Ensam igen ...

Hejhej!

I helgen har jag varit i Falkenberg och träffat min pojkvän Nicklas, riktigt mysig helg har de varit. Kom dit vid ett så åkte vi hem till honom, gjorde inte så mycket fram till klockan 5 då vi åkte in till stan. Sen åt vi middag på en resturang Harrys. Jätte gott var de och det var mysigt och roligt! Blev ju lite mer disco på kvällen/natten och de var riktigt kul!

Så nu sitter man hemma, ensam igen. Tråkigt att man bara träffar honom på helgerna men sånt får man leva med. Har inte gjort alls mycket i idag, har fått världens rökhosta också så hostar som en gammal tant just nu. Låter inte så trevligt kanske ...
Imorgon är de skola igen, ska egentligen ha omprov imorgon men ärligt talat så skiter jag i de. För jag vet mycket väl att jag inte kan ha fått IG på de.
Nu ska jag prata klart med mitt hjärta sen lägga mig och sova.

Your love is my drug
Anna

Falkenberg idag

Hej!

Kommer inte kunna skriva i helgen för jag ska till Falkenberg, ska träffa min pojkvän Nicklas. Ska bli trevligt, vi ska äta middag idag och sånt lite mysigt. Kommer hem igen på Söndag. Alltså imorgon :)

Usch, jag hatar mensvärk. Det är något som jag bara kan spy på, fattar fan inte varför killar kan få lite också. Nåja, gud skapade oss för att vi är bra på de vi är :) Hahah, kristen eller?!
Var ju som sagt på Ullared igår, vi åkte klockan 08.30 igår morse och var framme typ 09.30. Inte alls så mycket folkt igår, det var liksom ganska skönt att bara gå runt där och kolla lite. Det brukar vara smäckat med folk annars, men nu var de typ som en vanligt affär. Typ willys. =)

Kan lägga in en bild sen hur jag ser ut :) Pussss

Ullared = BILLLLLIIIIGT!!!



Totalt = 976 kr



Vit Kofta = 129 kr



Skinn jacka = 149 kr, egentligen 699 kr



Nit väska = 69 kr



Lite saker till hästen och brun kräm

Köpte också ett par jeans leggins för 99 kr och en tunika för 99 kr, samt ett skärp för 30 kr. Glucosamin till min hund köpte jag också för 189 kr.

Billlligt :D

Torsdag

Hej!

Idag försov jag mig, fast egentligen inte för jag är så trött utan för att jag helt enkelt inte orkade gå upp. Men till slut gick jag upp och sedan åkte iväg till skolan, hela morgonen försökte jag få tag på min vän Maya. Men hon svarade inte, i början blev jag bara irriterad. Sen efter de hade gått ca 50 samtal till henne så började vi bli oroliga. Vi var jätte nära på att ringa våran lärare Kalle för att få tag på hennes föräldrar, vi trodde seriöst att de hade hänt något. Eftersom klockan 11 igår kväll hade hon skrivit att hon var påväg hem till Lovisa, så hela klassen satt och var jätte oroliga. Till slut så skriver den där lilla krabaten att hon är hemma hos sin pojkvän och att hennes mobil var på  ljudlös, då hade jag spenderat 20 spänn på att skicka sms till 118 800 för att få tag på hennes hem nummer. Bajs unge är du maya!! Haha

Sen efter skola träffade jag Maya och hennes pojkvän, skulle hämta min Cider som var hemma hos honom sen Valborg. Skönt att få ha dom hemma nu, :)
Imorgon ska jag till Ullared, ser jag framimot. Köpa lite saker till hästen och även mig. Kommer säkert lägga upp bilder på vad jag har köpt. Ska strax åka till stallet. Ska troligtvis hyra ut honom till höst, vet inte riktigt om jag ska hyra ut honom halvt eller helt. Men de är en del som har svarat på min annons så jag ska träffa dom under sommaren och sedan bestäma mig till höst. Finns både fördelar och nackdelar på båda valen, riktigt svårt beslut. Men jag får helt enkelt gå på magkänslan till höst, se hur de känns osv.

