...

Ja som sagt, de går inte att uppdatera så mycket här när de gäller hästen eftersom de inte händer nånting just nu! Ishalka överallt så kan inte göra ett skit med honom, eftersom ja då bara har två broddar på varje hov.
Men snart kommer min hovslagare och då ska han sko på skor med fyra broddar på varje hov plus snösulor.

Men ni får helt enkelt stå ut och önska att de blir bättre väder så jag kan uppdatera lite mer om min häst :)

The life of Mooooi :)

 

Här skriver jag om allt som handlar om käraste mig själv =)


Hästkategorien

En ny kategori :)


Idag betyder de ---------------------------- fest?

Idag kommer den dagen då vi nästan allihopa har väntat efter , jo nyårsafton!
Imorgon blir de ett helt nytt år att se framimot och kanske vissa av er som ger ut nyårslöften, kanske sluta röka? Skaffa körkort? Ta studenten?
Hmm finns ju en del att välja mellan eller hur?

Åkte upp tidigt till stallet idag, var där kvart i nio. Är ju fortfarande ishalka så man kan inte göra ett skit! Jätte tråkigt tycker jag eftersom jag gärna vill träna Adde lite, han börjar ju tappa en del nu och börja bli lite tjock om magen=)
Hha , imorgon blir han tonåring. Han fyller 13 år imorgon! Lille busepojken!

Emma kommer hem till mig senare, vi ska laga middag och beställa en taxi tills inatt. Helt omöjligt att få tag på en taxi mitt i nyårsnatten!
Så vi tyckte att de lät bra att förbeställa än!
Sen åker vi buss till själva festen som äger rum i en lokal, ska bli jätte kul tycker jag!
Så de blir lite förfest hemma hos mig ikväll då, ska bli så skoj ikväll! Längtar verkligen, dock så är de ju jädrans kallt bara. Var 19 minus imorse :O!!!

Men jag uppdaterar mer sen när Emma är här, ta lite bilder och sånt där skoj! Pusss

Tack, Tack!!

Åh va gulliga ni är , ärligt talat så har jag aldrig haft så här många besökare. Och egentligen är de inte många, men för mig är det de!
44 besökare, hihi! Löljigt för er kanske, men jag bli lycklig!

TACK så hemsktmycket för alla fina kommentarer jag har fått av er, ytterst trevligt.
Jag hoppas verkligen att ni fortsätter läsa min blogg, ni är underbara!


MIN NYÅRSKLÄNNING

Nu kommer de en del bilder när jag var hemma hos emma igår och testade min klänning och tog lite kort :) Anledningen till att jag har fått göra om vissa är för att de var så suddigt elelr så var blixten ivägen. Imorgon kommer mer och bättre bilder, även på hur jag kommer se ut helt och hållet !;)

 

 

 

 

Klänningen är från Bik Bok orginalpris 499 kr rea pris 199 kr

Skorna kommer från I <3 Paris 149 kr


paranormal activity

 

Fyfan säger jag, såg denna filmen med min bror alldeles nyss! Läskigste filmen jag någonsin sett, helvete va rädd jag var. Satt ärligt talat och skakade i slutet av filmen, hatar sånt här! För jag är så jävla mörkrädd med..:(

Kommer verklgein inte kunna sova inatt, kommer ligga och tänka på detta!

 

Men men nu är de gjort, och jag tycker absolut att den är värd att se. För den är ju verklgie bra, bara att den är ju inte direkt för mesar. Som för mig typ "/ Hahha!

 

Åh, jag längtar till nyår ska bli så jävla roligt verkligen, hoppas att allt blir som man har tänkt sig!

 

Funderar på att åka in till mellandagsrean imorgon och köpa nånting vettigt. Sugen på de, bara kolla runt lite! Se ifall man hittar nånting mysigt, hade behövt köpa en ny BH!? Men får väl se, ska kolla med Emma hur hon mår imorgon. Hon är tydligen på akuten, vet inte varför .. Gumman då <3

 

Nej nu måste jag göra nånting, allting som rör sig i huset är läskigt just nu haha ! PUSS


Dagens låt!


Snart nyår!

Hej!
Idag har jag varit inne i stan med mamma, försökt att komma in i affärerna och hitta lite kläder. Men fan va mycket folk de är ute, klänger, knuffar och är allmänt jobbiga!
Mellandagsrean är ju bra, men för mycket folk! Skit jobbigt..

Men Hittade iallafall en jätte fin klänning på Bik Bok, gör fin! En svart enkel klänning, kan ta bild på den sen om ni vill se hur den ser ut =)
Sen köpte jag också genomskinliga strumpbyxor, köpte inge t mer. Fan va jobbigt de är, hatar när de är mycket folk som står som jävlafån rätt upp och ner när man harbråttom!

Bad ju min chef igår om att beställa ett täcke från Danmark till mig, älskar ju de täcket! Så igår fick ja tummen ur att frågavart han köper dom, då sa han att han kunde beställa ett till mig!


Detta täcket är ju fotograferat av mig när jag nästan slutade, och detta täcket är ju då ganska smutisigt. Men de sitter så otroligt bra och med jätte bra spännen!



Skit bra bogspännen, med läder! Ett ull täcke då vill säga

Jag går in i väggen när som.....

GUD VA JAG ÄR TRÖTT!!! Men bara en dag kvar, sen ledig ett par dagar <33
Orkar inte uppdatera så mkt nu, precis legat på spikmattan och har lite ont just nu men de hjälper jätte mkt!!




