Skit väder

Hej!

Ännu en dag i skolan, de går framåt. Ska sluta skolka, inte bra. Denna veckan har jag varit i skolan varje dag, försov mig i Måndags men inget mer. Det är bra! Nu är de lov också, då kan man få sova ut, gör roliga saker och ha kul! Det hände inte så mycket i skolan idag, eller egentligen oavsett om de är skit tråkiga lektioner oftast så har vi ändå skit kul i skolan. Mycket roligare att åka dit då!

Sjukt tråkigt när de regnar ute, man blir mycket tröttare då har jag tänkt på. Haha, idag blir de iallafall monté. Ser framimot de, de är roligt när de går framåt! Längtar så mycket då jag har tagit min licens och kan börja tävla på allvar. Jag vill verkligen detta med monté, vill komma långt på de. Faktiskt första gången jag har haft så intresse i just en gren. Har ju alltid tyckt de är roligt med ridning och sånt, roligt att hoppa och klart man har haft mål och sånt där, men ändå inga realistiska mål. Liksom när man var ung, jag vill bli som Malin Bayard. Haha, lekte häst och sånt när man var liten hahaha.

Jaja, ska byta om nu. Inte alls roligt när de regnar, så har jag glömt mina regnbyxor i stallet också. Well done!


Finns inga ord
Anna

Meet me half way

Hej!

Idag har de varit en ganska bra dag, försov mig inte till skolan, gick väldigt bra på data provet, slutade tidigt och skit skönt väder ute! Helt underbart. Känns riktigt bra att våren är på väg nu, får sluta använda min tjocka vinterjacka. Men den är ändå skön, för på morgonen är de så kallt ute. Sen när solen kommer är de as varmt, konstigt ändå.

Ibland är de ganska jobbigt att äga en häst, visst de finns skit mycket fördelar till de! Dels så är man ute mycket mer än vad dom är som inte har en häst, sommarkvällarna är helt underbara att rida ut på. Men jag har så jäkla mindre ledig fritid, jag hinner aldrig åka hem till någon efter skolan. Måste hinna med stallet först, på vintrarna är de skit kallt och när de regnar så måste man åka upp ändå. Man måste åka till hästen även om man är sjuk, kan man inte så måste man lösa någon som tar hand om honom. Kan ju liksom inte skita i de.

Men de är något som jag har valt, jag valde att köpa häst när jag var 10 år. Åren har bara runnit iväg, och jag tänker absolut inte sälja min häst för att jag vill ha mer fritid. Precis som att jag föder ut en unge så säljer jag eller ger jag bort min unge för att ja vill ha mer fritid. Okej, dålig jämförelse men ni förstår nog vad jag menar!

Nu måste jag hinna äta innan jag sticker till stallet, men jag skriver nog mer sen. Aiiight, Maya Fredin ;)? hahhaha

HAHAHAHAHAHA


Gjort om bloggen :)

Godmorgon!

Ja, ni ser att jag har fixat den lite! Eller lite och lite, redigerat i stort sett allting! Ibland blir man trött på allt gammalt och vill förnya det, så de fick jag för mig igår! Lite småändringar som jag måste fixa också! Det är väldigt roligt när man fattar HTML koden, för man kan ju verkligen fixa mycket! Så de som ska ändras nu är text stilen, alltså vilken stil jag ska ha. Sen en fråga till er nu då ..

Tycker ni att bloggen är bra som den är nu? Ska den vara helt vit, säg gärna några tips!

Finns de någon väckarklocka som typ kan peta på en eller knuffa på en eller nåt sånt? Typ när klockan ringer så kommer de ut en fejk människa som typ knuffar till en, för jag försover hela tiden! Som idag så har jag inte hört klockan ringa, utan då har jag gjort de i sömnen! Det är precis som att min kropp inte orkar sköta sig längre, för innan så försov jag mig väldigt sällan. Gick alltid upp när klockan ringde, nu förtiden så stänger jag av klockan i sömnen och får springa upp när mamma ringer eller när jag vaknar och fattar att jag har försovit mig.

Nåja, ska åka till skolan halv nio. Är i skolan vid nio typ, tio över. Får väl bli så! Inte mycket att göra åt, jag är hungrig men ja orkar inte äta. Nej nu får jag börja göra iordning mig så jag kommer iväg! Puss

Future and past at the same time
Anna

try sleeping with a broken heart

Hej!

Idag har de varit en ganska go dag, förutom att jag har jobbat. Men de var ju inte direkt så jobbigt, men jag märker att efter mitt förra jobb så stressar jag hela tiden. Tävlar med klockan hela tiden, mockar så fort jag kan, sopar så fort jag kan och tömmer kärran så fort jag kan. Men de är inget negativt med de, de är bra att vara flitig och vara uppe i varv för de är då man hinner göra de mesta!

Imorgon är de skola, ser framimot den. Det är ganska kul i skolan, vi har de kul där. Jag och mina vänner, även om lektionerna är ganska sega så är de kul ändå. Vi gör de alltid kul, skämtar alltid med lärarna, skämtar alltid med våra klasskompisar. Vad hade klassen gjort utan oss? Haha de är ju vi som livar upp lektionerna. Även om Ni ser ut att tycka de är jobbigt så Vet jag att ni njuter. Ni tycker de är roligt, vi tycker att de är roligt. Alla tycker de! Hahaha!

