Att gå ut på krogen innebär bara en sak....

Hej!

Nu är jag äntligen hemma, slutade skolan 16.30 och åkte till stallet efter skolan. kom hem för en liten stund sedan! Är verkligen grymt trött så ska duscha och sen lägga mig.

Jag och Maya hade en liten diskution förut när vi va sjävla ute på skolgården, vi pratade om pojkvänner och olika händelser. Och de är ju stort sett 9 av 10 människor som går ut på krogen enbart för att träffa en snygg tjej/kille. Så va är de då för mening att gå ut på krogen när man redan har en partner och dessutom själv!
Alltså jag tillåter inte mina pojkvänner eller ah dom jag har haft iallafall nu är jag ju singel men jag tillåter verkligen inte dom gå ut på krogen själv, för de spelar ingen roll om man litar på sin pojkvän/flickvän men man litar ju inte dom tjejerna/killarna ute på krogen!

För vill man själv gå ut på krogen med bara sina kompisar och inte med sin partner så går man ju ut enbart för att jämföra andra tjejer/killar med den man har själv.
För tänk er själva, du är en kille t ex. Du har flickvän men du ska ut på krogen men vill inte att tjejen ska hänga med eller så kan inte tjejen hänga med ut för andra orsaker men du väljer att gå ut ändå. Du tar ett par öl, möjligtvis några shottar och går ut på dansgolvet.  Du är inte i ditt normala tillstånd och börjar dansa hel vilt. Några meter bort är de ett gäng med tjejer som är enormt snygga och dom kollar in dig, självklart känner du dig smickrad för att så snygga tjejer kollar in just dig.
Dom kommer fram och börjar dansa runt dig, kanske en tjej utmärker sig mer och går närmare dig och börjar ta lite lätt på dig. Klart som fan att du tänder på de , eller du går ju verkligen inte därifrån. Du tänker att äsch, vafan min tjej ser ändå inte . Eller du kanske tänker att de ska inte hända nånting, vi dansar ju lite bara .
Men så börjar denna tjejen kanske pussa dig på kinden elller ännu värre på munnen, alltså jag har så lågt tänkande om killar . Jag litar inte på någon kille och är inte killen riktigt jävla ful så självklart tänker killen just bara med sin k*k just i de tillfället. Kan sätta hur mkt pengar som helst att ingen kille hade bangat , men och jag skriver inte detta för trycka ner killar för jag tror att tjejer också hade gjort samma sak

Men de man inte tänker just på de tillfället att de finns en hemma hos dig eller hemma hos sig själv, som sitter ochär jätte orolig och nervös att du ska vara otrogen och inte få reda på nånting eller att någon av dina kompisar kommer att se detta och meddela dig de.Man tänker inte på sina kära runt omkring sig och hur mycket man faktiskt kan såra en människa. För tro mig , jag vet hur de känns när sitt hjärta krossas i tusen bitar. Ingen rolig känsla, ingen känsla man gärna vill känna igen. Därför drar jag alla killar över en kant, jag litar inte på någn. Och de är av egna erfarenheter jag skriver detta . Så tänk en extra gång innan du sårar någon på riktigt. Det finns gott om slampiga tjejer och vidriga killar ute på krogen, som enbart går ut på krogen för att få sig ett strul eller ett nummer. Det finns ingen mening att gå ut på krogen själv utan sin partner.



Jag & Maya, steker på rasten :)

Du är omogen

hej!

Nu är snart denna dagen över, shit dagen har verkligen gått fort. Började med skolan, hade ganska skön dag i helhet och de var helt okej. Började även med matte b idag vilket jag tycker är skit kul eftersom jag då tycker matte är väldigt lätt och då blir de roligt!

Efter skolan drog jag och maya till ett fik där vi fikade en stund, va faktiskt gott och ta en fika efter skolan och snacka lite. Sen kom Felix och vi tog en cigg och tjata lite sen åkte jag hem. På vägen hem från tåget fick jag världens kramp i magen, greps av panik då jag visste att jag hade bråttom till bussen men jag kunde knappt ställa mig upp. För en sekund tänkte jag att jag skulle ringa mamma och be henne hämta mig eftersom jag då hade så oerhört ont i min mage att jag började gråta. Men jag samlade kraft och gick med snabba steg till bussen och bet ihop, på bussen blev de ännu värre eftersom de började skumpa. Började gråta ännu mer eftersom jag fick så jäkla ont, tur såg ingen mig men så fort jag kom hem fixade mamma en värmekudde åt mig och så tog jag ett par tabletter och gick vila lite. Sen gick de över, skönt!!

