I was crying when I met you, now I trying to forget you

Hej!

Såg nyss en bild på mitt hjärta hos dom som hyr honom, på hennes facebook. Nu inser jag att den känsla av tomhet som har vuxit mer och mer i mitt hjärta bekräftades nu. Förstod inte vad det har varit, att ibland få panikångest när jag är ensam, att någon håller för min mun så jag inte kan andas. Inser nu hur sjukt jävla mycket jag saknar min häst. Jag vet att vissa som läser detta försöker förstå, men de gör ni inte. En känsla av tomhet i hjärtat går inte att beskriva, vad jag än gör nu förtiden om dagarna och även om jag är glad så känner jag att det är alltid något som saknas i min tillvaro. Det är timmarna uppe i stallet, uterittarna i snö storm och solsken. Lukten av häst när man kommer in i stallet, stora bruna kastanje ögon kolla rätt in i mina ögon och bekfräftar kärleken till varandra.

Det gick bra på praktiken idag, sov däremot på lunchen med en massa hundar runt omkring mig. Skulle lägga mig på en jätte mysig säng, så jag gick upp dit och skulle precis lägga mig då alla hundar inser att jag ska vara i deras rum så hoppar alla hundar upp till mig i den trånga sängen. Då menar jag 8-9 hundar. Några stog på min mage, en slicka mig i ansiktet och fick inte bort honom, en låg på benen och några runtomkring i hopp om att jag hade mycket godis i fickan. Efter ett tag insåg det flesta hundarna att jag inte var så intressant längre så kvar låg den trogne terriern på min mage. Där somnade vi gott en timma innan det var dags att gå en eftermiddags runda! Gillar min praktik mycket, och är stark seriös på att öppna ett eget hunddagis efter gymnasiet. Men vi får se :)









This what the bitch told me

Hej!

Jag vet att jag är ganska dålig på att uppdatera, men det är bara för att jag har mycket att göra.
Blir ett ganska kort inlägg eftersom jag har sjukt bråttom, men tänkte bara säga att jag fortfarande finns kvar här! hehe. Praktiken går jätte bra och jag trivs jätte bra.

Skriver mer sen , ha de gött :D

Inavlad labrador?

Hej!

Första dagen på praktiken idag, helt okej. Kom dit på morgonen och blev mött av väldigt spralliga söta små vovvar. Började med att gå ut på två långpromenader med hundarna, fick börja med att gå med en stor Ridgeback hanhund. Mysig vovve men inte så personlig, gick mest och hängde med huvudet.

Sedan en stor flatcoat hane, otroligt spralle och väldigt mysig men ganska jobbig eftersom den skulle dra vid närmsta gräsfläck. Men fick ordning på honom efter ett tag. Lite svårt att gå med hundar man inte känner och förväntar sig att den ska gå fint i koppel. Slutet gick jag med en gammal golden/labbe, och två små jack russel pigga små hundar.

Nu ska jag snart se på idol tillsammans med mamma. Skulle egentligen iväg och träna men planerna sprack så sticker dit imorgon.

I can't get away from you

Praktik i 4 veckor

Hej!

Nu var det längesen jag uppdaterade, har knappt varit hemma på en hel vecka så har inte suttit framför datorn nånting. Ganska skönt ändå, inte sitta och dega framför datorn hela kvällen. Har pluggat även en massa eftersom jag hade tre prov i fredags, stora prov. Såklart försov jag mig 1 timma. Så jag missade det provet jag såg framimot mest eftersom det var det som jag hade pluggat mest på. Men får göra om det 25 oktober, lite segt eftersom det klassas som omprov och kan inte få mer än G på det.
Det andra två proven klarade jag nog tror jag, svarade på alla frågor på hundens anatomi, skelett och extrimetet. Sen hade vi också mikrobiologi provet och det gick nog inte så bra, knappt nånting som jag hade pluggat på stog med. Men jag hoppas att det ska skall gå bra iallafall!