Nej  funderar på att göra om bloggen lite. Utseende mässiggt. Fixa lite med text stilen, färger osv. Ni får se senare.

It´s my time to stay
Anna

Ställ fram klockan en timma inatt?! ;)

Jag har sjukt tråkigt, kan inte göra ett skit idag eftersom jag ska jobba imorgon. Men så är de, pengar behöver alla. Vissa får njuta andra får slita ;) Hahaha, nej snart blir de Cypern. Längtar så otroligt mycket!
Jag och Emma kommer ha sjukt kul, längtar så mycket <3

She want´s it

Hejsan!

Jag vet att min uppdatering suger just nu, men är lite trött på den nu! Har inte riktigt så mycket att skriva om, men de får helt enkelt bli så att jag bara skriver hur mina dagar ser ut. Ni får läsa den om ni vill, tycker ni inte om de så skiter jag i de. Jag strävar inte efter att få så många besökare om dagen, jag har min blogg för att jag tycker om den och för att de är roligt att se längre fram hur de har sett ut i mitt liv.

Igår försov jag mig igen, men jag åkte till skolan direkt nästan. Åt lite och satt lite framför datorn sen åkte jag till skolan, hade velat vara hemma men jag ska sluta med att skolka nu. Tänk när man blir sjuk på riktigt? Känns bara så onödigt att stanna hemma, ska sköta mig nu. Måste de om jag ska komma in på min högskola. Vill ha en bra framtid, de är mitt mål. Jag ska bli djurskyddsinspektör och man kan inte lata sig fram till de. Man måste ha höga betyg, men de är ett roligt mål. Vill se till att djuren mår bra, mår dom inte bra så mår inte jag bra. Har alltid varit så, visst jag är en djurnörd de kanske jag är. Men ni får tycka de då, de är likadant som att vara läkare. Man vill se till att människor mår bra, jag vill se till att djuren mår bra!
Efter skolan åkte Maya hem till mig, var hemma hos mig en stund. Gjorde i ordning oss lite tills vi åkte vidare till Kållered. Där vi mötte upp Kim, Enes och Kim tror jag? Vi åkte till Kims kompis och var där en stund, senare på kvällen åkte vi vidare till ett annat ställe. De va lite roligare där, större utrymme och fler folk!

Kim och hans kompisar ville åka in till krogen, så segt att jag fyller 18 så sent på året. Mamma kunde då fan inte klämma ut mig tidigare! Vet ni va ja ska göra? Haha låter sjukt men ja ska planera mitt barn så de barnet fyller år tidigt på året. Typ Januari eller Februari, det vet jag att de barnet kommer uppskatta!!
Iallafall så åkte dom in till stan, jag tog Kims nyckel och gick hem till honom. Väntade där på honom tills han kom hem, kollade på en film och gosade med hans söta hund. Så söt är hon, en blyg liten tjej hahaha!

Imorgon ska jag jobba på mitt nya jobb, ska bli underbart! Det är så lätt, bara tio boxar. Jobbar först från 7-10, på den tiden ska jag hinna ta ut hästarna, mocka åt dom, ge dom lunch och fixa lite. Sen har jag ledigt från 10-13.00. Sen vid ett ska dit igen, fylla på vatten och sedan ta in hästarna. Kolla över dom lite, sen slutar jag! Underbart jobb eller? Haha.

I Can´t be no one else, I am who I am
Anna

Jaaa!

Fick tillbaka min plånbok idag, sån jävla tur har jag! Allting fanns kvar, sjukt glad!

Bara för det ska jag lägga upp denna bilden, den gör mig så glad :)


Min dag igår, not good!

Hej Kära läsare!

Förlåt att jag gjorde ett sånt kort inlägg igår, men jag var så uppspelt haha! Men ska berätta min dag som jag hade igår, vilket var ganska bra men inte vissa fall!

Det började med att jag var på väg in till skolan, hade försovit mig som vanligt. Så hade lite bråttom, ibland när jag åker ner till Mölndal där jag byter buss så ibland så tajmar inte tiderna. Men det finns så många val att välja mellan när jag ska till min skola. Olika bussar, spårvagn eller tåg, tar ju alltid den som kommer först!
Så till slut kom min buss, jag skulle ta med mig en adapter till Elin också som skulle få den plus att jag hade mitt headset i samma ficka så när jag hade satt mig inne på bussen så fick jag för mig att jag skulle organisera min fickor lite! Började med min innerficka, där hade jag adapter, headset, mobil, en massa papper, parfym, tändare, ciggpaket och min plånbok. Så den var ju ganska full!
Jag tog då ut min plånbok och la den bredvid mig, tänkte just då att nu får jag INTE glömma den! Jag fixade ordning mina fickor väldigt bra, hoppade av bussen och gick till skolan.