Min underbara häst




Inte jag på bilderna, utan min underbara medryttare som tar hand om min kära ponny såofta när jag jobbar så mycket!

GOD JUL

God Jul till er mina kära och underbara läsare, mycket roligtatt fortsätta skriva när jag ser att deär en del som läsermin blogg!
Så jag vill bara tacka er så mycket att ni tar eran tid att gå in på min blogg och läser den.



Nu har jag Jobbat klart, varit vid graven, stallet och hos min mormor och hämtat upp henne. Till er som inte vet vart jag jobbar så jobbar jag i ett travstall i Balltorp, hos Bo Falsig.
Jobbbar där på min lediga tid, och på helgerna!
Väldigttrevligt folk och fina hästar!

Nu blir de ju snart Kalle Anka ju =) Så vi hörs ikväll! pusss




Färgat håret svart typ :O

Heeej!
Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera, men har inte haft tid. Mycket att göra idag måste jag säga!!
Har varit och rusat i alla butiker idag! Köpt en spikmatta till mamma, locktång till mig själv, hårfärg och ett lock med cider till nyår!!
Fick reda på att jag har fått löneförhöjnig, skit bra! Tack Bo :D Haha!

Nu blir de fyra väldigt intensiva dagar, ska hinna med att jobba, fira jul, ta hand om min häst och ta hand om mig själv haha! Men imorgon har jag bara hand om Nio hästar, så de känns helt okej att åka och jobba imorgon! Tillskillnad när man har hand om 19 hästar... Hmm, lite skillnad haha :)

Har träffat emmisen idag med, ytterst trevligt!!
Kommer bli en grym nyårsafton dettaåret känner jag på mig :D

En snabb video från skridskor dagen, haha!


Åkt pulka :D





haha de kommer mer bilder imorgon :)

Älskar snööö!:D


Min vovve älskar också snö :D

Festa imorgon och sooooola :D

Äntligen gjort klart denna helgen och de känns underbart :D
Nu är de bara fyra dagar kvar till jag ska tillbaka, och då ska jag jobba fyra dagar i rad :O Fattarinte att jag pallar, haha :P money money, it most be funny ;) haha

Imorgon ska jag ha en jävla go sovmorgon, sen ska jag iväg och sola och påkvällen vara med emmiiis <3 Härlig dag, en hel dag utan hästar. Känns ganska gott eftersom jag är i närheten av hästarna sex dagar i veckan.

Orkar inte göra något längre inlägg idag, men skriver mer imorgon :) pusss

GODNATT

Godnatt allesammans nu ska jag sova, och ha de jääävligt gött i min säng. HAHAHA ;)


15 minus ute imorse??

Asså helt sjukt, de var femton minus imorse när jag skulle åka till jobbet. Fy fasiken så kallt de var, kändes typ som man hade stora isbitar på kinderna för de gjorde så ont!
Men nu är denna dagen avklarad, skönt det. Inga bråkiga hästar idag heller så de känns jävligt gött, hatar när dom ska bråka med en för man blir ju så himla liten. haha speciellt jag på 159 centimeter:P

Kommer nog sova väldigt gott inatt, va skit trött idag i stallet så chefen undrade om jag hade varit ute igår. Men de hade jag icke varit =) Hoppas jag inte börjar bli sjuk :O Men de tror jag inte, har så himla bra imunförsvar, hihi.

Ska strax äta, hörs ikväll :)puss

Ni som undrar vad jag har för ringsignal, haha :)


Nu är de lov, och jag ska jobba min första lov dag?

Heeeej!=)
Hade ju jul avslutning idag, helt okej. Lite sur eller vad man kan kalla att jag är på rektorerna på våran skola för de är tydligen någon/några personer som vill oss lärare och elever illa :S
Dom har försökt tända på våran skola och tömt våra brandsläckare när vi har varit i skolan och de säger dom nu?!

Kul att man får reda på de nu liksom, vi har ju våra lektioner på tredje våningen och de finns fem eller sex våningar i b-huset, tänk ifall de börjar brinna och alla ska springa ner för den lilla brandstegen! USCH

Jaja, man får väl gå med en liten brandsläckare i väskan hahah =)Skoja:)

Imorgon och på Söndag ska jag jobba då, roligt eller hur? Nej faktiskt inte, men de går ganska fort och ska jobba med Johanna på Söndag. Då har man alltid roligt hihi !! Härligt att man tycker om sin jobba kompis så mycket, för de gör jag verkligen. Sjukt skön är hon,får oss alltid ett gott skratt när man jobbar då!

Idag köpte jag mina efterlängtade skor, ååh älskar dom! Så himla synd att jag inte kan gå i högklackat bara :O Testade att gå med Elins idag, fy farao så ont de gjorde i fötterna.
Kändes typ som man bröt sina egna tår sakta , sakta.

Men de är ju många som klarar av att gå i dom, så då borde jag de med eller?!

Hade ju som sagt pepparkakshus, och tycker faktiskt vi borde ha vunnit eller hur????



Men vi vann självklart inte :(



Så vi blev så sura så vi gjorde sönder de:O

Hade först tänkt att tända på de, men då kanske vi hade fått skiten att de är vi som ville bränna upp oss:O hahaha

DET SNÖAR!!

Visst är de underbart?? Jag älskar snö så otroligt mycket, speciellt nu när de är jul lov och allt sånt där. Kanske blir till att åka pulka iår? Haha :P Minns när man var liten och alltid gick till pulka backen, va roligt man hade då..