Nu fyra veckor fram har jag praktik, på ett hunddagis. Ser inte så mycket framimot det eftersom jag hade velat ha andra praktikplatser där jag kunde få lära mig lite extra. Men klart, att gå runt i 3 timmars promenad med 6-7 hundar i koppel kan väl vara bra att lära sig. Man lär sig nog ganska mycket diciplin och träning i samband med hundar. Så det kan väl vara en extra merit på CV eller?! :)

Har ju köpt ett gymkort, men efter buddy pumpen i söndags så fick jag en sån otrolig träningsvärk som höll i sig i tre fyra dagar så klarade jag inte av att gymma. Däremot gymmade jag igår, tränade mycket rygg och mage och strechade mycket så har ingen träningsvärk idag vilket är skönt. Ska gymma varannan dag nu, så det blir bra! Ska höra med emma om vi kanske ska gå på någon Zumba någon dag i veckan! Hade varit roligt att gå på! Ingen mer buddy pump för mig idag iallafall.

Gick en promenad idag med mamma i gunnebo, skönt att gå och prata ut. Älskar min mamma så mycket, hon är mitt allt. Även om jag sårar henne ganska ofta så kommer hon alltid vara my number one!



Min tös det <3

Body Puuump

Hej!

Gud seriöst, jag kan verkligen inte gå. Kan inte resa mig upp ur sängen knappt och kan knappt klia mig själv i örat utan att de ska göra sjuuuuuukt ont. Jag tänker inte vara med på Body Pump längre, inte än iallafall. Jag tog i så mycket att jag såg svarta prickar i taket och då skojar jag fan inte. Men jag såg att Emma hade de lika kämpigt som mig så jag skämdes inte iallafall hahaha!

Här kommer lite bilder sen i Lördags, tack för en rolig kväll min älskade Emma Tidlund, 12 år ihop och längre ska de bli!! <3






Behöver hjälp?!

Hej!

Är sjukt trött idag, blev en lång och riktig rolig kväll igår! Meningen var mer att vi skulle ut och ta en drink och ha lite trevligt, men det blev mer! Jag & Emma gick först till Queens, när vi kom in så det enda var fotboll på tv skärmarna och dåligt drag. Ingen musik alls, köpte en cider som jag och emma dela på. Sen drog vi vidare, jag gick in på facebook på min mobil och såg att de skulle vara något trevligt på Karisma. Så vi stack dit, när vi kom dit så var de gratis inträde plus happy hour. Så vi började med att dricka några cider, senare såg vi att folk hade en massa målningar i ansiktet. Tydligen så var de ett par tjejer som målade en i ansiktet om man ville, så jag och emma fick oss varsin målning i ansiktet som faktiskt blev skit snyggt!

När de inte längre var happy hour stack vi tillbaka till Queens, då var båda ganska fulla och det var lite vingligt att komma dit. Men vi kom dit till slut, där träffade jag massa kompisar och vi satt och tjöta och hade jätte trevligt.

Jo till min överskrift då. När vi kom in på Queens så kollade en massa folk lite konstigt på mig och emma eftersom vi hade en stor målning i ansiktet, så var de en kille som frågade mig varför jag hade en stor målning i ansiktet? Så sa jag att de var snyggt, men jag tror han trodde att de var min vanliga sminkning och att jag suttit hemma för att fixa alla detaljer Så han sa till mig att du behöver söka hjälp. hahahahha, jag skrattade så jag grät, en ful kille säger tillmig att jag behöver söka hjälp för jag har en målning på ansiktet? Hmm, hahaha. Konstiga människor det finns.
Nåja, Emma tog en massa bilder på digitalkameran igår. Så jag lägger in dom sen :)

Nu ska jag iväg och träna, emma har bokat ett pass. Body Pump. Och jag har sjuk träningsvärk men vafan, nu jävlar. Beach 2011 here I come .

Fått ordning på sitt liv igen ...

Hej!

Är hemma idag, skönt att bara vara hemma en fredagskväll. Ätit gott och kollat på idol tillsammans med mamma. Synd att en massa människor man såg på audition trodde man så mycket om, vissa var skit dåliga idag. Synd!