You are so special boy, I love you so much <3
Anna

Ledig dag!

Hej!

Tänk att jag går upp kvart i sju frivilligt på en ledig dag? Haha, nej men jag skulle faktiskt ringa till vårdcentralen. Så trött på min "förkylning" hela tiden, ska göra ett allergi test på pollen faktiskt och se om de verkligen är de. Jätte irriterande atthelt plötsligt bli jätte förkyld så fårt de är varmt och skönt ute men jag känner mig liksom inte sjuk. Jätte konstigt att förklara, men ni som är de vet nog vad jag menar kanske.

Tänk om allting kunde bli som jag vill med bara en blinkning, livet hade varit så mycket lättare då. Jag hoppas verkligen innerligt att de blir som jag vill med min ponny, att jag slipper hyra ut honom till en främmande människa istället så kanske min medryttare hyr honom halvt. Men inte säkert än, men jag hoppas och önskar som bara den! Jag måste nämligen göra så här eftersom jag knappt har tid till honom, känns inte rätt att tre olika personer har hand om honom i veckan. Men vi får hålla tummarna, jag har visserligen mejlat med en familj som jag tycker låter jätte bra, så de är andra alternativet. Men vill ha första, haha :) Men jag tror jag får reda på svaret i eftermiddag.


Skolan igen!

Hej!

Nu är jag i skolan, denna veckan och två veckor till så är de skola. Sen är de sommarlov, så jävla skönt. Snacka om att man har väntat på den dagen så länge nu! Men tiden har gått väldigt fort!
Ganska skönt att kommit tillbaka till skolan nu faktiskt, men praktiken var riktigt roligt! Kommer sakna de jätte mycket.

Blev ett kort inlägg, slutar nu. Skriver sen kanske. pusss


En ny dag, nya möjligheter

Godmorgon!

Jag är trött, så jävla trött att ja bara kan lägga mig under bordet och somna in direkt. Jag är trött på praktiken, jag är trött på vardagen och är helt enkelt nästan trött på allt. Det ska bli skönt med sommarlov snart, känner att jag behöver lite lugn och ro. Det har varit sjukt stressigt i skolan med alla nationella och prov/inlämningar som ska in, och nu med praktiken. Fast de är bra på praktiken, tycker om de jätte mycket men känner att jag vill komma tillbaka till skolan. Till mina kära vänner och komma tillbaka till den vanliga livscykeln. Det har hänt så mycket förändringar i mitt liv som jag aldrig trodde att de skulle hända, men de är bra med förändringar då vaknar man till liv igen.

Egentligen skulle jag tagit bussen som gick nu men jag hann inte, eller ah haha satte ju mig här och orkade inte stressa. Men kommer bara 2 minuter försent, de kan väl inte göra så mycket? Jag var aldrig på praktiken igår, behövde verkligen vila ut mig. Denna helgen på jobbet har nog aldrig varit så jobbig, eller egentligen tycker jag att alla gånger jag har jobbat så tänker jag att den härdagen har varit den allra jobbigaste. Men i Söndags fick jag blåsor på mina hälar, de va så blött överallt så blev ja så blöt om fötterna att de börja skava eller nåt. Inte roligt alls.

17 Maj 2010

Hej!

Denna helgen har jag bara jobbat, inte gjort nånting alls. Jag har blåsor på mina hälar så mycket som jag har gått, de är helt sjukt. Jävla maraton går man varje gång man ska ta in eller ut hästarna. Nu ska jag bara jobba nästa helg med sen är jag ledig helgen efter de. Men på sommarlovet har jag skrivit upp mig varje helg, vill ju ha sommarpengar?! Dessutom så är jag ju ändå lediga på veckodagarna så att de är ju bra.