Nu har jag varit i stallet och ridit min häst, hoppade lite idag och de gick väldigt bra! Får passa på att göra allt innan han åker så jag inte går miste om något:)



Väcker dåliga minnen men härlig bild ändå :)

Ont i magen:(!!

Hej!

Sov lite förut, de va faktiskt väldigt skönt. Har vari så fruktansvärt trött så de har varit sjukt! Men nu är jag lite piggate, bara de att jag har så grymt ont i min mage. Kan knappt gå ut med hunden utan att jag hukar mig för någon sekund då jag får sån kramp. Skit jobbigt, men tryckte i mig lite piller så förhoppningsvis så blir de bättre innan jag ska lägga mig.

Imorgon är de då skola, ganska go dag imorgon. Börjar 9.20 och slutar 14.10 så de är skönt! Nu är de sista veckan med min bebis sen åker han. Kommer bli ganska trist men då har jag bara mer tid till skolan och kompisar.
Ska snart se film med mamma, sen sova. Älskar att sova , så himla gott!!

I wish I missed the first time we kissed,
'cause you broke all promises
A.E.J

Helgen

Hej!

Har haft de riktigt roligt i helgen faktiskt. Det började i Fredags då jag var på Liseberg med Maya, Felix & Adam. Gud vad roligt de var! Vi åkte allt, alltifrån balder till höjdskräcken, gick gasten också. Den va ganska dålig men jag skrek jätte mycket haha. Blev ganska rädd.
Efter Liseberg drog jag till Parken, var inte alls taggad till krogen men var typ bara där två timmar så sen stack jag. Hade sån jävla skoskav också så fick gå barfota i stan. Inte så kul!!
Igår var jag på nattbio , såg på Eclipse. Den sög verkligen, var riktigt dålig. Bara en jävla massa drama hela tiden.

Idag ska jag iväg och sola solarium sen ska jag nog träffa Emma. Fast är riktigt trött men jag får se sen. Här kommer bilder från liseberg och de är taget från Mayas blogg :)



<3



Innan uppskjutet, var jätte nervös haha (:



Adam & jag, haha shit ni skulle bara veta (:



All night long
A.E.J

Morfindrogad?!

Hej!

Nu är jag hemma efter en lång dag tillbringat på Östra sjukhus. Där innehöll de skratt, gråt, morfinsprutor och blod. Låter äckligt och de var de, eller rättare sagt är! Tänker inte gå in sådär i detalj vad jag gjorde men kan ju iallafall erkänna att jag har fått testa på hur de känns att bli nerdrogad av morfin. Maya fick sig allt ett par goda skratt, och de kan jag förstå! Så som jag betedde mig och såg ut haha!
Från att gråta som en stucken gris till att le och tycka livet är underbar, förstår att man får sig ett skratt av de!

Nu är jag hemma, och är otroligt trött eller mer seg faktiskt för att fått förlora så mycket blod och fått så mycket morfin.
Nu ska jag vara social med Emma, hade lagt detta som utkast så hann med en fika med henne plus att jag var på Kicks och köpte en ny parfym och en fondation. Köpte en britney spears parfym :)

Schemat suger!

Hej!

Förstår inte vad schema läggarna tänker när dom skriver vårat schema, dom trycker in en massa kurser vilket blir otroligt långa dagar med långa lektioner!
Räknade ut att vi har 6 nya kurser som vi ska läsa nu på hösten, slutar 16.30 tre dagar i veckan. På en fredag!! Fy!

Idag har jag iallafall varit i skolan, sen efter skolan åkte jag själv in till stan. Ville ha ett par converse så jag köpte ett vitt par, köpte även hårfärg så nu har jag klippt mig och har även färg i håret. Mörkbrunt blir de.
Klippte ganska mycket, typ 6-7 cm men de behövdes verkligen för de var otroligt slitet mitt hår.

Imorgon blir de ingen skola, jag ska till läkaren och vara inlagd inprincip hela dagen. Men Maya hänger med då med så vi får underhålla oss på något sätt hah! Men de blir nog bra förhoppningsvis.
Är otroligt trött efter denna långa dagen , och jag säger bara ett råd till er där ute. Va aldrig inne i stan själv, för man känner sig så liten och vilsen hahaha!

Skolan!

Outfit inför skolan!