Jag har börjat få ordning på mitt liv igen, dom senaste veckorna har jag inte alls mått bra. Levt i en liten bubbla, gått runt med ett falskt leende och lagt till ett skratt då jag tyckte att de behövdes. Men innerst inne mådde jag skit, mycket hormoner som spelar i min kropp nu. Vilket har varit så otroligt jobbigt, eller är fortfarande jobbigt för jag mår fortfarande inte OKEJ än. Men som sagt, det har mycket och göra med hormoner efter en sak..
Men idag har jag iallafall köpt ett par gymskor, 250 kr tyckte jag var ett bra pris eftersom dom egentligen skulle kosta 700 kr! Sen har jag även köpt ett gym kort på Sportlife, så min första (andra egentligen) träning idag! Jag och Emma träna mycket kondition och styrke träning idag! Jag har inte börjat springa än på bandet eftersom jag tycker det är sååå tråkigt, men ska börja lite lätt imorgon. Intervall träningar.
På söndag ska vi vara med på ett pass. Vilket ska bli roligt eftersom det är de som jag verkligen har längtat efter.

Har 'även mejlat en massa hästar idag, dags att skaffa monté häst nu känner jag! Måste börja sätta igång och mammas kompis är väldigt kunnig också inom travet så det känns bra att ha som en liten "coach" haha.
Så tanken är att jag ska köpa ett sto, dåligt eller bra spelar ingen roll. Ska bara ha den som licens häst ändå, eftersom man behöver en häst för att kunna göra denna licensen för att sedan kunna komma ut och tävla. När jag sedan är klar med licens kursen ska jag betäcka detta stoet. När jag sedan har fölet om man säger så, så ska jag satsa fullt ut med detta och förhoppningsvis bli något bra! Ett bra mål tycker jag.

Ska fasen sova snart, är så sjukt trött. Min kropp är verkligen inte van att träna så här mycket, imorgon blir det utgång men först självklart hårdträning.

A.E.J

TRÄNINGSVÄRK!

Godmorgon!

Börjar 11 idag vilket är skönt, vet inte riktigt när jag slutar idag men det blir nog inte så sent.


Va hemma hos Emma igår, åkte dit direkt efter skolan. Hon ville att vi skulle gå Powerwalk och jag tyckte att det skulle bli spännande. Så jobbigt skulle det ju inte direkt vara, trodde jag! Vi skulle till en plats som heter Bunketorp, hon ville att vi skulle gå 5 km. Visst tänkte jag. Men fyy! Det var ruskigt jobbigt. Måste verkligen sluta röka nu för jag kände hur det pep i mina lungor när jag blev riktigt ansträngd. Och då är ja ändå bara 18 år!! Men jag kondition som en 60 åring. Men nu är det dags för gym kort och ju mer jag gymmar desto mindre kommer jag röka. Ska sluta helt!

Nu ska jag börja göra ordning mig innan jag ska till skolan.



Saknar dig så mycket så det gör ont, du var alltid en räddning för mig när jag mådde dåligt. Nu när du inte längre är hos mig grips jag av panik, när jag sitter på tåget känns det som ett tryck över hela bröstet och jag kan inte andas. Försöker lugna ner mig, känner hur hjärtat börjar slå hårdare inuti mitt bröst. Varje gång jag tänker att jag måste lugna mig ser jag dig, dina runda kloka ögon kolla rätt in i mina ögon. Du lugnade mig, du räddade mig varje gång. Älskar dig så de gör ont, du kommer komma tillbaka till mig men när vet jag inte ...


Written in the stars

Hej igen!

Åh, jag orkar inte . Sista lektionen fick jag reda på att vi har ytterligare TVÅ prov till nästa vecka. Vad tror dom om oss? Det är så mycket att hålla reda på, så mycket prov man ska kunna. Jaja, de kommer nog gå bra!
Tänkte bara lägga in lite bilder, taget från Mayas blogg. Vill ju att ni ska få se på lite bilder ;)


Babes


.....

Hej!