Jag vet att en del av mina vänner och familj är väldigt chockade efter allt som har hänt, men jag tänker inte sitta och diskutera vad jag gör för val i mitt liv. Herregud, jag är 17 år. Jag är ju fan inte ens vuxen än, om ni tycker att jag gör ett misstag LÅT MIG FÅ GÖRA DE DÅ! Det är ju mitt liv? Jag tänker inte sitta när jag är 50 år och tänka, fan att jag inte gjorde si och så. Man lever i nuet hela tiden, världen går inte under pga detta. Det vet ni också, och jag tycker de är sjukt dåligt att ni stöter bort mig. Ni kan ha era åsiket, fine de bryr jag mig inte om. Men att göra som ni gjorde ? Nej jag tycker absolut inte de är snällt överhuvudtaget. Ni var dom personerna som jag kunde prata om allt, eller ah jag trodde visserligen att jag kunde de.

Jag gör precis vad jag vill i mitt liv, jag väljer mina egna beslut och tar mina egna konsekvenser. Like it or not.

You're the only one I wish I could forget



Get the best of me no more misery
Anna

Ledig, as sköönt

Hejhej!

Äntligen en dag då man är ledig och inte behöver passa några tider, så jävla skönt. Men ska till stallet om en timma, jävla skit väder ute. Men hade tänkt att tvätta honom idag eftersom ja ska sätta på eksem täcket snart, då får han inte vara smutsig.

Allt känns så jävla bra, känns lite fel men ändå inte. Det är som allting har fallit på plats igen, men kommer bli bra nu.  Orkar inte skriva så mycket nu skriver kanske sen.

What you got boy, is hard to find
Anna

Is your love my drug?

Hejhej!

Nu har jag varit och praktiserat, tycker de är svin skoj och personalen är skit trevliga och roliga. Får även göra massa olika saker och får lära mig as mycket så de kommer jag ha nytta av sen på djursjukvården som börjar i tvåan.

Känns lite segt att jag ska få jobba på klämdagen, hade väldigt gärna velat ha en extra ledig dag eftersom ja ska jobba denna helgen med. Fy blä, men jaja inte fel med lite extra cash.
Ska strax till stallet också, är skit trött. Försov mig imorse för ja inte orkade gå upp, kommer typ gå in i väggen snart känns de som. Haha jaja orkar inte uppdatera mer nu, finns inte så mkt att skriva heller eftersom de inte händer så mycket. Puss

I Think about it all the time, I´ll just don´t get you of my mind
Anna

Helt jävla fuckiiiing slut!

Hejhej!

Åh jag känner verkligen inte för nånting längre, har jobbat hela helgen och jag har noll energi kvar i min kropp. Igår stressade vi genom hela jävla dagen, hann äta lunch i ca 4 minuter och då överdriver ja inte. Min lunch blev klockan två och jag börjar 7 på morgonen. Kan ni tänka er att jag var ganska hungrig då eller? svaret är lätt, ja ja ja ja!!!

Vissa kanske undrar varför jag har valt att jobba där jag gör, eftersom jag alltid är så himla trött efter varje gång. Svaret är ganska simpelt, pengar. Men klart de handlar ju inte bara om det, visst de är ett slitet jobb och man blir trött av de, men på något sätt så finna de faktiskt fördelar med de. För de första är jag ute i stort sett hela dagen, helt underbart om de är fint väder. Hade inte klarat av att vara inne en hel dag. För de andra så går jag oerhört mycket, hade med mig en stegräknare för en dag och då tror jag att jag gick 20 000-30 000 steg OM DAGEN! Kan ni tänka er vilken bra träning de är, ungefär som att gå på gymmet fast man får lön :) Sen så även om jag ibland rent ut sagt har lust att knivhögga varje häst jag ser så tycker jag även om dom, klart man blir sur på dom när dom håller på att tralla runt när man går ut eller in med dom och hade jag haft en egen häst som hade gjort sådär eller om vi bara hade haft 10 hästar i stallet så hade de varit lugnt. Men när de är 38 hästar i stallet och dom flesta trallar runt så klart man blir arg och frusterad, man är ju trött och irriterad då går de tyvärr ut på dom.