Nu handlar allting om skola, jobb, kärlek, vänner och framtid. Men vad ska man göra åt det? Kan ju inte direkt hjälpa att man blir äldre eller hur?
Jag älskar framtiden, för har redan allting planerat. Hatar att gå runt och känna att man vet inte vad man ska göra då, men nu vet jag allting. I stort sett iallafall!

Hoppas att de blir mycket snö imorgon när jag vaknar :D
Faktiskt tio minus ute, kan de snöa ute då??

Godmorgon, typ?

Haha hejsan!
Varit i skolan nu, slutade tidigt idag härligt härligt! Ska snart till stallet och det är jävligt kallt. Visste ni att de är typ 11 minus ute? BRRRR

Såg på Bonde söker fru igår, har följt de hela tiden och asså jag skrattar så otroligt mycket åt roger!!! Så himla rolig, men han är typ ful söt? Kan man säga så? I can ;)

Jag ska nog sola idag tror jag, behöver tina upp lite framförallt efter att jag har varit i stallet. Kommer typ vara en isskulptur när jag kommer hem? Haha, imorgon är de sista dagen i skolan. Underbart, sen har man tre veckors lov. Blir de inte bättre?

Va ska ni göra på lovet då?
Själv ska jag jobba en del, och träffa en massa kompisar och ut och köpa en massa fina kläder!! Det kommer typ vara helt galet inne i göteborg när de är mellandagsrea, alla blir helt tokiga. Kläder slängs på golvet och man springer fram och tillbaka. Jag ska nog åka till Kungsbacka tror ja, något lugnare där.. :P

Skriver när jag kommer hem :D

Dags att åka skridskor :)!


What about now


Köpt nya skor :D Eller nästan iaf:P

Vilken skön dag det har varit idag :D Hade dator kunskap , gjorde färdigt lite grejjer sen skulle vi ha engelska men de var bara dom som skulle göra lite små rester som skulle vara klar, resten fick gå. Så vi gick och åt, sedan åkte vi in till stan och gick in på buttericks för att kolla efter julklappar som vi ska köpa till klassen. Men hitta inget bra

Sen gick vi in också i en sko affär, ni vet den I <3 Paris. Han fransmannen som köper in skor från frankrike och säljer dom billigt, så jag och elin blev jätte kära i ett par skor. Skit snygga, hon köpte dom och jag la undan dom, för har ju inte fått min lön än så ska köpa dom så fort ja får min lön :D

Här får ni se en bild, men de är elin som tagit dom ;)



Älskar dom, snyggt med drag kedjan utanför med ;)



Hitta också aas cooola glasögon inne på buttericks, va tycks? Haha snygga vi är ;)

I'm just take a minute

Jag är så glad just nu, nu är jag klar med allt som ska göras denna veckan. Tror jag? Haha nej men har ju gjort klart sagan som blev as grym haha, gjort provet idag som gick AWSOME sen ska jag snart översätta en text på engelska till svenska, eller nej tvär om haha.
Sen ska jag bara köpa en liten julklapp till någon i klassen, lite pynt till pepparkakshustävlingen som vi ska ha på fredag haha, sen har vi lov och de känns jävligt gött.
Ska sova, haha nej de ska ja inte. Ska ha de jävligt gött iaf, :D

Nej nu orkar jag inte blogga mer ikväll, men vi hörs imorgon. :) puss på er



Vågade hålla en orm idag!


Låt mig fan bara vara!!!

Du får fan ta och ge dig, ärligt tror du jag någonsin kommer att förlåta dig efter allt du har gjort? Tror du överhuvudtaget att bara för att du sitter inne så ska jag tycka synd om dig och prata med dig för att du ska må bra? Haha knappast! Du har gjort ditt, du får fan ta och skylla dig själv att du gör som du gör!
Du har sårat mig för mycket och jag vill absolut inte ha ett skit med dig och göra längre, du kan inte få dina "vänner" att vara sms"springmänniska". Tror dujag skulle svara denna människa som jag inte har en aning om vem de är, att jag ska få nummer till dig och ringa?
Du ber mig att inte glömma dig, nej jag kommer inte glömma dig. Du har satt dina ärr i mitt hjärta som aldrig kommer återtas. Du har rent ut sagt rivit ut en bit av mitt hjärta som jag aldrig kommer få tillbaka, som du stal av mig och plågade och tortyrade.
Hör aldrig av dig till mig igen, jag vill inte det. Förstår du inte?! Jag vill bara ha mitt egna liv, och du får inte vara inom mitt område. Du har gjort för mycket.....

K'NAAN - Take a minute


Trööööött

Ja den rubriken hör väl ni all the time eller?! Haha

Så nu är den helgen avklarad, härligt. Ska ju jobba nästa helg, julafton, juldagen, annandag jul och söndagen där. Sen ska ja nog jobba nyårsafton, nyårsdagen och lördag + söndag. Sen jobbar jag tre helger efter det. Sen tar jag nog ledig en helg.
Anledningen till att ja jobbar så mkt just denna månaden så är de först för att jag får grymt mycket betalt (ska spara ihop till körlektioner) och sen då för att ja har lov och då vilar jag ju redan?

Denna vecka som kommer är så himla mycket prov och sånt och jag ORKAR inte göra nånting!!! Orkar verkligen inte, orkar inte bry mig.... Bara ett prov i två av kurserna. gör väl inget om ja får ig eller? haha ;)!

Ska sova tidigt idag, ta mig ett varmt bad smörja in mig med lotion och hårinpackning , fixa naglarna sen naanna :D kanske, om ja inte pluggar något haha ;)!

Jobba på julafton?!