Nu är jag i skolan, vi har jätte mycket att göra. Mycket prov och många inlämningar så vi sitter här med en varsin dator och pluggar för fullt. Skriver så det ryker nästan, men nu är jag klar med inlämningarna så nu är det bara till att fokusera på provet som är imorgon som då är väldigt stort. Så de gäller att vara fokuserad och försöka få in så mycket som möjligt och sen bara vräka ut allting på pappret. Jag brukar oftast ha ganska lätt på proven, jag brukar oftast skriva runt svaret då jag oftast inte har just svaret i huvudet men jag förstår vad dom menar. Ibland får man rätt och ibland inte. Det beror på vilken lärare man har, men dom brukar vara ganska snälla med det eftersom dom gillar egna ord.

Det är skönt att vara i skolan idag, men de var segt att gå upp i morse däremot. Men de gick över snabbt eftersom jag började med att ta en kopp kaffe och göra ordning två mackor och kolla på vakna med the voice.
Idag är det även fotografering som gäller i skolan, så alla i klassrummet håller på att sminka sig, göra ordning håret och fixa kläderna. Skulle kunna tro att alla ska på fest idag. Lite roligt att se på.
Nu är jag vrålhungrig så ska skriva ut mitt arbete sen gå och äta!!


Sjuk!

Hej!

Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men har knappt varit hemma, sovit borta hela helgen fram tills idag. Och idag har jag blivit jätte sjuk, kände mig lite dålig igår men inatt bröts de ut. Hatar att vara sjuk, det är nog det värsta. Speciellt när man vaknar upp mitt i natten och är helt igen täppt i näsan. Ingen hit direkt.


I Fredags var jag ute med Maya och Felix. Vi hade de jätte trevligt, vi började med att gå till Queens. En liten pub någonstans i Göteborg, kommer inte ihåg vart den låg. Där drack vi lite och tjötade med en massa folk runtomkring. Tiden bara rann iväg och eftersom vi skulle hinna gå in i Trädgårn innan klockan tolv så fick vi skynda oss jätte mycket, anledningen till att vi var tvugna att komma in innan klockan tolv var för att jag hade ett sms som var gratis inträde och att efter tolv skulle dom ändra till 91. Så jag trodde att vi ställde oss i kön i god tid, klockan var halv tolv men där rann tiden också bara iväg och när det typ bara var 9 stycken framför oss slog klockan tolv. Jätte irriterande då jag verkligen verkligen ville in på trädgårn för ville verkligen dansa!
Men vi gick ifrån kön och bestämde oss för att gå till ett annat ställe, Chez hette det och det var ganska segt där. Ingen bra musik men Maya och Felix dansade en massa i slutet, men inte jag. Då var jag alldeles för trött och så fort jag dansade själv så kom de bara en massa äckliga killar, som bara var allmänt snuskiga. Så kände mig säkrare att bara sitta där och dricka haha! Dessutom träffade jag en rad massa gamla vänner som jag inte pratat med på hur länge som helst. Så det var verkligen trevligt!!

En annan sak som jag minns sen i Fredags var inne på Queens, då vi diskuterade med två av Felix kompisar. Och eftersom jag visste att mycket av det dom sa var fel så var jag bara tvungen till att kolla upp det. And guess what, dom hade fel med en massa saker! Och de störde jag mig så fruktansvärt mycket på i fredags när dom satt där som två översittare och kallade mig för lilla gumman, som att jag var helt korkad och inte visste nånting. Hihi, det känns bra att veta att jag hade rätt :)!
Som t ex att Sverige Demokraterna har mer än 6 % på sig nu, men en av dom killarna sa just så här "nej lilla gumman, dom har mindre än 4 % och kommer aldrig få högre än 4%" hehehe , Jag visste att han hade fel och jag hade rätt. Älskar när sånt händer! :)

Som sagt jag har gått och blivit sjuk och det är inte roligt, har ont i min näsa efter all nässpray och snytningar och ont i huvudet från febern. Knarkar i mig tabletter också för den delen, och sett dussintals av olika filmer. B la Vampyrer suger. Har lite olika kommentarer från den faktiskt, visst jag skrattade nog runt hela filmen så mycket att jag grät. Men det var alldeles för mycket komedi och skämt vilket gjorde att jag inte kollade på den som en film utan som ett roligt videoklipp på youtube.
Ska nog pumpa i lite mer nässpray i min sårbara näsa och försöka sova hela denna natten. Vaknade upp flera gånger inatt av världens huvudvärk, antagligen från febern och sånn nästäppt näsborre jag sällan är med om. Ska vara hemma ifrån skolan imorgonockså, vilket är såå segt för det är inte roligt att gå runt här hemma och inte ha något att göra. Men har pluggat ganska mycket idag, så det är ju ett +!
Har även kommit på att jag har väldigt bra studieteknik när jag pluggar till ett prov :)! Sov sött



Glömde min nyckel....

