Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Hej!

För en del av er som sitter hemma just nu, ihop kurade i eran säng och kollar på tv medans ni hör regn dropparna slå mot era fönster så tycker ni att de är en perfekt dag för att stanna inne och kolla på film. Jag håller med er, det är de verkligen!
Men försök föreställa er mina känslor just nu, om tio minuter exakt måste jag ner och ställa mig och invänta bussen. Sedan hoppa av bussen efter ungefär 10 minuter, sätta sig i en kall busskur och vänta ytterligare 10 minuter till nästa buss. Sedan försöka få upp värmen i denna bussen som jag ska sitta på ungefär 7 minuter för att sedan hoppa av och få gå ungefär exakt 1 ½ km på en lerig grusväg för att mocka lite bajs.
Nja, just nu tänker ni fy fan för henne. Fan va synd de är om henne, MEN hon har ju ändå valt de själv. Där har ni en poäng, jag har valt de själv, jag har valt att köpa en häst för dyra pengar och sedan är tvungen till att åka till i stort sett varje dag.

Men gott folk, för er som är sugna på att köpa häst. Absolut de finns så fina stunder man har med dom, på sommarkvällarna när man rider ut i skogen, på vintarna när man galopperar över ängen fullt med snö. Visst låter de mysigt? Men man tänker aldrig på innan man ska köpa häst att de finns vissa dagar man absolut inte vill till ett kallt stall, som t ex en regnig sommardag som idag eller en 20 minus kall eftermiddag och de blåser något otroligt mycket, eller riktigt, riktigt, riktigt varma dagar så har man absolut INGEN lust att åka till stallet. OCH JAG HAR ABSOLUT INGEN LUST ATT ÅKA DIT IDAG, vad jag än tar på mig för kläder blir jag helt pisseblöt bara jag går ner till affären eller ut med min hund. Hur blöt kommer jag då inte bli när jag ska vara i stallet i två timmar? Hmm,, men men , bara till att bita ihop. Man får helt enkelt se fram i mot dom dagarna man njuter av att vara i stallet. Som tyvärr inte är så ofta nu för tiden, för min del...

Nej nu får jag sätta på mig kläder, va f*n ska jag sätta på mig för kläder då? När jag oavsett bara blir blöt, för självklart har man inte de som är pricken över i:et just nu. REGNKLÄDER

Första steget till....

KÖRKORT!

Nu har jag beställt en synundersökning som jag sedan kan skicka in tillsammans med körkortstillståndet! Man måste ju börja på någon ände eller hur?
Blev så jädrans sugen när jag backade ut mamma bil från garaget haha!! Tänk vilken frihet de kommer bli med bil!!

Igår var jag och mamma i kungsmässan och kollade kläder, jag hittade en massa b la jeans, linne, blus typ, klackskor, klänning och lite övrigt så som smycken och underkläder.
Roligt att handla kläder, framförallt på rean. Kan handla jätte mycket och plånboken blir inte mindre för de haha.

Kan ta lite kort på de sedan så kan ni få se hur allt ser ut. Nu ska jag göra ordning mig för att möta upp emma och ta en fika och hon ska köpa ett par skor! Puss så länge,,

Varför?

Varför ska jag vara bussig mot dig?
Varför ska jag vara gullig mot dig?
Varför ska jag dansa för dig?
Varför ska jag göra si och så?
Varför ska jag ränna hit och dit?
Varför ska jag behöva känna mig som en skit?
Varför ska jag förklara mig för dig?
Varför ska jag försvara mig mot dig?
Varför ska jag smöra för dig?

Nu får de äntligen vara slut på det

Watch me burn

Hej!

Läste inlägget som min kompis Maya skrev i sin blogg angående förhållande, vi pratade om de förut. Ni kan själv gå in och läsa vad hon skrev, ni ser länken på min blogg till hennes sida.
Bra skrivet av henne, det är dom sakerna som är viktiga för att man ska kunna påbörja ett förhållande ens.

Jag har själv erfarenhet om DÅLIGA och BRA förhållande, men jag hetsar gärna in mig i förhållanden och då blir alltid allting fel. Eftersom man inte hinner lära känna varandra ordentligt, och sen när man ser en annan sida av personen blir man helt förvånad och tänker att de är inte den personen som jag blev kär i .