JÄVLA HÄST!!!
Haha jag är pigg i huvudet men är aaas trött i kroppen haha , men så kan de vara!:)
Var faktiskt klar klockan tre idag, väldigt stolt över både mig och johanna. Så duktiga vi är !! Hade någon slags energi kick i morse så hann med 7 boxar på en kvart? Haha sick!!

Fasen, blir så sjukt sur på en häst i stallet. Var totalt galen, Johanna gick samtidigt med en häst som också var totalt galen och jag höll på att tappa min häst för han slet sig flera gånger å hade jag råkat tappa honom så hade ju Johanna tappat sin och gud vet vad vart dom hade hamnat. Då hade de blivit liv i luckan ska jag säga er!! Inte kul sen när ägarna kommer till stallet, men men :)

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, strax ner till affären å köpa cigg sen ska jag nog lägga mig i sängen och ta de lite lugnt. Kansk sova klockan 7 idag`? Haha vi får se ;)

Ja vet ni vad, jag ska jobba på julafton! Haha , men dom behövde extra hjälp så kunde lika gärna säga ja .. Så jag jobbar från 7 till 12 på julafton. sen ska vi hem till mormor så får väl sova lite där haha, men kommer förmodligen inte vara så trött då ;)

Nej nu ska jag skriva in lite frågor på datorn. ses ya later ;)

Upp tidigt imorgon och jobba!!


Hejhej!

Ja nu är de helg igen, och för dom flesta vännerna så betyder helger för dom att ha ledigt umgås med sina vänner och ha allmänt skoj!

Men inte för mig nej .. För min del blir de att slita som ett djur as usual haha men som sagt pengar styr än alla till att göra saker. För min del iallafall!

Såg nu idolfinalen, vet inte riktigt om jag tycker är okej om vem som vann.. Men samtidigt så är ju roligt för erik att vinna men höll ändå tummarna på calle. Men så kan de vara, ringde faktiskt och rösta på honom men de hjälpte ju då inte...

Idag var de skola för min del, men totalt värdelöst. Såg på luciatåget och sen så skulle vi ha samhäll för att vi skulle redovisa och jag var verkligen peppad till detta, men självklart så var hon sjuk så lektionen var inställt vilket betydde att jag kunde varit ledig idag med! Men så är de, fick några goa skratt idag iaf!

Träffade även morfar idag, var väl trevligt. Så himla synd att vi bara träffas typ två gånger om året, allt blir så formellt på något sätt. Kan inte prata om vad som helst och allt känns så himla stelt.. Känns som jag inte känner honom, som de är en helt vanlig människa som man träffar någon gång då och då.

Men han har ju en sån störd fru så de inte är sant, men han får väl vara tillsammans med henne då om han känner för de. Men tycker bara att de är synd att de ska drabbas oss. Hennes barnbarn är mer värdefulla än oss känns de som, sist jag var och hälsade på så rent ut sagt slängde hon nästan ut mig.

Tanta!!!

Jaja, ska jobba med johanna i helgen vilket jag tycker ska bli ytterst trevligt. Alltid lika roligt att jobba medhenne och alltid lika goa skratt får man ;) haha!! Härligt...

Nej jag får baskemej lägga mig strax, ska ju upp halv sex:O Usch!! Men tiden går fort, får lyfta 380 kg hö imorgon med, hhaha kommer nog snart få puckelrygg ;)

Vi hörs imorgon puss och godnatt <3


Jodå, lite skillnad väl?


Iväg och sola nu!

NU ska jag iväg och sola ;) Värma mig lite :) Hörs sen puss<3

Är hos Emma!

Nu sitter jag hos emma och vi har försökt att plugga lite, för min del har de iallafall gått framåt! Försökt att göra min saga, haha den handlar om ett skaldjur som heter Arvid och han blir retad för dom kallar honom för arvid parvid. Men så märker han inte de förrän ett bra tag att dom retat honom så han typ simmar iväg och blir en haj heltplötsligt och skrämmer iväg dom andra små fiskarna haha! As knäpp men rolig :P
Solade inte idag , kände inte att jag hann de. Hade blivit så sent hos emma då så hoppade över de. Ska sola imorgon iallfall!:)
Men men , ska väl åka hem om en stund , Behöver skriva in frågorna och sånt så jag kan skicka dom till viktoria och josefine!:) Plugghästen anna serrö ;)
Hittade en gammal bild på sen 2007 hahah!
haha sexy hhahahahaha!:P

Kissies vs Dessies

Haha en sak som jag har tänkt på, jag själv brukar läsa dom är två bloggarna någon gång då och då när jag har tråkigt. Men dom härmar verkligen varandra hela tiden!
Båda två skämmer ut sig över hela sverige, kissie har blivit bättre . Hon  är inte lika fjortis längre enligt mig, men Dessie. Sveriges helt klart största skämt!