Vi har matkort på våran skola, så vi får dra den i en apparat för att kunna få en tallrick. När jag gick till min matsal igår med mina kompisar så kom vi till apparaten. (Detta var då ungefär 3 timmar efter) Det var då jag insåg att jag glömde min plånbok på bussen! Jag fick panik! Hade ju nästan hela mitt liv där i, haha låter kanske löjligt men mitt legetimation, bankkort, busskort, solkort, matkort och pengar. Jag började nästan gråta eftersom jag skulle få min lön idag och utan mitt leg får jag inte ut alla mina pengar! Utan jag får bara ut 1000 kr med hjälp av mamma när hon legitimerar mig hos banken. Allt hade blivit så himla mycket krångligare!

Mamma ringde iallafall vässtrafik och dom skulle ringa så fort dom visste något. Tiden gick och ingen ringde, när jag var på väg hem och precis innan jag gick in i min svale så ringde min telefon. Jag svarade, han som ringde var busschafför till den bussen som jag hade tapppat min plånbok. Vet ni hur överlycklig jag blev när han sa "Jag har din plånbok här" Det bästa man har hört på länge!!

Jag skulle då ner till Astra busshållplatsen för att möta upp honom med sin buss, jag åkte ner. Hade med mig min hund eftersom hon alltid hänger med till stallet. Jag satt där i ca 20 min, då ringer de på min telefon igen. En annan busschafför, hans buss hade gått sönder!! Sån otur jag fick då! Liksom hur höga är oddsen att en buss går sönder?! Inte nog med de, så tänkte jag att jag åker upp till stallet iaf även om jag inte har ngt giltigt färdbevis men ja var ju tvungen till att åka till stallet! Min buss kommer, och jag får inte ens hoppa in!
Tydligen så får de bara vara två hundar samtidigt på bussen för att förhindra att de ska bli bråk, men liksom hur ofta är de två hundar på samma buss?!?! Hahaha, fick sån otur där!

Det löste sig med stallet iallafall, sen på kvällen kom Kim hem till mig så de var iallafall lyckat :)
Ska snart ner och hämta min plånbok igen, hoppas att detta kommer gå bra!
Frågade också han som har den nu om han kunde kolla genom min plånbok och berätta vad som fanns kvar. Vad jag fattade de som så var allt kvar!!!! Så tack den underbara människan med hjärtat som lämnade in den till buss chaffören! Tack!

Så glad!!!

För ca en timmasen satt jag nästan och grät, var så arg på mig själv!
Hade tappat min plånbok på bussen på väg in till skolan, där i hade jag inprincip mitt liv haha!
Men så en snäll människa har lämnat in den så dom ringde mig nyss, tack så mycket!!! Fruktansvärt tacksam är jag!

Skriver sen, vet ju inte vad som finns kvar i den hehe

....

Well, bless my soul
You're a lonely soul
Cause you won't let go
Of anything you hold

Well, all I need
Is the air I breathe
And a place to rest
My head

Hahaha :D

Var och letade efter ett par sockar förut, hittade då ett helt album fullt med gamla bilder. Kom på sedan att jag har en skanner så jag skannade in bilderna,



hehe lilla jag hade på en klänning, inte så snygg kanske hihi



Lilla tessan när hon var valp, tror de var första eller andra dagen efter att vi köpt henne



Jag och min pappa, även om du inte finns längre så vet jag att du är stolt över mig!
Älskar dig pappa , du finns alltid i mitt hjärta!



Mamma & Pappa , efter bröllopet måste detta kortet tagit.



HAHA , mamma när hon var liten! Snacka om att vi är lika, eller tycker ni inte det? hahaha kanske inte frisyren då :) hihi

Dåligt jämn jämnt jämnt jämnt

Heej!
Idag har jag jobbat, jobbade med Henrik och han är verkligen grym att jobba med! Så jävla snabb och man behöver aldrig oroa sig för att man blir försenad med tiden. Så de är skönt , men däremot så har de varit typ storm och jag lovar att jag måste haft ängla vakt att inte fått ngn spark på mig idag!!

Sen blir jag så förbannad på en häst på jobbet, han bet sönder mitt headset! Älskade de så jävla mkt , måste lyssna på musik. Allt blir knas annars...

Aja , nej jag orkade inte alls skriva ett inlägg just nu men ni får nöja er med detta :D PUSSS

Att bli stenad?!

Såg nyss en film, stoned of soraya M eller något sånt hette den minns inte riktigt. Riktigt bra film och den gör att man får mer inblick på andras religioner och kulturer.
Jag respekterar helt och hållet andras religioner, de gör jag! Men jag respekterar fan inte när man kan dömas till avrättning som att blir stenad. Hur fan kan man göra ngt sånt?
Tänk och vara Kvinna i dom länderna, man har inte någon rätt alls! Avrätts bara pga ev otrohet. Dom ser ju bara kvinnan som skräp, dom ska laga middag, dom ska föda barn, dom ska städa.
Aja helt otroligt, mår illa på er som kan göra ngt sånt! Ni påstår att de är Guds vilja?! Ärligt, ni har fan inte alla bestick i lådan asså.
Jag ska sova nu, jobba imorgon. Blä på det! Är skit förbannad just nu, efter jag såg den filmen. Fattar bara inte!!


Kvällen som skulle blir så bra?

Hej!
Jag vet inte om jag har berättat för er att jag och Maya skulle till krogen igår, och ni kanske tänker nu att jag är ju inte 18? Nej de är jag inte, men jag trodde att en kompis till mig hans kusin jobbade som vakt på Trädgårn
och meningen var att dom skulle fixa in mig och Maya.