Hej!

Dålig start på denna kvällen, glömde min nyckel när jag åkte till skolan imorse. Så när jag precis hoppade av bussen fick jag en snabb bild i huvudet hur nyckeln låg på fläkten. Blev jätte arg ppå mig själv, eftersom innerst inne visste jag att den låg där. Hade varit så lätt att bara ta nyckeln och lägga i sin ficka, men nej nej ibland har man inte huvudet med sig! Så jag fick sitta en halv timma utanför svalen och vänta på att min bror skulle komma med nyckeln.

Känner mig inte så peppad till ikväll men de kommer , ska lägga mig framför tv.n och glo lite på One tree hill och ladda batterierna tills ikväll. Hoppas att de blir roligt , för de tror jag att de kommer bli absolut!

Här kommer en liten bild, när jag hade ganska tråkigt när jag väntade på min bror skulle komma, hehehe :)


Händer ingenting!

Hej!

Nu börjar jag bli riktigt uttråkad,de händer ingenting. Allting är som vanligt, förutom att jag inte har min häst att åka till varje dag vilket gör tiden ännnu långsammare! Händer samma sak varenda dag, jag åker hem efter skolan, går ut med min hund, äter lite och ser lite på tv. Ut på en långpromenad med min hund och sedan idol. Sen ska man sova. Jag blir så uttråkad!!
Imorgon är de iallafall fredag, då har man något att se framimot iallafall. Helg och ledighet.

Försöker plugga lite också, men de är så mycket. Jag är för trött, tycker livet bara är så tråkigt. Ingenting att se framimot, bläääää. Fan va deppig jag är just nu märker jag, så tråkigt är ju faktiskt inte livet bara så som jag tycker just nu. Blir väl bättre, en sån stor omställning bara när man inte längre har något stall att åka till.

Skulle egentligen hem till Emma idag, men de blev inställt. För hennes pojkvän fyller år.
Nu skiter jag i de här har ingenting att skriva ändå, imorgon blir de kul iallafall. HÄJDÅ



Jag är sockerberoende..

Hej!

Visst vet vi alla att de finns kryp och olika slags liv som vi inte känner till, eftersom man inte ser det med blotta ögat.  Man går ju inte direkt runt med ett mikroskåp överallt för att se vad man inte kan se med sitt egna öga.
Så därför tänker man inte på allt somegentligen finns, eftersom vi inte vet de.
Idag på mikrobiologin fick vi se några klipp ur dokumänteren vetenskaplig värld, tror jag den hette. Där berättade dom och visade om liv som vi inte har en ANING om finns. T ex visste ni att de finns hur mycket mikroorganismer på en OST! Det är som små kryp som lever och äter ur våran ost, att de finns massvis med maskar i oljor såsom olivolja, matlagningsolja mfl. Hur mycket kvalster som helst som bor i din matta, i din säng som lever på hudflagor och sånt äckligt. Det är saker som vi inte ska få reda på, för man blir helt knäpp när man sitter och tänker på det.