När jag började läsa Kissies blogg för första gången , det var väl för ungefär ett år sedan, så satt jag nästan och generade (sant!!) för jag tyckte att hon var verkligen största fjortisen jag nånsin sätt!
Men på något sätt så fastnade jag för hennes blogg, hon skriver väldigt bra som gör att man fastnar och väntar på nästa inlägg för att bli så förbannad på henne.
Trodde först att hon var sån i sitt verkliga liv, men nu har jag förstått att hon bara spelar ett spel. Och de är jävligt smart enligt mig, jag själv hade inte kunnat göra de för jag hade tyckt de var svårt att fastna som en "bitch" framför datorn och vara jätte snäll irl.
Och hon har ju verkligen blivit väldigt framgångsrik på de hon gör, så en stjärna för henne! Plus då att ho har förändrats något tycker ja , innan tyckte ja hon var jätte fjortis men nu så börjar hon bli lite mognare på sin blogg! Bra de

Första gången jag läste dessies blogg, så rent av började jag as garva! Hur F*n kan man skämma ut sig så jävla mycket? Men men , jag vet inte om hon också spelar ett spel ibland eller om hon gör de regelbundet men lite omoget att hon valde domänen dessies. Haha ;)

Ni sittar ni säkert och undrar varför jag ens fortsätter att läsa deras blogg, men Dessie läser jag nästan aldrig. Läser aldrig Paows blogg, för den suger! Gaybloggen läser jag ganska ofta för han är så jävla skön, innan läste jag Kissies blogg regelbundet men nu blir de kansee någon gång ibland!

Men dom är ändå duktig på de dom gör, uppdaterar ofta, har alltid kvar sitt antal besökare! Så de finns ju en del som fastnar för de dom gör :)

Godmorgon!

Hejsan på er all små söta änglar där ute ;)

Vaknade för en stund sedan, gott att ha sovmorgon verkligen! Ska ju jobba i helgen så jag behöver typ sova lite extra så jag orkar med helgens slit ;)
Ni ska veta att förra helgen på jobbet, fyhelsikes vilken slit de var! Hästarna var totalt helt jävla tokiga på söndagen, inte en aning va deva med dom!
För oftast så brukar ju hästarna bli jobbiga och oroliga om de  t ex regnar ute, blåser mycket eller om de är väldigt kallt ute. Men då va vädret perfekt, blåste ingenting och va milt liksom!
Men de var iallafall något som inte stämde, fick nästan en unghäst över mig. Haha fyfan va rädd jag blev, helt knäsvag när jag släppte in henne i boxen.
Men inte så konsitgt ju, hade ni velat ha ett 400 kg stort djur på er? haha nej tänkte väl de, även om ja har hållt på med hästar ända sen jag var en liten plött så kan ja allt bli jävligt rädd för dom när dom lägger in sin dåliga sida mot en.



Men men, skit i de nu. Vet ni vad jag ska göra nu? Hihi jag ska spela the sims 3 :D;) puss

Morgonbilder!

Hejsan!
Tog ju lite bilder imorse men hann aldrig lägga upp dom i morse, så nu får ni dom ;)


Mitt långa hår :P

Ursäkta bildkvaliten, men den va så mörk så fick göra den lite ljusare :P



Och nu drog hon till skolan :P



Godmorgon!

Hur mår ni idag då?
Jag mår jätte bra :D Pigg som bara den, härligt!
Har bara två sköna lektioner idag, och vi ska inte vara i själva skolan så de känns helt okej. Djurlektion och gymnastik med teori!:)
Imorgon är jag ledig, helt underbart! Ska bannemej sätta mig hela dagen och plugga plugga plugga!! Har så hilmla mycket inlämningar men ja vet itne ens vart ja ska börja?

Jaja, ska platta håret nu! Färgade ju de igår, de är jätte fint! Ni är lite nyfikna va :P? Hihi ni får se på de sen när jag kommer hem! Pusspuss

Föresten? ÄR DE NÅGON SOM VET HUR MAN BYTER TECKENSNITT?

Färgat mitt hår nu!!

Jahopp, tråkiga ni är som inte kommenterar!!!!!

Aja, nu har jag iallafall färgat mitt hår :) Det blev mellanbrunt denna gången, ni får se de på bild imorgon!

Haha jag berättade ju för ett tag sen om hur mycket jag hatade årets julkalender, de är ju en tradition att se på det men ja tycker att dom skämmer ut sig totalt!!
Men mamma har ju tjatat om sina julkalendrar som hon såg på när hon var liten, speciellt en som hette kråk guldet! Så jag har börjat se på den nu, och fan vilken skillnad från 70 talet tills nu .. Speciellt på språket, t ex när mamman tappade sin sirap så sa hon typ " attans, vilken otur man kan ha idag. Nu blir de ju kletigt" men hade t ex jag tappat en sirap burk nu så hade jag typ sagt " fan jävla f**ta!! Helvetes jädrans skit"! Och typ kastat den i väggen, haha o ja jag vet jag har ganska dålig stubin ibland :P

Men de ja ville komma fram till detta inlägget att allting har verkligen förändrats!! Visseliggen så kan dom ju inte svära på en julkalender, men allting va ju då annorlunda. Man hade liksom släde för att komma fram till affärerna, man kände alla i byn kunde prata med alla. Nu liksom, kollar en gubbe snällt på en tjej så tänker ju hon "jävla äckel!!" Nåt i den stilen, haha så jävla blyga vi svenskar är!

Under halloween så har ju barnen traditioner att gå runt och fråga efter bus eller godis, och jag kände mig verkligen dum denna halloween. Ja gick upp för trappan, hade precis varit hos mitt ex och vi hade bråkat så ja v ganska ledsen den kvällen, men så gick jag upp för trappan in till lägenheten, där står ungar som har klätt ut sig. Verkligen gjort allt för att se läskig ut, och de ja sa till dom då var " Stick härifrån" och gick rakt in i lägenheten. Haha taskigt!!!

Jaja men jag är som jag är ibland, har mina dåliga dagar och bra dagar. Det har väl alla?