Imorgon börjar skolan, imorgon gör jag mitt livs beslut

(Haha den fanns visst på utkast, ber om ursäkt för förra inlägget hihi)

Hej!

Jaha, imorgon börjar skolan. På något sätt så är de en lättnad, då behöver man inte planera dag efter dag om vad man kan hitta på. Då är redan halva dagen planerad för en, ser inte fram i mot själva pluggandet men just träffa mina goa klasskompisar. För vi har ju alltid roligt i skolan, oavsett om de är en skit tråkig lektion så lyckas vi alltid göra lektionen rolig.

Imorgon ska jag också påbörja något, ingenting jag tyvärr vill berätta för er men vissa vet redan om de. Även om de var ett väldigt tungt beslut att göra så är de rätt, iallafall mot mig.
Men som tur är så är Maya med mig båda dagarna och stöttar mig och de känns väldigt bra att man har bra vänner runtomkring sig som stöttar än oavsett vilket beslut man än ville ta. Men de kommer fler gånger, då timingen är rätt och miljön är OK.

Inte denna helgen utan nästa helg flyttar min ponnyskrutt. och på ett sett så känns de väldigt bra! Just för att för en gång skull kunna lägga all sin tid på mig själv och skolan. Vilket jag aldrig har kunnat göra innan. Men självklart kommer han tillbaka till mig, vi tar bara en paus mellan oss efter alla 8 år :)





Imorgon börjar skolan, imorgon gör jag mitt livs beslut

JAG HATAR MIN JÄVLA F*TT DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skrev ett as långt inlägg och sen hacka jääääääääävla skiten upp sig så allt försvann. Hade jag haft pengar så ja kunde köpa en ny egen data hade jag med NÖJE slängt ut denna jävla skiten på gatan för just nu hatar jag den och lust att ge den feeeeeetaste smällen så han kommer se stjärnor resten av sitt liv. BAJS

Lördag

Hej!

Ni förstår inte vilken lättnad de är för mig att de är sista gången jag ska jobba imorgon, för jag är så trött på de. Blir bara värre och värre och de är så jäkla tungt.
Så ska vara arbetslös ett tag, får leva på mitt studiebidrag så länge tills jag hittar ett nytt jobb. En sak är jag säker på och de är aldrig mer i ett stall. Man behandlas precis som en slav enligt mig, ingen tar hänsyn till något. Så goodbye till de!!!!!!!

.

Jag har ingen aning om vad man kan hitta på för något idag. Känns väldigt deppigt just nu.
Läste föresten en bok häromdagen som heter Varför, väldigt grotesk bok men ändå ganska bra. Handlade om en familj som flyttade till sverige från chile, flickan i familjen var 10 år när hon flyttade till sverige. Redan från första dagen i den svenska skolan har hon varit mobbad, folk kallade henne svartskalle och alla skrattade när hon försökte prata men hon hade ingen bra svenska . Och de kan man ju förstå.
När hon var 16 år träffade hon en kille , de blev tillsammans och efter 2 år med varandra gifte de sig. Men de va inte direkt någon dröm hon levde i, på deras bröllops natt var hennes man otrogen mot henne. Med sin halv syster!
Han slog henne för ingenting , blev psykiskt misshandlad hela tiden och ingenting var bra. Hon skaffade barn med denna mannen och hon får leva med att hennes barn har blivit ganska sjuka efter all upplevelser när deras pappa ständigt misshandlade deras mamma.
Efter 16 år kom hon ifrån denna mannen, hennes son hade gått till socialen och anmält sin pappa för misshandel.
En otroligt bra bok, men man ärväldigt arg när man läser den. För folk runt omkring henne vet vad som pågår men ingen hjälper henne. Vilket fall som helst så slutade den lyckligt och de är huvudsaken!

Hmmm

Hej!

Okej, ja klarar nog inte av en veckas paus trots allt haha! Ska inte ställa så höga krav på mig själv med bloggen utan skriva de ja vill skriva. Like it or not..

.

Träffade Maya igår i stan, de va ytterst trevligt. Vi träffades först på tåget så sedan gick vi till hennes pappas jobb och lämnade lite saker. Maya skulle leta efter en BH så vi gick till H&M , precis innan hon gick in i provrummet såg jag en tröja som jag typ blev kär i direkt haha. Satt som den var gjord för mig, älskade den så jag köpte den . En mysig tröja ja ska ha till vintern. Maya köpte en fin svart BH ifall ni vill veta heheh :)
Sedan gick vi till ett fik, vi satt där ute och de var skit varmt den dagen så de va perfekt att sitta där. Nackdelen var bara att de va så jäkla trångt så en tjej gick förbi vårat bord och "Råka" stöta till de så ja fick kaffe över hela mitt ben , på jeansen. Hon bad inte ens om ursäkt så blev väldigt irriterad.