Men jag tycker också att man ska inte ta de för allvarligt, liksom vi är inte så gamla än. Man kan tänka mer på de seriösa när man blir äldre, men vi är ändå tillräckligt gamla för att kunna ha ett mer mognare förhållande än man hade när man var liten och man bara hade ett förhållande för saken skull.
Liksom en av mina första "pojkvänner" han kastade bara bollar på mig hela tiden, jätte hårt och vågade aldrig säga hej till mig. Det var liksom hans sätt att visa att jag var hans tjej liksom haha. En annan, han hette Amir. Jätte söt, vi träffades på ett läger som jag gick på när jag var liten. Vi träffades ganska mycket och hade för mig att vi var tillsammans ganska länge, vi åkte till slottskogen tillsammans och brukade vara hemma hos mig. Lite roliga små minnen man hade.

Men som sagt, läs igenom Mayas text. Där har ni mallen för att få ett bra förhållande! Haha.

Life is no nitendo game

TATUERING

Tjooo!

Hur är de med er allihopa? Hoppas ni mår bra, för jag mår bra. Jag är stolt över mig själv, för jag klarade fan av att tatuera mig haha! Låter kanske konstigt för er , men ni förstår inte hur löjlig jag är!
Jag har fobi för nålar, rädd för allt inprincip. Svimmar lätt eftersom jag alltid stressar upp mig!
Men ska berätta lite hur allt gick till..

När vi kom dit så hade han skissat upp texten som skulle stå på min rygg. Då var jag ganska nervös, men tyckte de såg riktigt fint ut så tänkte liksom att de är bara till att bita ihop. Så ont gör de nog inte , men ändå så ville jag tänka hela tiden att de skulle göra SKIT ont för att kanske bli en lättnad när han började. Jag skulle sitta på en data stol, liksom gränsle över så att han verkligen kom åt huden och att den skulle vara uttöjd om ni förstå vad jag menar.
Redan då börja mitt hjärta banka ganska hårt och jag började andas väldigt häftigt, så gör jag alltid när jag verkligen blir rädd . Men man ska inte göra så för då får man inte riktigt bra med syre och blir oftast yr och kan svimma, och sånt händer alltid mig. men jag försökte ta djupa andetag och lugna mig.
Sen tog han handsprit typ på stället där tatueringen skulle sitta så alla bakterier gick bort. Och sen började han måla up texten, då var jag ganska lugn. Och tänkte att de här skulle gå bra!

Men jag ska säga er en sak, att när ni någon gång ska göra en tatuering och är ganska löjlig av er, och ni hör när han sätter på maskinen. Då är man fan inte tuff längre, fyfan mitt hjärta banka som aldrig förr. Och jag försökte dra mig ur och sa hela tiden, fan måste jag göra detta? haha. Men dom övertala mig och jag övertala mig själv.
När han sa att nu börjar jag, då fick jag nästan panik och spände varenda liten muskel i hela min kropp!
Första strecket han gjorde på mig, jag började nästan gråta. Där skulle jag sitta en och en halv timma och ha denna smärta hela tiden och inte ens få röra på mig haha! Men allt gick bra, förutom när han nudda benet, DÅ ÄR DE SMÄRTA!

Men man blir otroligt stolt över sig själv att man klarar de när man har sån fobi, för då har man övervunnit sig själv och de är nog den bästa känslan som finns.

Bild på när han exakt var klar



Bild som jag tog igår efter första duschen



Snyggt eller hur?

nervös

Hej!

Fan va tråkigt man kan ha ibland, det är riktigt tråkigt att ha tråkigt haha. Imorse var de ju skit dåligt väder också så man kunde ju inte hitta på så där jätte mycket. Men nu har de allt spruckit upp och blivit ganska så fint väder, så ska alldeles strax ta bussen upp till stallet.

Det är bara 5 veckor kvar ungefär tills Adde flyttar, tycker det ska bli ganska tråkigt. Kommer säkert vara jätte ledsen den dagen han åker, men jag säljer ju inte honom så jag kan ju ta tillbaka honom ungefär när jag vill.
Så de är ju också en trygghet, men dom som ska hyra honom är ju faktikt väldigt bra så jag litar på dom!

Snart är de dags, att tatuera mig. Fasen, kommer säkert ligga där och undra vad fan jag har gett mig in på! Men de kommer säkert bli snyggt, eller ja de kommer att bli de och jag kommer vara stolt över mig själv den dagen jag gjort det! Bara viktigt att smörja in den noggrant och inte bada eller sola på ett tag. Så kommer vara lite blek över ryggen, men de är självklart värt det! Ska ta kort så fort de blir över , kommer säkert också filma när jag gör de med. Så får ni se hur mesig jag egentligen är haha!!