Vi slutade skolan ganska mycket tidigare idag, vilket var skönt eftersom jag hade sån fruktansvär huvudvärk. Tror att jag är sockerberoende, dricker cola varje dag och äter alltid något slags godis varje dag. Så varje gång jag blir törstig ska jag köpa vatten eller en fun light. Dessutom går man upp i vikt med cola, och jag vill ju gå ner LITE vilket då är bra. Nu ska ni inte misstolka mig, tro att jag är som dom andra bloggarna kissie, dessie och dom där som tjatar i varje inlägg om hur tjocka dom är och vill gå ner i vikt fast dom väger 45 kg? Nej jag menar inte att jag vill gå ner i vikt, jag vill börja träna och få fastare kropp. Det är skillnad. Träna är nyttigt, banta som vissa personer gör är inte bra för kroppen! Dessutom håller jag på att sluta röka, går även långa promenader med min hund varje dag nu vilket då är bra!!
Påtal om de, så ska jag gå ut nu en sväng med hunden innan idol. Vräkte ju i mig en fettig pizza förut, så lite bra med promenad? Eller ......? :) ;)



ANNA EMMELI JOHANSSON

Hej!

Lång dag i skolan idag, började 8.10 och slutade 16.30 fast jag försov mig och kom inte förrän 8.40 och slutade 15.30 så inte så farligt ändå. Men vem fan bryr sig om mina dagliga rutiner? haha

Igår efterskolan åkte jag inte hem förrän sent, va med Maya hela dagen och de va ganka chill. Vi åkte runt i stan för Maya ville köpa något , tillslut hittade hon en klänning/tunika. Ganska fin ändå.
Sedan mötte vi upp Felix och va med han och några andra ganska länge. Va hemma klockan 9 igår kväll.

Idag åkte jag hem direkt efter skolan, la mig en stund  soffan och kollade på One tree Hill. Sedan gick jag ut en lång promenad med min hund, ca 1timma. Det va ganska skönt faktiskt.
Nu kokar jag kaffe och ska ta en macka sedan ska jag plugga lite, sen kommer mamma hem och då blir de Idol-time!

Jag känner att jag vill ha ett jobb, för just nu är jag snart vrål fattig då ja bara får leva på mitt studiebidrag. Och att gå från typ 6000 kr i månaden till ynka 1000 kr i månden, de är katastrofalt!! Men jag får skylla mig själv att jag slutade , men vill inte jobba som en slav resten av mitt liv ändå :)
Nej nu blir de lite Oskar Linnros :)!!!


Family-time!

Hej!

Nu är jag trött, ska bli skönt att få lägga sig i sängen sen och få sova!
Varit en lång dag, har haft familj dag idag kan man säga. Det började med att jag, mamma och min hund åkte till Särö till havet. Där gick vi en liten strand promenad vilket min hund tyckte jätte mycket om!
Sen satte vi oss i berget och tog en fika, lite kaffe och bulle! Min hund badade också en massa och smakade på sjögräs, men de tyckte hon inte om :P!

Sen hämtade vi upp mormor och tog henne hem till oss, där vi åt "söndags-stek" som mamma vill kalla de. Min bror kom även upp så vi alla satt och åt middag och hade trevligt ihop. Väldigt sällan vi alla är samlade nu förtiden så när vi väl är de så är de väldigt trevligt!

Efter de åkte jag, min mamma och min bror till kungsbacka, till bion facklan! Ganska mysig bio ändå, inte så stort ochinte så mycket folk. Vi kollade på i rymden finns inga känslor. Trodde inte den skulle vara så bra, den hade väldigt bra budskap mot dom som har asberger (vet inte riktigt hur de stavas) man får se lite hur dom är och vilket jag tycker är otroligt jobbigt liv. Men de kan dom ju som sagt inte hjälpa och de tycker dom är normalt.

Lite bilder från havet idag!





Det är inte samma som förut
A.E.J

Känslomässig dag .,

Hej!

Gud, mitt huvud värker efter denna långa dagen. Lämnade över min ponny till dom nya hyresvärdarna idag. Och de har varit en längre dag än förväntat, mycket känslor inblandade.
Vi åkte upp till stallet vid halv 12 ungefär. Mamma är alltid ganska känslig så på vägen upp började hon små gråta lite och jag sa till henne att sluta. Det här är liksom ingen fara!!
När vi väl kom till stallet och Adde gnäggade när han såg oss, va jag nära på att börja gråta. Gråten satt verkligen i halsgropen, men jag är sån som inte visar känslor för andra. Så jag svalde och börja tänka på något annat.