Jag och Maya var skit taggade till det här, vi skulle först förfesta i Lindome hemma hos Emma. Och där hade vi riktigt kul, jag och Maya spelade lite biljard samtidigt som vi drack.
23.15 tog vi bussen och tåget in till stan, vi var framme 23.40. Inne i stan fick vi vänta fram till 00.50 ungefär när dom ringde och sa att dom kommer och hämtar oss nu vid taxi bilarna.
Vi satte oss i bilen och körde iväg och jag frågade han som körde, (alltså han som sin kusin jobbade som vakt) vart vi skulle? Han svarade, vi åker till den ettan vi har varit innan. Så sa jag de men skulle vi inte till trädgårn?
Vet ni vad han säger då? Nej asså tyvärr, han slutade klockan 12. Förlåt tjejer.

Tror ni de var roligt att höra de svaret?? När jag liksom har väntat på de här hela kvällen. Nej inte alls roligt.
Vi åkte iallfall till den ettan och drack lite där. Sen ville dom åka och testa att komma in iallafall, men vi kom försent för de är bättre att komma när de är mycket folk istället.
Så allt blev misslyckat, så jag och maya ville åka och sova. Så hon åkte hem till en kille hon känner och jag åkte hem till Kim och sov hos honom.

Man ska aldrig hoppas för mycket för de blir aldrig som man har tänkt sig. Jag får helt enkelt vänta in min tid till att komma in på krogen haha :)
Tyvärr så tog jag inga bilder igår, hade inget batteri på kameran. Pusss :)

Bytt navel smycke! :)



Det var denna pirercingen ja köpte tillsammans med den andra, men har inte vågat prova den förräns nu :)

Ut ikväll kanske?

Godmorgon :)

Jag sov inte hemma inatt utan jag kom hem för ett tag sedan, en timma sen .. :) Kan bara ta de väldigt lugnt nu för börjar inte förrän tjugo i två. Så de är jävligt gött :) Känns iåförsej lite onördigt att åka till skola när de bara är e lektion, men skit samma jag gör de för mina klasskompisars skull hihi :D

Det känns lite fundersamt tills ikväll, ska ju hem till Emma sedan för att förfesta lite där. Men dom ska ut på krogen sen och eftersom jag inte kunde låna ngt leg så kan jag tyvärr inte hänga med. Men ska träffa Maya ikväll så jag får väl se vad som händer, ska dricka iallafall :)

Skriver mer senare när jag vet vad som händer! ;)

Ska börja ta mer bilder så de blir lite roligare för er läsare ;)

Stekt roompa?

Hej mina sötnosar!

Igår solade jag solarium, och eftersom jag inte gjort de nu på ett tag så tänkte att jag kunde försöka komma ikapp min brunhet så solade 30 minuter denna gången istället för 15 min..
Jag har alltid solat med hotpants innan, men eftersom de snart är sommar så tänkte jag lägga till med string istället så de blir snyggt till sommaren.
Men tänkte ju fan inte på att min rumpa är helt vit haha , så jag kan säga till er mina kära vänner att min rumpa är sönder stekt!! Hahaha, nej men de är inte alls roligt. Kan knappt sitta usch :(
Men så är det, Maya ska ta kort på den imorgon. Så kan ni få se en sönder stekt rooompa hahaha :)

Nej ska göra iordning mig nu , ska snart dra iväääg :) pussss

Dagens låt (Y)


Helt sjukt!




Håret




Håret blev faktiskt rätt bra :)

Godmorgon!

Blev en dag hemma idag iallafall, är fortfarande sjuk men på bättrningsvägen! Var i skolan igår och det var inte så populärt när man hade glömt sin nässpray hemma! Haha, ja ni förstår ju!
Men hade bara en lektion igår eftersom vi hade typ en halv studiedag, fattar inte varför vi inte hade en hel efetrsom alla andra hade de? Jaja, sen efter skolan åkte jag, mamma och hennes kompis till en second hand butik i Kungsbacka, röda korset eller nåt sånt där! Grymt fina möbler där, blev jätte kär i en soffa där och en spegel som var typ antik! Grymt fint!
Men orkade inte gå runt och kolla så mycket så satte mig vid deras typ så kallade fik?! haha och tog en kaffe och kaka och tyckte allmänt synd om mig själv haha! Sen blev de av till stallet där jag gjorde mina vanliga sysslor, finns inte så mycket och prata om stallet just nu!

Mamma skulle klippa sig igår också, så jag hängde med dit. Hon klippte sig riktigt kort haha men de blev snyggt! Jag skulle egentligen också klippa mig men så skulle jag bara toppa mig så de kändes onödigt att betala de när jag bara skulle klippa typ 2 cm ändå! Då kunde ju mamma lika gärna göra de på mig :)
Sen fick jag en sån där impulsiv grej haha, jag bestämde mig för att jag göra blonda slingor i mitt hår! Bara just för att göra lite förändring!