Pratade med en tjejkompis idag i skolan angående relationer och jag har ju inte direkt haft den bästa om man säger så, men de som har hänt mig vill jag inte ta upp här men varende gång de hände så kunde jag aldrig se andra tjejer i min ålder hända samma sak för. Så när jag läste hennes blogg i morse när hon hade berättat den hemska hemligehten och den mest pinsammaste och förnedrande sak en tjej kan uppleva så på något sätt så blv jag glad? Självklart inte glad för att de hade hänt henne, så menar jag inte. Men jag kände mig inte ensam längre, klart jag visste att folk hade varit med om samma idiot saker men jag trodde aldrig jag skulle träffa på någon som jag själv umgås med ha hänt samma sak för henne..

Men de stärker mitt självfötroende oerhört mycket, nu vet jag att hon kom över honom. Och självklart har jag kommit över han, men frågan är om jag kommer ifrån honom? Ska ja alltid gå runt här och känna mig otrygg? Att inte kunna gå runt med andra killar för något kan hända dom då?
Nej men han kan bara dra åt helsikes långt härifrån! Äcklar mig så mycket när jag ser honom, fattar inte hur jag kunde förnedra mig så mycket. Blunda åt alla **** han gav mig, man skyllde på sig själv. Det är mitt fel, men de är de verkligen inte!! Det är fel på deras huvud!

Så till alla er tjejer där ute, som har en pojkvän som gör er illa. Snälla jag ber er, vakna till med er! Blunda inte längre, låt honom inte sänka ditt självförtroende till botten. Känna sig värdelös och han är "gud" över dig. Ta dig i kragen och ryck upp dig. Det är så himla många fina killar därute som skulle passa just dig.

Tänk er för, den snällaste killen ni någonsin träffat kan helt plötsligt vara den hemskaste människa ni någonsin känt!

FÖRESTEN!!

Ska färga håret idag, hihi ;) Vilken färg tror ni skulle passa mig?



Ni som bestämmer ;)

Fram till klockan åtta!!

Ledig på Torsdag igen!!

Hejsan allesammans..
Ursäkta för den skit dåliga uppdateringen men i helgen har jainte orkat, varit så jävla trött. Och igår hade jag typ ingen inspirationskänsla :P

Varit i skolan idag, de gick bra :) Hade datorkunskap, engelska och svenska idag! Kändes som man satt vid datorn hela dagen typ haha:P
Hade tänkt att lägga ut dagens outfit idag men helt plötsligt så blev klockan typ åtta och då ska ju till skolan :P Men lovar att lägga ut de imorgon <3

Det är ganska många som läser min blogg, men typ ingen som kommenterar :P Men kan inte tvinga er men vore bara roligt och veta om den är bra :P eller helt värdelös? Haha ;) Ni som bestämmer !!

Vi hörs senare då! Pusspuss på er <3

Vi har roligt på Engelskan :D

 

Haha victoria då!


You´ll be damn proud of me..

Rise Against - hero of war


Godmorgon!

Hemma från skolan idag, behövde ta igen en dag :P Vaknade tjugo i tolv idag, underbart!! Fast är fortfarande trött? Haha de beror säkert på för att jag är nyvaken!!:D

Vad händer idag?
Jo för min del så ska jag ner till Mölndal med mamma och göra lite ärenden som hon skulle göra, sen ska jag till stallet och sen iväg och sola! Behöver lite sol känner ja...
Kanske ska hem till Emma idag, men vi får se! Beror lite på hur mycket klockan blir..

Men vi hörs lite senare, puss

Fast den här passar nog in lite bättre?

Haha lite gammal låt kanske, men bra ändå!




...

Ja ibland tänker man mycket, eller hur emma?


Okej, sa att jag trött igår.. Men idag då?!?!

Hallo :)

Är så jävla slut i min kropp så inte kan ana det! Hästarna äter ca 10 kg hö på eftermiddagen, räkna 10 gången 38, de blir .... hmmm...... 380 kg. Ja så mycket hö har jag burit idag, tror ni min rygg säger ifrån eller``? ehh, JA!!
Mina fötter med, armar, ben och allt! Usch men tur att de bara är två dagar i veckan..

Funderar på att vara hemma från skolan imorgon, måste få sova lite. Har bara ett arbete att göra ändå. :)

Imorgon så lovar jag att ja ska uppdatera lite mer!! Ska ta mig ett varmt bad lite senare. Ska lägga mig och se på One tree Hill om en stund och Gossip girl!

Vi hörs senare. PUSSS



STARKA ANNA

Bilder från Liserberg

Nu har jag jobbat hela dagen och jag är så sjukt trött!!
Tyvärr så orkar jag inte uppdatera så mycket idag men ger er lite bilder istället

Bilder från Liseberg :)


Mina skridskor haha :)


Stolt Anna som inte behöver hålla i sig, hihi :)


Kommer hon att trilla?


Nu drar vi till Tomtarnas Värld :)


Lite dålig bild, men hade precis kommit upp på fötterna igen haha :)


Så kramgo!!


Lite pose bilder haha


Haha cooling där ;)


Passa dig! hahahah


Fina vi är:)


Hallå eller?


Haha ni skulle bara veta!


Sen blev de fika med en varm kaffe/latte till :)

GODNATT:)

Calles låt

Så jävla underbar är denna låten, älskar den så himla mycket!!


Skolarbete på en fredag?

Så trött på skolarbete ibland, det är så himla tråkigt! Men jag måste kämpa, ligger ju på VG/MVG nivå i nästan alla ämnen så då måste jag ligga i!
Men just denna uppgiften på svenskan är skit svår tycker jag, eller egentligen är den väldigt enkel men har så dålig fantasi! Kan ingen hjälpa mig?