Det värsta är att gå runt på jobbet och vara sur, de har jag varit idag pga vissa incidenter som jag inte vill gå in på några detaljer. Men tar så oerhört mycket på en att gå runt och vara sur och arg och bitter, i början (imorse) försökte jag hålla minen och inte bry mig om de så mycket men sen på eftermiddagen gick min gräns. Jag var så arg så jag nästan kokade. Så nu är jag helt slut, ska snart lägga mig och se en film och typ somna in för gott känns de som. Imorgon ska ja gå upp klockan 05,45 också, å snälla ta livet av mig. Ska jobba imorgon med, fast som veterinär inprincip :) Fan va tufft de är att säga så, haha. Jaja nu fick ni nånting att läsa iallafall :)

Peace out
Anna

Vääldigt sant , lär er

Detta är kopierat från min söta lilla vän Elin, är tvungen till att lägga upp de för de är ju verkligen så sant

När du säger "Nu skiter jag i honom" ..
..det är då du vill ha honom som mest.
När han visar sig ointrissead, växer ditt intresse.
Det du inte kan få, det är de du vill ha.
Allting blir så mycket mer spännande och du finner det roligt att få kämpa lite.


'cause I got you babe








Sådär ja!

Nu har jag lagt in ett par inlägg om mina dagar på praktiken, för er som undrar var jag egentligen gör där :)

Praktiken idag!

Fredag:

Idag kom jag lite sent till min praktik, men de visste redan min handledare om så att de var ingen fara. Var tvungen till att vara i stallet när min hovslagare kom, försökte byta tiden men de gick inte eftersom alla i stallet skulle skos och min häst är ganska speciell så måste stå och hålla honom i en timma.

När jag kom till praktiken fick jag först och främst sitta vid en hund som hade vaknat ur sin narkos efter en kastrering och han var ganska förvirrad och ledsen, så fick sitta hos honom i ca 20 min och prata lite lugnt med honom. Det hjälpte ganska mycket faktiskt, tycker det är så underbart att sitta med djuren och prata lugnt med dom och man ser att de hjälper. Likadant att sitta med dom och man är dom första man ser innan dom somnar och den första när dom vaknar för då blir dom så otroligt glada när man kommer och tittar till dom. Känns som dom känner sig trygga på något sätt då, någon dom kan lita på. Lika härligt att se de varje gång men lika tråkigt när dom åker hem igen.

Under några timmar var jag med i undersökningsrummen och lyssnade noggrant på veterinärerna på deras diagnoser och sånt där. Pratade också mycket med djurägarna, det är roligt att få byta ut sina erfarenheter samt få höra deras.

På eftermiddagen fick jag även vara med under en avlivning, det var inga djurägare där utan bara veterinärerna. Ganska hemskt måste jag erkänna, speciellt det skriket som den här marsvinet gjorde sekunden innan den dog. Någon slags dödsångest, vet inte orsaken till att den blev avlivad men förmodligen var den gammal. Men de positiva är att den dog med sin kompis iallafall, så dom är inte ensamma i Trapalanda

Det var detta som hände idag, inget speciellt. På Måndag blir de en låång dag, då jobbar jag från 08.00 - 19.00. Egentligen skulle jag jobba till 16.00 men på Onsdagar är jag tvungen till att gå tidigare eftersom jag går en licenskurs då. Och det var okej för min handledare att jag kunde kompensera den tiden genom att jobba längre på Måndagar.

Mina praktikdagar

Onsdag:

Idag var de andra dagen för mig på min praktik, var inte där igår eftersom jag hade nationella. Jag började klockan 12 idag, det var drop in på vaccination idag så de kom en hel del djur till kliniken som skulle vaccineras.