Det blev lyckat, dock inte blonda slingor men de förstår ju ni också! Hade ju typ svart hår, inte så lätt att få de blondt då! Men de är lite guldfärgat, tycker de ser riktigt coolt ut faktiskt ;)

Jag lägger in en bild på mitt hår sedan, puss!

Svar till Sara!

Hejsan!

Idag fick jag en kommentar från en tjej som hette Sara och som jobbade på mölndals bibliotek, hon frågade om jag skulle kunna tänka mig att ställa upp i en slags intervju.
Och till dig då Sara, självklart kan jag det! Jag skriver upp dessa frågor och besvarar dom här :)


Hur kom det sig att du började blogga?
Svar:
Jag har alltid tyckt om att skriva av mig, oavsett om de har hänt något tråkigt eller något roligt. När jag var liten skrev jag ofta dagböcker men som alla vet så gör de ju ganska ont i handen efter ett tag och dom sista meningarna blir ju ganska kladdiga, haha! Sen började mina kompisar blogga och jag var väldigt skeptisk mot det i början, liksom varför ska folk få veta vad jag gör i mitt liv?! Men efter många men så beslöt jag mig att jag skulle börja blogga iallafall. Så ah, det är min lilla blogg historia hehe

Hur ofta skriver du?
Svar:
Det är olika beroende på dagarna, ibland har man helt enkelt ingen lust till att blogga eller så har man ingenting och skriva om. Men minst är de ju en gång om dagen och ibland kan de bli upp till tre gånger om dagen!

Har du dagbok också eller blir bloggen som en dagbok?
Svar:
Min blogg blir som min dagbok!

Vilka vet om att du skriver och vilka läser?
Svar:
Alla mina vänner vet om att jag skriver blogg och dom flesta vännerna läser och säkert folk som jag inte känner! Försöker skriva upp min blogg överallt såsom facebook, msn eller bilddagboken!

Skriver du allt som händer eller är vissa saker för "hemliga" för bloggen?
Svar:
Jag försöker vara så ärlig som möjligt i bloggen men ibland blir de självklart för hemligt, man måste ju ha lite hemligheter för sina läsare ;)

Får du några reaktioner på det du skriver?
Svar:
Måste vara helt ärlig, folk har blivit så lata nu för tiden! Man har ju en statistik på bloggen där man ser hur många folk det är som läser om dagen, men de är inte ofta man får en kommentar!

Vad är bäst med att blogga?
Svar:
Det bästa med bloggen är ju då självklart att man kan skriva av sig om man mår dåligt eller är glad, och sen då när man blir äldre och förhoppningsvis finns bloggen kvar då blir de ju skit kul att läsa hur man upplevde sin tonårstid ;) Och sen då att statistiken höjs nästan varje dag, de är skit kul att se!

Hoppas att du har fått dina frågor besvarade nu!


Så rätt

Du försöker hitta skäl att stanna kvar
Han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar
Ni har lånat pengar och köpt en lägenhet
Han vet saker om dig som ingen annan vet
Ni har varit tsm i mer än 4 år
Ni har vuxit ihop och delar samma sår
Så du blundar och låtsas att du inte ser
Att alla brister som han har bara blir fler

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu

Du kanske funderar på alla minnen som ni har
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar
Han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar
Han är inte bra för dig, snälla ge dig av

Du borde veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting som du vill ha så lämna honom nu



Denna dagen asså...

Usch, idag har jag ju jobbat och det var inte alls roligt. I morse när jag vaknade kunde jag knappt svälja så ont jag hade i halsen, men det jobbet jag har så måste man oavsett vad åka till stallet och klarar man inte av de så får man iallafall åka dit och sedan försöka ringa någon under tiden man är på jobbet.
Men jag ringde aldrig in någon för jag tänkte att de var bara att härda ut. Så jag gjorde det, men de var jobbigt. Att mocka och ta i hårt fysiskt är ingenting jag rekommenderar när man är täppt och har feber + halsont!
Sen grädden på toppen så har jag slutat röka också, och idag var de första dagen för mig utan cigaretter. Och eftersom jag har så ont i halsen så är de inte ens gott att röka heller men jag har ju rökt sen jag gick i 7an och de är ju fyra år nu och man måste ju ändå ha sitt lilla nikotin i kroppen som den är van vid nu.

Så jag har haft några stunder idag som jag känt att jag verkligen behöver en cigg men de har gått, men när jag höll på att ta in hästrarna så finns de vissa hästar man inte klarar av att hålla tålamodet uppe. Dom går på en, trampar på en, naffsar på en och ibland får för sig att gå någon annan väg. Och vi håller ju i två hästar samtidigt så man måste hålla koll på båda två. Så var de ett par jag gick med, jag blev så jävla förbannad för en gick jätte fort och den andra gick jätte långsamt så jag fick ju hålla ena armen rakt fram å den andra rakt bak. Då blev jag jätte sur, och de hjälper att ta en cigg just då. Men nu hade ju inte jag en cigg jag kunde ta och jag kände hur röksuget och drog i mig, jag höll på att börja gråta och skrika samtidigt haha.