Vi ska skriva en egen saga, vi får välja mellan en klassisk eller gammal saga. Ingen aning vad jag ska välja men funderar på en gammal saga. Typ om ett marsvin eller något haha :)
Känns så meningslöst att skriva om sagor och drakar eftersom alla sagor typ handlar om de :P Men ah, sagor kanske bara handlar om det?

Haha jaja, orkar inte tänka på det nu!

Har nu bestämt med jobbet att jag ska jobba varenda helg hela december ut, PUST! Men får tänka på att de är lov också, så jag kommer ju ändå vara ledig! Ska shoppa som en galning på mellandagsrean iallafall :)

Ska snart se idol, känns konstigt att alla idolerna finns knappt 15 minuter bilavstånd från mig just nu. Kunde inte gå på de eftersom jag jobbar imorgon, men så är det!

Vi hörs ikväll sötnosar, föresten vad händer för er ikväll?


It´s the climb <3

Goddagens ;)

Vad ska ni hitta på ikväll då? Kanske se på idolerna i Göteborg, framför min skola ;) eller kanske festa? Ta de lugnt kanske?
Själv ska jag jobba hela helgen så jag får ta de lugnt idag vila upp mig .. Får se på idol hemma istället, hihi! Funderar på att ladda ner mysteriet på greveholm? Har ju aldrig sett den(:

Nej, nu får jag ta och byta om. Hörs sen, puss!


Den mest klumpigaste 17 åringen!!

Hej igen,
Nu har jag kommit hem och de har varit supermysigt på liserberg, fick en riktig julkänsla!
Vi började med att åka skridskor, och de gick väl lite sisådär. Haha jag är så jädrans klumpig!!
Jag trillade liksom utan att ens rört mig, jag bara stod rakt upp och ner och kände att de började luta lite framåt och sen lite bakåt och sen helt pladask på rumpan.. Haha, gud va ja skrattade och de pinsamste var att jag kom ju inte upp sen!! Låg där på isen och kravlade runt hihi . Fick lite goa bilder på de, men de ligger på Emmas kamera såhon skickar väl dom till mig ikväll i hope ;)

Sen så hittade vi en liten fotostuga, där vi självklart fick bli fotade av den alldeles egna tomtefar! Haha måste vara långtråkigt för honom att bara sitta där och le hela tiden haha :)!

Visst är vi söta :) hihi, kommer mer bilder sen när Emma har skickat dom till mig :D


Ses sen, puss!


Kvällens outfit




Vet att bilden ser ganska konstig ut, men var tvungen att göra den lite ljusare för den var så mörk!

Får väl göra en :)

 

Okej första gången jag gör en Hiss / Diss lista men får väl göra ett försök :)

Julen så klart


Är inte julen så himla mysig? Tråkigt bara att vi oftast inte har en vit jul, men strunt samma! Tycker de är göör mysigt att se upp på lägenheten/hus när folk har adventljusstakar och jul stjärnor som bara lyser upp, eller ljusslingor runt om balkongen. Alla jul sånger, den goa maten, och så klart Kalle Anka! Den ska man ju se på varje jul, en tradition ju! Älskar denna tiden på året, när allt är mörkt och dystert. Så himla mysigt :)

Greys Anatomy

Jag måste ju självklart lägga upp denna serien på min hissar lista, så länge som den har spelats på tv.n så är den alltid lika bra! Den blir aldrig dålig, hoppas verkligen att dom fortsätter att visa denna ett tag till! Längtar alltid till Onsdagarna!



Blondinbella!!

Visst hennes blogg är ganska tråkig att läsa enligt mig, man fastnar liksom inte.
Men hon har ju kommit så otroligt långt! Hon har ett eget företag, skriver en egen bok, gör en egen klädkollektion och har en egen hemsida där hon säljer saker som andra affärer har kvar!
Roligt att hon arrangerar sig så himla mycket!

 

 




 

Julkalendern

Okej, eftersom jag drog upp julen på min hissar lista så måste jag ju ta med detta på dissar listan!

Ärligt talat, va fan är de för julkalender? Haha, nu låter de som jag är värsta nörden som följer varende julkalender men så är de inte. Jag tycker att julkalendern ska vara minst lika bra för både små som stora! T ex Mysteriet på Greveholm? Skit bra, enligt mig. Lit spänning men ändå lite barnslig :) Love it.. Men denna julkalendern, super hjältarna? Haha supersnälla silver Sara och Stålhenrik? Haha löjligaste som jag nånsin sett!!

 

Kissie

Okej, lite långsökt att lägga henne på dissar listan men måste bara göra det. Jo visst, jag läser hennes blogg det måste jag erkänna för hon skriver väldigt bra för man fäster sig väldigt lätt på det.
Men hon säger att hon stör sig på alla fjortisar, men är inte hon fjortis?
Jag tycker att de är väldigt fjortis att redigera bilderna för att förstora brösten, ta lättklädda bilder, sminkar sig så otroligt mycket, förstorar läpparna, ja de finns en hel jävla lång lista på denna flicka.
Men frågan är, varför ska hon förstora sina bröst när hon möjligtvis borde förbättra näsan? Om hon nu är så utseende frixerad så borde hon väl göra något åt de ?


Köpte nya skor :)

Nu kom jag precis hem, varit i stallet, köpt skor och sen kommit hem igen :)
Köpte faktiskt ett par skor inne i skopunkten , de finns faktiskt väldigt fina skor där! Testade ett par stövlar med klack på, riktigt snygga! Fast jag köpte dom inte eftersom jag känner inte att jag har någon använding till de än.