Boring!

Tjaa!

Jag har tråkigt idag, finns ingenting att göra. Alla är ju bortresta, så sjukt tråkigt :( Har haft jätte roligt i typ två veckors tid, gjort saker varenda dag och när man väl inte har nånting att göra så blir man frustrerad. Haha!

Jobbade som sagt i helgen, och de var jätte jobbigt. Så varmt och man var jätte seg, orkade knappt nånting. Vilket blev att man blev klar med allt i sista sekund hela tiden. Och jag hatar sånt eftersom man känner sig så stressad då.
I Måndags var jag och badade hela dagen, åkte till stallet och sen direkt iväg igen.

Igår kom dom från Alingsås och red min ponny, dom ska ju hyra honom till hösten. Känns så fruktansvärt bra med dom. Nej orkar nte skriva så mycket , vi hörs senare kanske!

Redo att skissas upp :)



Det står på latinska och betyder stor saknad, representerar min pappa. Pluset ska bli ett kors och stjärnan ska vara ah, en riktig stjärna :) Den ska tatueras in på svanken på Söndag.

Free Fallin'






Alors on Danse ...

Tjaa!

Idag är jag lite smått nervös, haha . Mycket som händer idag, men de ska bli otroligt spännande och roligt! Hoppas man får likadan uppfattning som man får i telefon, men de tror jag absolut!

Har inte så mycket mer att skriva mer idag, men kommer definitivt ha de på Fredag hahaha! Vi hörs då, puss på er.


But wait, didn´t I just see you face?

Hej!

Denna dagen känns så där, hänt både bra och dåliga saker idag! Började med att jag vaknade upp hos Emma, direkt när jag vaknade kom jag på att jag måste hem för att mamma var i Danmark så måste ta ut min hund på promenad! Jag åkte hem, fick ett brev hem och hade tydligen fått pengar från praktiken. Då blev jag skit glad eftersom jag har gjort slut på all min lön så får leva jävligt snålt just nu. Vilket är tråkigt! Så de slutade med att jag åkte ner till Mölndal och köpte en massa underkläder och en bh på rean! Delade även en pizza med min bror, men den var inte alls go! Så de va ju int ebra, man vill ju gärna njuta när man äter det. Men idag kändes de bara otroligt onödigt!

Sedan åkte jag hem och efter någon timma åkte jag till stallet, red ut och de gick jätte bra. Men när jag skulle hem kom de en stor schäfer och flög på min hund! Jag visste att den dagen kommer hända, så jag fick panik och började skrika och dra i denna jätte stora schäfern! Till slut slutade de bråka men jag blev så fruktansvärt irriterad eftersom hon nyss blivit av med sitt tik ilskna beteende , men nu vet jag itne hur de kommer bli. Thessie blev otroligt chockad, hon hade en massa fragma i munnen . Såg inte alls trevligt ut!

Sen fick jag en otroligt dålig nyhet för en stund sedan, en i min otroligt lilla släkt har blivit väldigt sjuk. Hjärtfel och tumör, mycket hemskt och jag kan än inte riktigt förstå vad som har hänt. Jag hoppas verkligen för mina kusiner och min moster att allt kommer lösa sig och de kommer att gå fint. Tänker på er, bara så att ni vet <3

Hos emma

hej!

Just nu sitter jag hemma hos emma, kom hit ca kvart i elva. Vi är inte så sociala mot varandra just nu haha jag sitter vid hennes dator och hon vid sin iphone på internet haha. Men så är de ibland.
Haft en fullspäckad dag! Började med på morgonen att åka till Hööks och hämta en ny huva till min ponny som behöver de pga sin eksem! Sen åkte jag till stallet, skulle longerat honom idag så gick ner till paddocken och började, meningen var att han skulle springa en cirkel runt mig men de slutade med att jag sprang runt en cirkel runt honom pga alla getingar. Haha, måste sett riktigt underhållande ut!
Sedan åkte jag hem, bytte om och mötte upp emma i stan. Hon är lite velig med kläder haha men de gör inget tycker om henne ändå :) sedan åkte jag hem till en kompis, de va trevligt :)
Längtar så mycket till torsdag & fredag så de är sjukt!! Nåja, nu ska jag på toa sen vara social med emma.

Behind blue eyes..

Hej!