Fick även vara med på ett ultra ljud på en labrador som dom inte visste om den var dräktig eller ej, den var på sin 27e dag så det var lite svårt för veterinären att se men hon såg fosterblåsor och hon visade mig. Väldigt intressant eftersom jag aldrig varit med på en ultraljud innan.

Fick se på när en av veterinären drog ut en mjölktand på en liten hund idag, fick vara lite som assistent. Hålla ett öga på hunden medan hon drog ut tanden och sedan när hon gav honom en spruta för vakna fick jag sitta bredvid och när den vaknade skulle jag lägga den i en bur.


Torsdag:


Idag har de varit en dag som har känts lite konstig. Det var väldigt många hundar som skulle fixa tandsten idag, så dom sövdes ner och blev fina i tänderna. Jag fick hjälpa en av veterinärerna idag när hon skulle fixa tänderna på en liten pudel, men de visades sig att den behövdes dra ut tre tänder ungefär. Då fick jag hålla uppe munnen så att veterinären kunde få chansen till att dra ut den här lilla tanden, men nu är de så att jag är lite känslig för blod. Så mitt upp i allt så höll jag på att svimma, det kom så mycket blod och det var sån konstig lukt så antagligen så klarade inte mina sinnen av det. Så jag fick sätta mig på golvet och försöka få in kroppen normalt igen, det här har hänt ett par gånger innan så jag visste ju om att jag är ganska känslig. Men det var tur att jag upptäckte i tid innan jag fick mitt lilla "sammanbrott" som jag brukar kalla de, för upptäcker jag inte de i tid så brukar jag få panik attacker och börja skaka kraftigt och spy. Som tur var så hände inte de idag, men personalen var lite extra försiktig med mig sedan så jag fick göra lite enkla saker bara. Men de var bara tur eftersom jag mådde lite si sådär efteråt.

Under denna dagen fick jag då passa hundarna som hade varit nersövda och gå ut och röra lite på dom lite då och då eftersom de är tråkigt för dom att sitta inne i en liten bur en hel dag. Sedan kom de en liten hund, kommer inte ihåg rasen men de var en blandras, som hade fått som irriterade "säckar" i rumpan. Veterinären sa att de brukar oftast vara utanför dom här säckarna kommer men på något sätt hade de bildads inifrån så det var väldigt svullet. Veterinären lät mig känna och hon fråga hur jag tyckte, tycker de är jätte roligt att jag får vara med på undersökningar och även få diskutera tillsammans med veterinären och göra ett beslut. Självklart så vet ju säkert veterinären vad hon behöver göra men jag tror hon låtsas lite att inte veta för att jag skall lära mig. Det är ju de som praktik handlar om

Sen har de inte hänt så speciellt mycket, kom in en bulldog med kvalster. Just de, jag fick se öronskabb idag i ett mikroskop. Inte så mysigt!!!!! Stackars djur som får lida av detta.

Mina praktikdagar

Måndag:

Min första dag på APU tillbringade jag i djurkliniken i partille. Jag trivs oerhört bra och har fått se och göra mycket mer saker än vad jag inte trodde att jag skulle få göra. Det första jag fick göra när jag kom dit var att få vara med på en kasterings operation. Jag fick stå precis bredvid och få titta på när operationen utfördes. Senare (på samma katt) fick jag även vara med på röntgen, men jag fick inte vara inne samtidigt som röntgen bilderna togs eftersom personer under 18 inte fick vara där pga strålning m.m. Då fick jag kolla sex olika röntgen bilder, veterinären beskrev dom och jag lyssnade väl.

Därefter fick jag kolla till djur som vaknat efter narkosen och diska operations verktyg. Under någon timma gick jag och inte hade någonting att göra eftersom då skedde de mycket avlivning och operationer i en annan sal som jag inte fick vara i. Tyvärr fick jag se en väldigt många avlivna djur men som sagt, det är någonting man måste lära sig om man vill bli djurvårdare men tyvärr är de lika sorgligt varje gång. Jag fick vara med i undersökningsrummen och kolla på och lyssna, hjälpa till att klippa klor och lägga ögondropp på dom djuren som var nedsövda så att inte ögonen torkar ut på dom. Jag har lärt mig oerhört mycket på bara en dag och personalen är otroligt snälla och kunniga. Jag kommer lära mig en massa roligt och intressant under denna tid, och de kommer jag ta vara på.'