.

Idag åkte jag med mamma ner till mölndal för att fixa internetbanken. De gjorde rätt idag så äntligen kommer jag in på de. Som tur är :) Köpte också lite mat som ja lagade hemma. Blev as gott och jag blev stolt över mig själv att jag klarade de haha!

.

Gillar inte dom är få dagarna som är kvar innan skolan börjar, för de flesta har redan börjat skolan så nu sitter man mer eller mindre och väntar på att skolan ska börja. Men jag längtar verkligen tills nästa vecka då vi ska till Liseberg, ska bli riiiktigt kul och jag längtar som fan!

Första steget till att sluta röka :)

En vecka kvar

Hej!

Nu har jag klätt på mig , ska snart sminka mig lite också och sedan ta på mig skorna, sätta mig i bilen och åka ner till mölndal. Ska på ett möte sedan snabbt till banken, efter de ska jag träffa Maya. Ska fika lite tror jag och hon ska hitta en BH.

Har börjat gå mer och mer med klackskor nu och de känns väldigt bra. Eftersom jag ville börja göra de.

Fan har verkligen ingenting att skriva om, as tråkigt för er och läsa ju. Tror jag tar en paus en hel vecka me bloggen nu och börja skriva när skolan börjar iställlet! Puss


Hoppas verkligen!

Tjaa!

Vaknade runt 10 idag , kan inte sova så längenu för tiden. Men de är bara bra så jag inte är allt för trött när jag börjar skolan.. Känns både upp och ner angående skolan, ska bli skönt att få träffa alla igen men lite segt med allt plugg. Men samtidigt så börjar alla nya kurser också, ska bli kul! Måste även köpa lite skolböcker och pennor och sånt, ska även börja med körkortet!! :):)

Kände verkligen för att skriva förut men de känns inte så nu! Gud, de är så mycket i mitt liv just nu.Jobbigt!!! Men jag klarar av detta, absolut. Gör mig bara till en starkare människa!

Lyssna & njut




No I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love I loved the most

I learned to live half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I learned to live half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are

And it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I would have missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises
And now you're back
You don't get to get me back

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are
Who do you think you are
Who do you think you are

Klyven...

.......


Det här har variit absolut livets svåraste stund, och även beslut. Tänkt på båda för och nackdelar, jag väger helst till ett beslut men vet att de aldrig skulle fungera.
Så är mer eller mindre tvungen till att ta detta beslut, även om halva mig inte vill. Men de kommer komma fler gånger absolut, hoppas de är snart iallafall. För jag vill verkligen men inte med dig.

Har ni också haft en bild på hur eran framtid kommer att se ut? Jag har iallafall en bild, jag jobbar som djurskyddsinspektör, egen fin bil, egna hundar, eget hus och en underbar pojkvän och även skaffa barn. Men på något sätt så känns den bilden långt härifrån just nu. Min framtid kanske inte alls kommer att se ut så, ja menar nu är jag 18 år jag är myndig, kan flytta hemifrån, skaffa pojkvän , bilda familj.

Men kommer de ens att se ut så? Ja är ju ändå vuxen nu.. Minns när man var liten, så sa man alltid när jag blir stor kommer jag vara rik, kommer ja vara mamma, kommer ja ha ett eget hus. Men jag är ganska osäker på de nu. Det är jobbigt, jag är klyven. Jag vill så gärna men man måste tänka framåt!! Man får inte leva i nuet bara, de fungerar inte så. Jag är fortfarande barn, de känns så iallafall. Jag är mammas lilla dotter, jag vill inte bli vuxen än!
Allt var så mycket lättare när man var liten , hade inga bekymmer. Usch, tänk när mina barn kommer få uppleva tonåren! Det är så mycket krav, så mycket utsida hela tiden. Tonåren är nog den värsta tiden, iochförsig så är jag fortfarande kvar i de stadiet,,,
Framtiden kommer närmare och närmare för var dag som går, den är snart här , den är här. Snabbare än vad man kan ana.....

SHOPPAT! :)


..

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down

Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playin' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

Mina nya kläder...



Haha min katt...





Jag vet, bilden är väldigt mörk, fick göra om den lite för att den blev så suddig

RSS 2.0