Har nyss vaknat, sitter här framför datorn och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på skön musik! Musik är väldigt viktigt tycker jag, det är ett sett attkunna uttycka känslor. Det finns alltid en låt som passar in till just vårat humör och oftast finns de vissa meningar som är så bra och passar verkligen in och då brukar jag faktiskt skriva ner de. Eftersom jag har väldigt svårt öppet att prata om känslor så tycker jag om att uttrycka mig så, jag visar t ex en låt som jag tycker om just då eller jag skriver nånstans en mening som uttrycker mina känslor för stunden.

Mycket man kan göra med musik, det är som en konst ibland.
Jag har  köpt en ny mobil nu, eller interiktigt helt ny. Köpte den av Emma, hon hade köpt en ny ihphone så då fick jag köpa denna. Det är en samsung, touch. Skriver till folk hela tiden haha för att jag tycker det är så roligt att skriva på skärmen. Haha :)




Hearing you voice on the phone

Heej!

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, men de får bli så nu. Jag har ju faktiskt också ett liv, men jag tror nog ni vet de redan haha :)

I Fredags åkte jag till havet tillsammans med Benne och hennes pojkvän Tommy, det var riktigt trevligt men vi kom ju dit ganska så sent för de blev lite saker emellan som gick i vägen. Så vi var vid havet runt 17.00 men vi åkte ju inte dit för att sola direkt utan vi ville bara svalka oss eftersom det var så otroligt varmt! Sagt och gjort så svalkade vi oss och självklart så var de riktigt gott, men det var ganska mycket sjögräs och sånt äckligt vilket ledde till att jag bara var rädd haha. Men jag är sån, kan inte hjälpa de tyvärr.

Lördag & Söndag jobbade jag, i Lördags när de var så pass varmt så ska jag säga er mina kära vänner att då hade jag bara lust att gräva mig långt ner i jorden och helst inte komma upp. Det var sjukt!! Hade jag inte jobbat den dagen så hade de varit lugnt, men nu var jag ute hela dagen, mockade i plåt boxar och de blev FÖR varmt!
Jag & min kollega Henrik gick och svettades som galningar, haha tur att jag hade smörjt in mig för annars hade jag bränt mig som satan!

Idag ska jag åka in till stan med Emma, åh är så glad nu! Känns som tyngden på axlarna har släppt, underbart!


Du är ny för mig

Hej!

Fick inte till något direkt inlägg igår, bara en bild. Men var som sagt i Åsa igår, men på morgonen såg de ut som att de skulle börja regna när som helst men så fick jag höra att de skulle spricka upp. Så vi chansade och det var så värt! Helt underbart, vi badade en massa, solade och pratade. Badade även naken, och ni förstår inte vilken känsla de är. Verkligen känna sig helt fri :D

Vi var där i stort sett hela dagen och jag har fått en del färg, men vill ha mer. Även bränt mig på vissa ställen, som t ex på mitt födelsemärke. Tror jag har fått blåsor, gör så ont så ni anar inte.


Ser inte mig så bra haha , Elin, Maya & jag

Beach 2010


<3<3<3

The little things hurt so much

Hej!

Har inte skrivit nu på ett tag , men jag väl också ett liv? Haha, har haft en väldigt händelserik vecka iallafall. I Tisdags kom dom från Alingsås till min ponny, dom som ska hyra honom i höst.
Vi red ut en sväng, det gick otroligt bra och de känns så rätt verkligen!

Efter att jag hade varit i stallet med dom, åkte jag hem till Jennifer som bor hos sin moster och passar hennes katt. Vi lagade lite mat och sedan kollade på några filmer, satt också lite vid datorn. Det var mysigt, regnade så mycket ute så det var skönt att bara få ta de lite lugnt.

Igår åkte jag till vårdcentralen på morgonen från Jennifer eftersom jag sov över där. Jag hade fått en tid hos vårdcentralen pga mitt födelsemärke jag har på halsen, försökte få bort de när jag var ca 11 år med laser. Men det har mer eller mindre blivit värre, jag bränner mig på de hela tiden eftersom de inte har något pigment och så är jag ömm där. Så jag fick en remiss till Sahlgrenska hudläkare, fick också höra att för några år sedan kom dom typ på att de inte alls är bra att ta laser på små barn eftersom de blir efter följder med de. Så de är ju lite sådär kul att veta att jag kanske var på gränsen innan dom kom på de? Nåja.... Får väl se vad som säger.

Ska till Kungsbacka idag , träffa Maya och Elin. Ska bli kul, längesen man träffade Maya nu!



Ni ser att de liknar ett sugmärke va? Hahaha

RSS 2.0