Så våra stalldörrar så har vi en krok på varje ytter sida på dörrarna för att dom sedan ska kunna haka upp sig på en krok på stall väggen om man slänger upp dörren.  Och de blev tvärdrag i stallet så kunde inte öppna någon dörr för då smällde den ju igen lika snabbt och jag höll i två hästar. Så jag jag gick till andra sidan av stallet där den dörren var öppen, och bara slängde igen den så hårt jag bara kunde för var så irriterad. Men jag tänkte ju inte på att när man stänger dörren så måste man trycka igen den för att sedan den andra dörren ska kunna sättas ihop med den ena. Så den studsa ju tillbaka lika snabbt som jag smällde igen den, och den metall kroken fick jag rätt in i höften. Och tänk er då, jag är skit sur och får den in i höften, det gör ju fasen inte saken bättre. Haha åh gud, de va inte kul!! Haha :)

Gilla inte!

Då har man blivit förkyld då, det gillar jag inte! Hatar att vara sjuk, speciellt imorgon då jag ska jobba. Men man får väl härda ut, tiden går ganska fort på jobbet också!

Jag har kollat ca en halv timma på melodifestivalen, och jag skrattar ihjäl mig! Vafan är det för låtar med egentligen? Vad har hänt med de svenska folket, låtarna suger ju! Och den som vinner ska ju representera Sverige sen internationellt och tänk om liksom Timotej vinner? haha oh harre
Men det har ju egentligen nästan aldrig gått bra för Sverige ändå, vi har väl vunnit en gång? Max två gånger...

Vi hörs imorgon eller senare :)

Fallin' out

Goddagens!

Hur mår ni idag då? Även om jag vet att ingen kommer svara, haha! Jag hoppas iallafall att ni mår bra, för det gör inte jag! Jag har ont i min hals, eller egentligen inte så ont mer är tjock i halsen har liksom svårt att svälja.. Hoppas jag inte blir så sjuk iallfall eftersom jag ska jobba imorgon, då vill jag inte känna mig sjuk för man måste verkligen ha all energi för att kunna orka. Men brukar bara lyssna på min musik och bara köra gärnet. Så brukar det gå iallfall, hehe.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här just nu, finns liksom ingenting att berätta just nu. Ingenting som är intressant för er iallafall haha.
Jag har börjat lyssna på lite äldre låtar nu, typ fastnat för dom på något sätt. Såsom Thomas Ledin och Per Gessle låtar, kanske inte så gamla men för mig så känns de gamla eftersom det finns många gamla minnen med alla dom låtarna.

Jaja, vet inte mer vad jag ska skriva. Håller faktiskt på och tvättar, visst är jag duktig? Tycker jag iallafall, :) puss

Lite smått avslöjande !

Nu är OS slut och det har ju varit det ett bra tag nu =/ .. Har varit lite dålig på att lägga ut lite information men har inte haft så mycket tid till det , menmen ....

Men som ni alla kanske har förstått så va det ju inte Anna som skrev massa om OS ! .. Men det hade ju varit roligt om det hade varit hon som gjorde det , liten sportfåne Anna hade ju vart riktigt gött :D

Men nu får ni ha det så jävla gött era gossar och töser // Raaagger !

Emma kommer snart :)

Gud vad lat jag känner mig idag , har varit hemma från skolan idag . Kollat på en massa filmer och bara gottat mig i min säng , det behövdes!
Senare åkte jag till stallet , och gud vad min häst var pigg idag. 13 goes 4 liksom , helt sjukt så pigg han är! Men han börjar bli frisk då så de är ju bara ett bra tecken!

Emma kommer snart hem till mig, vi ska färga håret lite och sånt där. Prata lite som vi tjejer gör! haha

Det har blivit något fel på dagens killar nu! Jag förstår mig inte på dom, varför ljuger alla killar? Varför har alla något att dölja :S? Och det värsta är att varje gång man har slutat umgås eller något slag med dessa killar man har lite känslor för så kommer en efter en sanning upp hela tiden. Vissa utav dom har redan flickvän och vissa utav dom är inte ens ett dugg intresserade utan vill bara leka runt lite.
Känns som det har varit så med varenda kille man har träffat nu , och det är inte bara för just min del som jag pratar nu utan för mina vänner också och även vänners vänner. Det har ju blivit fler och fler nu , som att det sprider sig. En sjukdom typ..
Men nu ska iallfall jag ge igen, ska aldrig vara ärlig igen mot er. Ni förtjänar inte det, vill ni ha de så här så FINE då kör vi detta spelet

EMMA TIDLUND



Emma Tidlund

Du är bäst, du är min allra bästa vän och jag kan prata med dig om allt utan att skämmas. Har känt dig enda sen jag var pytte liten, vi var hemma hos mig och bakade neger bollar och hade hur roligt som helst. Du klämde in mig i ett hörn och kittlade mig och du verkligen njöt att se hur jobbigt jag tyckte de var. Hahaha!

Vi ska ha en sån rolig sommar och framtid ihop, vi planerar hela tiden och jag tror att de kommer bli grymt roligt. Hoppas att vi är vänner för livet men de vet jag att de kommer vi att vara <3 Älskar dig, du betyder mycket Emma Tidlund


Apologize ...