Visst är dom snygga? Dom är fodrade inuti också, så de blir riktigt varmt och gott :)

Det tråkiga med skopunkten är bara att de är ganska dålig kvalité, men de är ju billigt så man kan ju köpa flera stycken ;)


Jul på Liseberg

Godmorgon sweethearts!

Hur mår ni idag?
Själv mår jag bra, har bara världens träningsvärk! Haha, är totalt otränad! Fast jag har alltid trott att jag har en skit bra vältränad kropp me tydligen inte! Haha :)!

Vad ska ni göra idag då?
Själv ska jag snart iväg till stallet och fixa där snabbt, sen dra iväg och köpa skor med mamma och brorsan. Och sen ska jag möta upp Emma i kungsbacka för vi ska senare till Liseberg och åka skidskor och fika nånstans, haha!

Ganska ironsiskt ändå, jag stället frågor till någon som jag inte ens vet vem det är. Det är ju ingen som kommenterar vilket jag tycker är ganska tråkigt men man kan ju inte direkt tvinga någon till att kommentera!

Som sagt ni vet ju om att jag är en hästnörd, så ni kanske vill se någon bild på min häst som jag spenderar halva min tid hos :)!

 

 

För er som är hästintresserade och kan lite om hästar kanske vill veta lite mer om honom ;)

Han heter Adrian och är född -97. Har ägt honom i 7 år och han är importerad från Irland. Jag köpte inte honom för att jag ville tävla och komma upp i sky höga klasser. Utan jag var en liten flicka på 10 år som de bara kretsade hästar runt i mitt huvud, så han är då min första ponny. Och de BÄSTA som någonsin har hänt mig, låter kanske löjligt för er som inte vet hur de är. Men som sagt jag är ju en hästnörd i all dess like!:) haha.

Men har tävlat honom ett antal gånger också, i både hoppning och dressyr och de har gått fint. Bara att han är världens löjligaste ponny måste jag säga. Rädd för allting. Och då är de inte så lätt att komma runt en hoppbana med läskiga hinder eller en dressyrbana med dressyrstaket som kan äta upp en när som helst!

Men men, nu vet ni lite mer om mitt liv! Nu ska jag göra mig iordning. Pusshejs <3


Bakat pepparkakor!!

Hejsan alla söta bloggläsare :)

Hihi, är lite glad nu när Elin har länkat mig, har haft HELA 16 unika besökare hahahha!:) Lite nytt rekord för mig måste jag pinsamt erkänna :) Brukar ha runt 2-8 om dagen hahah :D Men så är de , inte ge upp!

Idag har de varit roligt i skolan faktiskt , gympan var väl sådär.. Lite tråkig hände inte så mkt! Gillar när man tävlar med alla andra inte bara mot sig själv :)!
Sen hade vi djurlektion och lärarna fattar nog inte varför jag valde att gå djurlinjen , är rädd för alla djur nästan!!

När vi var inne i reptilrummet (då elin hade så roligt att hålla i alla ÄCKLIGA djur) så skulle Josefin skoja med mig att jag hade en sysha på ryggen. Och självklart gick jag på de, så jag började skrika och blev skit äcklad efter de. hahha!:)

Ikväll har jag och mamsen haft jul mys , bakat pepparkakor och lagt glasyr på dom! haha jag skulle skriva god jul på en av kakorna men de blev god jol hahah :P!



Haha fint gjort av mig va:D??

Dags för Gymnastik!!

Nu drar jag iväg till skolan, skall ha gympa på morgonen :D



Får väl bli min gråa mjukis dräkt då haha ;) hörs sen, puss

Rihanna - Russian Roulette

Är inte denna låten rätt bra ?



Kallt ute idag!

Är de inte riktigt kallt ute? Känner att man inte är så van när de är så kallt , så man fryser så lätt nu! Mina händer blir så torra när de är kallt med, så får börja smörja in dom :)

Nu vet jag iallafall varför kineser ocj japanare har så sjuuukt fint hår, ser så lent ut på något sätt haha!
Det är bara för att de är så fuktigt deras luft där nere, och så varmt också och de är bra för håret! Och vi Sverige bor vi har ju väldigt torr luft vilket gör att håret blir liksom så elektriskt och så luftigt om ni förstår vad jag menar :)

Ikväll ska jag ha tv kväll, först Ugly Betty och sen desperate housewives. Älskar dom programmerna, och imorgon är de Greys anatomy :) Härligt!
Dags att städa rummet med, tänkte julpynta lite. Hihi, hoppas att de blir fint. Kan ta kort på de sen :)

 


Nu förstår man vad riktiga vänner är ...

Kom nyss hem från skolan nu, seg dag idag!! Men så är de, allting kan inte ligga på topp hela tiden!! :) Fcik reda på att jag är ledig på Torsdag, underbart :) Och på Fredagar slutar jag halv 12 .!
Och mitt schema har ju ändrats lite nu, Måndag, Tisdag, Onsdag är ju de som vanligt.. Men på torsdagar har jag nu bara en lektion fram till jul likadant på Fredagar.. Har ja de inte gött? Plus att jag ligger på VG/MVG nivå på alla ämnerna UTAN att ha tagit i? haha, mitt liv är ju perfekt??

Svin kallt är de ute med, tur att jag köpte min jacka förra veckan då! Fast jag frös ändå i den, hihi :) Funderar på att göra en hiss/diss lista.. Maybe ;)

På väg till skolan!:)

Nu ska jag till skolan, slutar 14.40 .. så ses sen :) puss <3


RSS 2.0