Väldigt mycket sprit man har fått använda på sina händer så händerna har torkat ut, men de gör ingenting.

Praktik och Nationella

Hej!
Lite dålig uppdatering, men ska bättra mig!

Måndag:

Då var jag på praktik, min första dag där. Det ligger i Partille och är en djurklinik, tycker det är riktigt skoj och får lära mig en massa. På morgonen hade jag hamnat fel med bussen så fick gå tillbaka tre hållplatser vilket inte var så roligt med tanke på att de va ganska varmt. Till slut kom jag fram, och de första jag fick göra var att få vara med på en kastrerings operation. Trodde jag skulle bli yr och må illa men de gjorde jag inte, jag gör ju de oftast när jag ser blod osv. Men de gick väldigt bra, kollade inte för mycket ville inte riskera nånting och skämma ut mig. Haha!
Tyvärr så var de väldigt många djur som avlivades då och fick se många döda katter och en stor död hund, men de är nånting som jag måste lära mig även om det är tråkigt! Jobbade från 08.00 till 19.00.


Tisdag

Idag var jag inte på min praktik, hade nationella prov i engelska så fick åka till skolan. Behövde inte åka till praktiken senare för de hade bara varit lite onödigt. Hade nationella från 08,30 till 11.00. Det gick väldigt bra, bättre än vad jag trodde och kommer absolut få ett G. Ville försöka hoppas på VG men de är lite för högt för mig med tanke på att jag suger i engelska haha. Men man ska ju alltid sätta högre mål så man kan försöka lite mer. Efter skolan åkte jag hem, somnade riktigt skönt på soffan. Har blivit så trött nu det senaste men snart är de sommarlov och de ska bli GREAT!!

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på en film, börjar 12.00 imorgon så kan äntligen få en sovmorgon!! :D


Så trött!

Tjooho!

Nu sitter jag hemma i mitt stökiga rum, framför min dator med min katt i knät. Har jobbat idag och är oootroligt trött, så sjukt trött. Men vill inte lägga mig för tidigt eftersom ja inte vill vakna upp mitt i natten och inte kunna sova, så tänkte att jag skulle snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig i min säng nyduschad, hur nice är inte de liksom? Som sagt jobbade idag, gick rätt bra men måste säga att de va otroligt varmt idag, jag ville nästan ta av mig till bara linne men kände inte för de direkt hehehe. En sak harr jag lärt mig idag iallfall, börja mocka uteboxarna på morgonen. inte mitt på dagen, för då är de jääävligt varmt. Nu vet ni iallafall hahaha :)

Imorgon börjar praktiken, vet inte hur jag känner för de faktiskt. Så himla långt bort + min häst på allt också. Det kommer bli sena kvällar och tidiga morgnar... Men snart är de sommarlov, härligt de iallafall!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen , sen gå och lägga mig. ska upp 05,45 imorgon, längtar inte!!

Do you looking for love?
Anna

Valborg

Hej!

Igår var de då Valborg och jag festade tillsammans med Maya, Elin och Amanda hemma hos Felix kompisar. Vi var ditbjudna och det var rätt trevligt. Det var ju inte direkt någon jätte stor fest men vi hade trevligt, satt och tjötade inne i glas hus haha. Men de var väldigt långt bort måste jag säga, borta i Lerum ganska nära alingsås. Men det var klart värt de, synd att vissa åkte hem bara. (hehehe)

Imorgon ska jag jobba , ska jobba nästan hela Maj nu. Men de är bra med pengar så de är skönt, pengar är viktigt (Y) hehe

Jag straffas än idag, finns inget jag kan förneka
Anna


RSS 2.0