :)


Love the way you lie for me ....


Someone told me I should take caution when i comes to love

Förstår inte på mig själv, jag vet hela tiden men det är som att jag struntar i det. Jag går in i en dvala och låtsas som ingenting har hänt, när saker och ting händer hela tiden runtomkring mig.
Sen fattar jag heller inte varför jag fortsätter när jag gång på gång blir sårad och du ljuger för mig. Vad ljuger du om egentligen? Vad är sant och vad är falskt?
Nu får det räcka, jag orkar inte mer. Jag bryts ner och blir bara en illusion av mig själv, jag lever inte utan jag går bara runt och tar emot dina elaka kommentarer och dina lögner och skiter i att du faktiskt är riktig falsk mot mig.

Jag orkar inte lägga ner mer energi och kraft på något som inte vill, någon som kan gråta i min famn och säga att han mår så dåligt och sedan dagen efter göra samma sak som gör honom så nere? Krokodiltårar kallas de.



Ett nytt kapitel startas, ett nytt liv blir återfött och blir stark och kan låta bli dina kommentarer, dina fjäsk som sedan blir till ett hårt slag i hjärtat. Jag ska bli stark nu, jag ska bli den jag en gång var och ska kolla ner på människor som dig. Jag har mina planer i mitt liv och jag vill inte att något så patetiskt ska förstöra det!
Jag ska älska mig själv, jag ska älska mina vänner som är där för mig, jag ska älska allt bra. Se de ljusa i livet och inte brytas ner så lätt!!

Jobbsöndag

Hej!

Idag har jag jobbat, har inte jobbat där på över två månader och det kändes för kände inte igen nånting typ haha. Men det gick bra, vi är tre nu istället för två och de känns väldigt bra. Inte lika mycket stress utan man kan göra jobbet ordentligt!

Praktiken i veckan har gått väldigt bra, trivs där. Går långa promenader på förmiddagen, sover på lunchen och går ut en kort sväng på eftermiddagen :)
Var även på bio i fredags, såg en film som hette the american. Jag somnade typ, så tråkig film det var!! Den var rätt bra i början, men sen blev den bara segare och segare så kolla inte på den! Verkligen inte värt pengarna.

Hmm, har inte så mycket mer att skriva har inte hänt så mycket. Ha de så bra så länge :)

Gillar att baka :)


Be not nobody

Hej!

Nu har ytterliggare en vecka börjat, men den startade inte så bra. Försov mig imorse, mer eller mindre sprang upp från sängen. Hann inte dricka mitt morgon kaffe, vilket blev att jag fick jätte ont i huvudet.
När vi gick ut med hundarna var jag bara jätte grinig, höll jobbiga hundar som vägrade att lyssna och drog så mycket att jag fick ont i händerna. Sen på lunchen somnade jag i en säng, iskall och frös jätte mycket. Det blev sen när vi gick ut med hundarna att jag fick ännu mera ont i huvudet. Så min start på denna veckan har inte varit bra. Hoppas att det är bättre imorgon!

Kom nyss hem från träningen, har sprungit jätte mycket idag. Lyssnade på musik och tog ut all min ilska på löpbandet, sprang så mycket och var inne i mina tankar så jag märkte inte att det mer eller mindre spruta svett från mig och sen när jag skulle gå av bandet kände jag mig helt snurrig. Haha men det har verkligen gått framåt, från att knappt orka springa en minut till att orka springa 7-8 minuter på raken. Det tycker jag är duktigt!

Tycker det är helt sjukt att det är terror hot mot Sverige, fattar bara inte varför det inte kan vara fred här i världen, vafan vill jävla al-Qauida oss? Läste att det är islamier här i sverige som har kontaker med typ al-Qauida och snackat ihop sig eller något. Seriöst, va glad att ni får bo här i Sverige!!!!! Skapa fan inte krig mot oss för samhället inte passar er. Åh, fan blir så irriterad. Hoppas inte de blir krig mot sverige, då blir jag ledsen :(

Förövrigt så var jag i Alingsås igår och hälsade på min lilla ponny. Red ut en sväng, han kändes inte som han gjorde hemma men de är klart. Man rider annorlunda, men jag tycker om honom ändå! Saknar honom sjukt mycket men är väldigt glad att han mår bra och han får ha underbara bra fodervärdar!



Min hund är en riktig modell! haha :D Älskar min lilla tös, hon är bäst.

pengar kommer och går

Hej!

Fredag idag skönt, vilket innebär sovmorgnar och äntligen få träffa min älskade ponny. Det gick bra på praktiken idag, på lunchen fick jag åka till banken för att lösa ut mina pengar. Fick ju mitt studiebidrag på en check. Så jag hämtade ut det och sedan åkte tillbaka till praktiken.

Efter skolan mötte jag upp Nicklas i mölndal, han skulle spela på en vegas maskin och jag tänkte att jag kunde testa att spela. Så jag la i 100 kr, vann först 200 kr , sedan 400 kr och lite smått sådär. Självklart spelade jag bort det, vilket var duumt! Men så är det. Nu är jag jätte sugen på att åka ner igen,men får ta det lite lugnt. Måste hålla i pengarna nu!

Ska städa lite, sedan ska jag äta! Vi hörs imorgon, ha en treeeeeevlig helg allesammans =D

RSS 2.0