Idag har jag tillbringat min dag till att söka jobb typ , så trött på att göra de för jag får ju fase inget jobb. Okej jag har två jobb , men de suger ju! Nej jag skojade lite där , det nya jobbet verkat roligt iaf!
Men just nu jobbar jag bara med hästar , jag skulle vilja testa på att jobba med människor. Verkar väldigt roligt, att liksom bara sitta och lyssna gör ju så himla mycket!

Min mamma jobbar inom vården, och det verkar riktigt spännande. Att bara vara som stöd till ensamna människor liksom... Men får väl se vad som väntas , om jag får någon napp eller inte hoppas verkligen det iaf! jaja whatever

Ska iväg och sola tror ja , jätte längesen nu! Undra om man kan ta två solningar på en å samma gång? haha vi hörs sen. pusss

Jag vet , Du vet , Alla vet

Jag försöker bara bry mig , jag försöker bara hjälpa till . Även om det är fel av mig att lägga näsan i blöt mellan er två. Men jag klarar inte av att se att han behandlar dig som skit som han behandlade mig . Men ska nog inte bry mig mer , bäst så . Ni får göra era misstag och jag hoppas att framförallt DU lär dig av dom . Finns inte så mycket mer att säga till Dig , men jag hoppas att du är försiktig. För att jag vet mycket väl vad han är kapabel till ...

Det är nog inte rätt av mig att blanda mig i, så jag ska sluta med det.
Det är inte det att jag inte har släppt honom, för de har jag verkligen gjort. Vill inte ta mer skit av honom,
och även om Du lyssnar på mig så kommer han ändå skaffa sig ett nytt
offer att kunna lägga sin skit på.
Det här kommer aldrig att sluta , det har precis börjat. Han skaffar en ny tjej, trycker ner henne på botten som sedan kommer må helt uselt och undra varför Han beter sig så mot henne?
Varför sätter Han regler?
Varför får jag inte umgås med han/hon?

Jag vet precis hur du känner just nu eftersom jag själv har suttit på samma båt
Det är svårt att komma ifrån honom, men jag har klarat det
och jag vet att Du också kommer göra de
Bara du litar på dig själv och lyssnar på dig själv.

Jag just nu :)

Haha sitter vid fönsterkanten med en laptop i knät :)

 


Skolan...

Godmorgon mina hjärtegull, har ni sovit gott eller :)? För de har jag, ville helst inte gå upp i morse men var ju så illa tvungen tyvärr... Mamma sa nog till mig tre eller fyra gånger, .....ANNNA!!! Gå upppp! Haha

Igår var ju som sagt veterinären hos min häst, han kollade genom honom ganska snabbt med sån stetoskop. Lyssnade på lungorna och även tryckte under halsen så han hostade och lyssnade på halsen samtidigt.

En hals infektion hade han fått, ungefär som en helt vanlig förkylning fast en liten värre hosta bara. Så han fick två olika mediciner, en antibiotika och en för själva halsen. Alltså slemlösande.

Har ju hört att de har gått kvarka runt omkring stallarna nu, men jag gick inte och läste om det igår och symptomerna för kvarka har inte Adde. Det ska vara feber dessutom och vi har tempat Adde i fyra fem dagar och ingen feber har han inte. Men jag tror veterinären vet bättre så hade han misstänkt de så hade han ju självklart gjort prov på de.

 

Så nu har jag ett eget litet jobb för mig själv denna helgen, ska åka upp till stallet tre gånger per dag, lördag och söndag. En morgon, en lunch och sedan em/kväll. Och ge honom sin medicin då med andra ord :) Han är ju lite speciell så vem som helst kan inte göra det, eller klart de kan dom ju men jag vill inte skrämma upp honom inödan så de är ju bättre om jag gör de eftersom han litar på mig!

 

Sitter just nu på en Svenska lektion, men ska strax fixa ordning ett arbete som vara klart nästa vecka. Ha de gott så länge <3


Skolan, snart stallet!

Tjoho!

Nu sitter jag i skolan ¨på Samhälls lektionen, jag slutar om typ en halv timma.. Ska till stallet sen direkt efter skolan, veterinären kommer ju idag. Hoppas att de kommer att gå bra, är lite nervös..

Sen ska jag nog inte göra så mkt, funderar på att åka och sola idag. Väldigt längesen nu må jag säga!!

Orkar inte blogga så mycket mera, mer än att jag vill bara säga att jag är MÄTT!!!haha :)


DAGENS LISTA

Dagens humör: Glad men ändå lite nervös inför em.

Dagens mående: Just nu ganska trött, men ser att de är otroligt fint väder ute. Så alla är väl glada idag?;-)

Dagens borde: DUSCHA!! Sitter ju bara här vid datorn och ser att klockan bara rinner iväg men jag gör ju inte något åt saken?

Dagens frisyr: Usch, det vill ni inte veta! Måste ju duscha NU!!!

Dagens smink: Blir väl lite mascara och puder, as usual! :)

Dagens klädsel: Just nu, mammas morgonrock!

Dagens planer: Skola, sedan träffa veterinären!

Dagens materiella vill ha: För trött för att tänka?

Dagens fundering: Hur ska jag klara av engelska testet när jag inte ens pluggat? Måste komma på en snabb lösning

Dagens beroende: Kaffe!!!

Dagens tråkigaste: Fortfarande för kallt ute

Dagens längtan: Hm, längtar till veterinären säger. " Nej men det här är ingen fara, de går över om ett par dagar!"