När dom väl kom och jag såg transporten börja hjärtat hoppa dubbelslag och jag började ångra mig, tänkte nej varför gör jag detta. Men så gick jag in i stallet och återigen tänkte på något annat. Tog en stund att lasta in honom men till slut gav han upp, han är lite sån mitt hjärta.
När vi väl kom fram till stallet ville jag inte vara så mycket med honom , ville inte börja gråta eftersom jag när som helst kunde göra de . Usch har tårar i ögonen när jag skriver detta , ni som inte har hästar eller djur överhuvud taget vet inte vad man går igenom när man väljer ett sånt här beslut.
Men jag gick iväg lite med min hund och ringde en kompis och börja prata om kvällen vilket gjorde mig på andra tankar. När jag kom tillbaka va de ingen inne hos honom så jag tog chansen att gå in och säga hejdå, viska i hans öra att han skulle sköta sig och att vi inte lämnar bort honom. Han var liksom ändå en gåva från min pappa kan man säga, så han betyder ju mer än vad man kan tro.

Men som sagt, jag säljer inte honom jag kan ta tillbaka honom om tre månader, 1 år eller mer. Beroende på hur han mår och vad dom nya tycker .
Ska verkligen bli kul att få se Ida utvecklas med honom, samma som jag gjorde när jag var i den åldern. Vet inte hur många gånger jag gråtit över att han är för svår för mig när jag var yngre. Haha:)

Trodde detta skulle vara lättare, men de är svårare än vad man kan tro. Men kan hälsa på honom när jag vill vilket också känns bra!! Stallet har varit en räddning för mig under tonårslivet när känslorna och hormonerna flög runt omkring i kroppen! :)





Hjärtat är känsligare än vad man tror ,
A.E.J

Waka waka

Hej!

Idag har de varit en ganska skön dag, vi hade stadsvandring med skolan idag. Bara för att vi skulle lära känna de nya ettorna, va ganska trevligt och vi åkte runt hela staden. Vi fick med oss ett papper där de stog olika uppdrag och frågor som skulle besvaras som handlade om stan. Typ vad hände i majorna för ca 50 år sedan och sånt, så vi hittade en gammal dam som berättade liksom här fanns de vatten till hästarna förr i tiden när dom hade häst och vagn. Ganska intressant!

Nu sitter jag här och verkligen funderar på vad som kan hända ikväll, vill klä upp mig och gå ut på krogen och dansa! Så sjukt längesen, inte dricka så mycket men dansa. Det är så jäkla roligt verkligen!
Men vi får väl se , önskade att de inte fanns så mkt lagar och regler för vill verkligen att Maya ska hänga med ut. Det hade varit kul, men hon är ju 93.a så de verkar inte som att de går . Men vi får se , kanske finns något ställe hon kan komma in på!

Den där nya Shakira låten, Waka waka är så grymt bra ., Man blir på bra humör när man lyssnar på den haha. Danshumör :;) Nu ska jag snart bege mig till stallet, imorgon åker han! :( Kommer sakna min plutt.





Alltid något!

Hej!

Jag är så trött på min kropp just nu, har alltid ont någonstans. Igår låg jag hela kvällen och grät och vred mig i sängen för ja hade så sjukt ont i magen. Kan varken äta eller dricka något utan att de bränns i hela magen.
Det värsta är att jag är så jävla sugen på typ en pizza eller donken eller nåt sånt gott, men jag vet att jag kommer få så sjukt ont efteråt.

Hade världens konstiga dröm inatt, jag hade min normala kroppsbyggnad men när jag ställde mig på vågen så stog de 140 kg!!! :O Jag vet att jag har gått upp lite i vikt och så men inte så farligt , men seriöst . över 100 kg då??
Haha alla som var med i drömmen sa hela tiden "Anna., de ser ut som du har gått upp lite" haha. Så imorse kändes de konstigt att äta eftersom ja hade alla åsikter kvar i huvudet. Haha så sjukt, att man kan lura hjärnan så mycket. Det är läskigt ibland!

Undra om de är värt att äta donken/pizza iallafall? Är ju sååå sugen..... Återstår att se .. :)

RSS 2.0