OS

Vilken otrolig match !!!!
Nu är jag tillbaka med lite mera infortmation om OS. Det gick en match inatt mellan Kanada-Schweiz vilken jävla match ska ni veta ! Det va nog den bästa matchen jag har sätt på hur länge som hellst. Alla vet ju att Kanada är ett riktigt bra hockeylag och som borde spöa skiten ur Schweiz men icke sa nicke visst va Kanada ett mycket bättre lag än vad Schweiz va . Men dom hade ändå en bra chans dom tappade mkt Kanada började leda med 1-0 sen blev det 2-0 men Schweizarna peta in 2-1 och sen 2-2 det va riktigt gött : ) .... I Tredje period blev det inga mål men det va en riktigt bra stämmning på planen och båda lagen kämpade allt va dom hade, och den tredje perioden va slut. Sen blev det 5 minuter förläggning och även där blev det inga mål. Så det gick över straffar 3 stycken var även där blev inga mål sen blir det att dom får lägga en straff var och den som lägger mål vinner om den andra missar och då satte Kanada ett mål och Schweiz missade =( Men men ett stort beröm till Schweiz och deras målvakt Jonas Hiller som räddat hans lag i flera flera situationer :)

Sen har vi Hockey idag Sverige-Vitryssland vi får se hur detta slutar men klart så hoppas vi alla på vinst ifrån Sverige :) Jag kommer tillbaka med mera Information senare ikväll.

Ha det så bra nu och hoppas ni alla får en fortsatt trevlig Fredagskväll =)