Dagens superlängtan: Låt mig tänka...

Dagens tidning: METRO!! Haha

Dagens låt: Jason Walkers "Cry" Så otroligt bra, finns bara på Spotify, synd då att jag inte har de!!!

 

 


Kan de inte bara bli vår snart?

Hej!
Är riktigt trött på denna vintern nu må jag säga, kan de inte bara bli vår snart och sen sommar?? Måste de vara en sån lång vinter? Jag är inte gjord för kalla vintrar, jag är gjord för värme. Värme är mitt ideal :D Haha!

Tränade monté idag, det var roligt men ganska svårt. Vi voltade idag, så man gör på tävlingar etc.. Men de var skoj!
Min häst var också väldigt pigg men de gick an iallafall!

Har haft oerhört mycket att göra denna veckan, väldigt mycket i skolan. Men de gäller bara att ligga i så ska de fungera!

Var på universeum idag, roligt och spännande. Vi fick bara bakom "kulisserna"  och kolla på de nya djuren och karaktärsdjuren. Alltså dom djuren som inte visas ute på utställningen.
Såg en massa äckliga ormar, giftiga och ogiftiga. Men min orm rädsla har nästan kommit bort nu så de känns skönt!
Såg även en orm äta idag, mycket spännande haha!

Sen var vi uppe i "lek" rummet, haha det var riktigt roligt. Det fanns en grejj där man skulle testa sin hjärnaktivitet och försöka slappna av jätte mycket och inte försöka tänka alls. Fasen så mycket jag tänker, tänker å tänker å tänker. Men försök ni att sluta tänka en gång, de går ju inte. Försökte tänka på en punkt, men de här diagrammet gick högt upp ändå. Haha Mayas däremot, hon vann hela tiden. Människan tänker ju inte hihi!

Ska duscha nu och sen sova , see ya

nu är de igång igen :)



Monté nu, see ya

Hatar detta

Att ha häst kan vara de bästa som finns, men också de värsta som finns! Min häst är som min allra bästa vän, känner honom utan och innan. Har ägt honom nu i 8 år och jag ser på honom när han inte mår bra.
Och att se min allra bästa vän lida är något oerhört jobbigt för mig. Läser överallt vad de kan vara det som han har fått och jag har besämt mig nu, ringer veterinären. Kan leda till fruktansvärda nackdelar om man inte ringer, och det är värt att lägga ut ett par tusen lappar åt sin bästa vän. Än att de kan leda till så pass långt att man måste ta bort dom.

Jag vet att vissa förstår inte bandet mellan häst och människa, eller djur överhuvud taget. Men ni ska veta att min häst betyder mest för mig. Ingen annan betyder så pass mycket som han gör! Vi har ett speciellt band mellan oss som inte går att förklara, men man ser det när jag tränar med honom. Han kollar på mig på ett sätt som sätter en plats i mitt hjärta, dom kloka ögonen som ser på just mig gör livet värt att leva. Att någon kan lita på en så mycket är helt ofattbart, han hade gått över eld om jag hade sagt att de var okej! Ni förstår inte , men jag gör det.

Får alltid ont i mitt hjärta när jag vet att han mår dåligt, något ingen av er kommer att förstå. Ingen kommer kunna ta över den stora platsen han har i mitt lilla hjärta. Ingen! Den bästa vännen man kan ha, kommer ihåg när jag bodde i Plönninge så var jag väldigt ofta deprimerad. Då kunde jag gå till stallet och bara sätta mig inne i boxen, att bara ha honom i närhet gör att jag känner mig trygg.

Men nu när han har trötta ögon och trött i hela sig gör så ont! Så fort jag tänker på de värker det i hela kroppen på mig, vissa av er kanske jag tycker att jag är löjlig. Men ni får göra det då, för vet ni vad? Jag bryr mig inte ett skit, tyvärr!

Skooolan!

Åker till skolan nu, skriver när jag är hemma igen! PUSS


Pluggipluggplugg!!

Haha heej! :)
Nu sitter jag hemma hos Emma, kom precis hit. Vi ska plugga lite och se på någon film kanske. Vi får väl se vad kvällen leder oss :)
Hon är iallafall nere och äter nu , och här sitter jag och skriver till er läsare så att ni har något att göra på en sån här tråkig dag. Visst är jag snäll!?
Hade prov idag, och de gick skit bra! Men jag blir galen på min lärare, hon har verkligen ngt emot mig! Ska prata med henne på Onsdag för nånting är de som inte stämmer för hon ska alltid hålla på att hacka på mig. Alltid varit så och de börjar faktiskt bli ganska tröttsamt nu må ja säga...
Fan va skönt, äntligen ett tangentbord som fungerar bra. För de gör de ju inte hemma hos mig, de suger ju. Jätte jobbigt att skriva för skriver man fort som jag gör så missar man alltid en bokstav så man måste gå om hela tiden. Skit irriterande...
Har ju en uppsats i Svenskan tills på Onsdag, så ska försöka göra lite på den idag. Lika bra att göra klart den så man kan börja fokusera på provet som kommer på fredag.
Men skriver mer sedan. Pusspuss

RSS 2.0